Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün doktorumu aradım normal olmadığını söyledi hatta biraz kızdı niye bu saatte kadar bekledin diye kanmadan suphelendiler ama çok şükür bişey yokmuş serum yaptı ağrım biraz daha hafifledi umarım bu ağrılar boşa değildir🤲🙂🤦🏿‍♀️

Kızlar dün doktorumu aradım normal olmadığını söyledi hatta biraz kızdı niye bu saatte kadar bekledin diye kanmadan suphelendiler ama çok şükür bişey yokmuş serum yaptı ağrım biraz daha hafifledi umarım bu ağrılar boşa değildir🤲🙂🤦🏿‍♀️
İnşallah inşallah kuzum🤲🏼 Kaç günün kaldı test gününee ☺️

İns tatlım ins Drdr17 Drdr17 sev9 sev9 hepimiz ardarda yada aynı anda olacak gibi bir his var içimde gecikmeden ins❣️🤲
İnşallah canım benim 😍 bugün göğüs çevrem bi damlacık kadar yukarı doğru yayılmış tesadüfen farkettim ve sabah tir tir titredim mis gibi havada dondum resmen 🙄 Test yapmıştım negatifti hayır bari yoksa gelsin artık da önüme bakayım 😂

İnşallah canım benim 😍 bugün göğüs çevrem bi damlacık kadar yukarı doğru yayılmış tesadüfen farkettim ve sabah tir tir titredim mis gibi havada dondum resmen 🙄 Test yapmıştım negatifti hayır bari yoksa gelsin artık da önüme bakayım 😂
İns güzel olacak cnm ins 🤲

dilerim herkese bebek getirir 🙏😊
Amin bende yeni geldim topiginize 15 yildir bekliyorum 3 tup bebek asilama tedaviler denedik olmadi kismet degilmis hayirlisi buymus dedik tabi hala beklemedeyiz zaman yaklasti gibi hissediyorum az kaldi bakalim Allah her isteyenin kucagini karnini doldursun bebeiciklerle amin

S3n yok diye düşünüyorsun ama bak belirtilerin öyle demiyo pozitif olcak o test göreceksin bebeğim

S3n yok diye düşünüyorsun ama bak belirtilerin öyle demiyo pozitif olcak o test göreceksin bebeğim
Ahh inşallah ya pazara çıkıp ağır yüklendim bi de nasıl olsa test negatif diye. Dudağımda uçuk çıktı ona da krem sürdüm 🙄 dikkat sıfırdı bu ay

Ay cok sevindim, iyiki gittin en azından kafanda rahatladı
Bende aynı senın gibi düşünüyorum. :) agız tadıyla temizlik yapamamak çok zor bna :)
Amin bende yeni geldim topiginize 15 yildir bekliyorum 3 tup bebek asilama tedaviler denedik olmadi kismet degilmis hayirlisi buymus dedik tabi hala beklemedeyiz zaman yaklasti gibi hissediyorum az kaldi bakalim Allah her isteyenin kucagini karnini doldursun bebeiciklerle amin
Amiin canım hoş geldin :)

salı iğnemi vuruldum, şuanda 5. günüm, inşallah yerleşiyordur :)) çok az belirtim var, belim halen kopacak gibi, çok nadir kasıklarıma ağrı giriyor.
İğne de o agrıları yapıyor bir hafta . Ama bir haftada döllenmede oluyor ıkısıde olabilir . İnşlh bu ay güzel haberler alırız.

Ay cok sevindim, iyiki gittin en azından kafanda rahatladı

Bende aynı senın gibi düşünüyorum. :) agız tadıyla temizlik yapamamak çok zor bna :)

Amiin canım hoş geldin :)
Hadi sen aşılama oldun dikkat etmen lazımdı. Ben nasıl olsa yok diyip pazardan kilo kilo yiyecek taşıdım biraz önce. Dudağımda uçuk var diye kremler sürdüm hiç de dikkat etmedim şu ara. Eğer olduysa o vazgeçmişlik durumu doğruymuş derim ama yoksa da adet olayım istiyom hemen eşim ilaç kullancak bu ay benim sonucu bekliyoruz almak için 😂

Canım yumurta hangi tarafında büyümüş söylediyse doktor orada oluyor kaşık agrisi 36 saat sonra sabah geliyorsa akşamda değerlendir mutlaka benim doktorum öyle söylüyor
değerlendirdim cnm :) 36 saat geçtikten sonra çok az bir ağrı oldu canım, başka sadece bel ağrım var..

İğne de o agrıları yapıyor bir hafta . Ama bir haftada döllenmede oluyor ıkısıde olabilir . İnşlh bu ay güzel haberler alırız.
İnşallah canım benim.. benim pek ümidim yok ama...
belki hatırlarsın tüp kontrolünde sağ tüpüm kapalı çıktı. Tr de bir doktora sordum tüp bebek yaptırmanızı tavsiye derim dedi...

X