Değerlendir canım boş geçmeSabah sabah midenizi bulandircam ama balgam gibi bi akinti geliyo tekrar mi yumurtladim ben acaba
Bu cumartesimi kuzum. Ben bu cumartesi sankş olmaz gibime geliyor amaYok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yapBenim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo bana
İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların içinyine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallah
Benim bi arkadaşım çatlatma iğnesinden 12 gün sonra yaptırmıştı 15 çıkmıştı şimdi kızını doğurdu normal benceNormal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burdaAy tenli anne idi galiba
Ay inşallah bitanemBenim bi arkadaşım çatlatma iğnesinden 12 gün sonra yaptırmıştı 15 çıkmıştı şimdi kızını doğurdu normal bence
Sen inanma canım devam etBilmiyorum ki aşkım ya bu kadar erken belirti olur mu ya da diyelim eşimin değerleri normale bu ay döndü hemen kalmış olmam demek oluyo bu. O da konu benim yani pek de sanmıyorum
Tamam canım degerlwndircem ama karnım da çok ağrıyo galiba heyecandan çok heycanlandim sanaDeğerlendir canım boş geçme
Bu cumartesimi kuzum. Ben bu cumartesi sankş olmaz gibime geliyor ama
Çok sağol bitanem darısı başına inşallah
Ay canım benim yaaaTamam canım degerlwndircem ama karnım da çok ağrıyo galiba heyecandan çok heycanlandim sana
Rabbim seninde hamileliğine sevinmeyi nasip etsin bize aşkımBurda kim hamile kalırsa kendime olmuş gibi sevincem rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Amin canım inşallah allah önce sana nasip etsin inşallahBurda kim hamile kalırsa kendime olmuş gibi sevincem rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Amin bitanemRabbim seninde hamileliğine sevinmeyi nasip etsin bize aşkım
Hepimize aynı anda nasip etsin balımAmin canım inşallah allah önce sana nasip etsin inşallah
Bakalım sonucları gorcez haftayaÇok sağol bitanem darısı başına inşallah
Ay canım benim yaaa
Yumurtlamadan da ağrıyor olabilir canım
Kızlar beta hcg 183 çıkmış düşükmü dersiniz normalmi
Baede sev9 @imtisall Ay tenli anne @tiniminihaniim @Asenaasena96 unuttupum varsa diğer kızlarr
Günaydın hanımlarNormal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burdaAy tenli anne idi galiba
Amin canım benim sosyal medyam yok kocam çok kıskançHepimize aynı anda nasip etsin balım
İki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miiiDeğerlendir canım boş geçme
Bu cumartesimi kuzum. Ben bu cumartesi sankş olmaz gibime geliyor ama
Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydıSen inanma canım devam etCookiie gibi oda inanmıyordu görcem ben seni haftaya sen hamilesin
Tüh yaaaAmin canım benim sosyal medyam yok kocam çok kıskanç
Katılıyorum sana tatlım amin güzel dileklerin içinGünaydın hanımlarsiteye girer girmez etiketleri gördüm sizden ay hadi inşallah dedim çok mutlu oldum tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin nacizane fikrim seninde geçmişinde düşük olduğu için kese kalp duyana kadar kendine dikkat etmen eşine yanaşmaman ev işi bi süre ara ver hatta sıcak suyla duş alma stretden çok çok uzak ol aklıma gelenler bunlar yine yazarım hatırladıkça bide
Bu değerler çok fazla kişiye özel canım ben 34 le öğrendim mesela burda bi bayan 200 küsürle öğrendi evham yaptım acana gene mi kimyasal vs sağlıkla arttı şükür önemli olan o değer skalası çoook ikili test yaptırdım benim beta 66bin kimisinin 30 20 binlerde çıkmış
Haftaya keseyi görürsün bence diğer arkadaşlarıma da nasip olsun Allahım sırayla geliyo haberler
Şevval niye karamsarsın canım ya mimariye ye kızıyordun bide hiç olmadı bu dediklerin bence kendini en kötüye hazırlıyorsun ki daha çok sevinmek için başka türlüsünü konduramıyorum sana. Gögüs hassasiyeti çok önemli bence takip et kaç tane hamile dua ediyo biliyomusun senİki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii
Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydıgöğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?