• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah sabah midenizi bulandircam ama balgam gibi bi akinti geliyo tekrar mi yumurtladim ben acaba
Değerlendir canım boş geçme 🙏🏼🙏🏼
Yok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yap 😘 Benim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo bana

İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların için 😍 yine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallah ❤️
Bu cumartesimi kuzum. Ben bu cumartesi sankş olmaz gibime geliyor ama

Bilmiyorum ki aşkım ya bu kadar erken belirti olur mu ya da diyelim eşimin değerleri normale bu ay döndü hemen kalmış olmam demek oluyo bu. O da konu benim yani pek de sanmıyorum 😂😂
Sen inanma canım devam et Cookiie Cookiie gibi oda inanmıyordu görcem ben seni haftaya sen hamilesin

Kızlar beta hcg 183 çıkmış düşükmü dersiniz normalmi 😒
Baede Baede sev9 sev9 @imtisall Ay tenli anne Ay tenli anne @tiniminihaniim @Asenaasena96 unuttupum varsa diğer kızlarr
Normal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burda Ay tenli anne Ay tenli anne idi galiba
Günaydın hanımlar 💐 siteye girer girmez etiketleri gördüm sizden ay hadi inşallah dedim 😁 çok mutlu oldum tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin nacizane fikrim seninde geçmişinde düşük olduğu için kese kalp duyana kadar kendine dikkat etmen eşine yanaşmaman 🤭 ev işi bi süre ara ver hatta sıcak suyla duş alma stretden çok çok uzak ol aklıma gelenler bunlar yine yazarım hatırladıkça bide
Bu değerler çok fazla kişiye özel canım ben 34 le öğrendim mesela burda bi bayan 200 küsürle öğrendi evham yaptım acana gene mi kimyasal vs sağlıkla arttı şükür önemli olan o değer skalası çoook ikili test yaptırdım benim beta 66bin kimisinin 30 20 binlerde çıkmış 😁
Haftaya keseyi görürsün bence diğer arkadaşlarıma da nasip olsun Allahım sırayla geliyo haberler 🙏

Değerlendir canım boş geçme 🙏🏼🙏🏼

Bu cumartesimi kuzum. Ben bu cumartesi sankş olmaz gibime geliyor ama
İki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii 😍
Sen inanma canım devam et Cookiie Cookiie gibi oda inanmıyordu görcem ben seni haftaya sen hamilesin
Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydı 😂😂 göğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik

Günaydın hanımlar 💐 siteye girer girmez etiketleri gördüm sizden ay hadi inşallah dedim 😁 çok mutlu oldum tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin nacizane fikrim seninde geçmişinde düşük olduğu için kese kalp duyana kadar kendine dikkat etmen eşine yanaşmaman 🤭 ev işi bi süre ara ver hatta sıcak suyla duş alma stretden çok çok uzak ol aklıma gelenler bunlar yine yazarım hatırladıkça bide
Bu değerler çok fazla kişiye özel canım ben 34 le öğrendim mesela burda bi bayan 200 küsürle öğrendi evham yaptım acana gene mi kimyasal vs sağlıkla arttı şükür önemli olan o değer skalası çoook ikili test yaptırdım benim beta 66bin kimisinin 30 20 binlerde çıkmış 😁
Haftaya keseyi görürsün bence diğer arkadaşlarıma da nasip olsun Allahım sırayla geliyo haberler 🙏
Katılıyorum sana tatlım amin güzel dileklerin için

İki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii 😍

Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydı 😂😂 göğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
Şevval niye karamsarsın canım ya mimariye ye kızıyordun bide hiç olmadı bu dediklerin bence kendini en kötüye hazırlıyorsun ki daha çok sevinmek için başka türlüsünü konduramıyorum sana. Gögüs hassasiyeti çok önemli bence takip et kaç tane hamile dua ediyo biliyomusun sen ☺️

Back