• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi

İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim 😬

Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor

Bende isterim kızlarr 😂

Yok aşkımmm 😞😞 10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam
Tatlım sürekli sorunla karşılaştık diyo önce sen bana yaz özelden atarım ben

Ben anlamıyorum hiç ama düşük değildir bebeğim bence. Birinin kimyasalda adet gecikmesinden tam 15 gün sonra 160 çıktığını biliyorum yalnız. Ona göre kat kat yüksek oluyo

Normal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burda Ay tenli anne Ay tenli anne idi galiba
Doktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek ama tsh 5.50. Acil dahiliyeye gitmem gerek 🙄

Doktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek ama tsh 5.50. Acil dahiliyeye gitmem gerek 🙄
Bak şimdi her gün iki kat artması bekleniyo normal gebelikte ortalama. Sonucunu 2ye bölerek ilerledim 6 günlük gebelik çıkıyo ortalama. Yani 6 günlük normal değer. Dahiliyeye koşş değer yüksek tsh cidden aşkım

Bak şimdi her gün iki kat artması bekleniyo normal gebelikte ortalama. Sonucunu 2ye bölerek ilerledim 6 günlük gebelik çıkıyo ortalama. Yani 6 günlük normal değer. Dahiliyeye koşş değer yüksek tsh cidden aşkım
Gidicem aşkım şuan çok fena oldum bu mesajı görünce doktorumdan 🥲🥲🥲
057D33BF-F0FE-4007-A850-5B1F0F00AEEE.jpeg

Ohh çok şükür aşkııım 😍 sabah sabah matematik hesabı yaptırdın 😂😂 hem hamiş hem telaşlı 😍 taze anne gözün aydınnn
Ah canım benim ya Allah razı olsun sizden. Rabbim darısı başınıza inşallah tez zamanda burda ağlarken size dua ettim 🥲🥲
Oldu oldu canım herşey yolunda gidecek
Darısı başına bitanem inşallah 🙏🏼🙏🏼

Sabah sabah midenizi bulandircam ama balgam gibi bi akinti geliyo tekrar mi yumurtladim ben acaba
Yok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yap 😘 Benim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo bana
Ah canım benim ya Allah razı olsun sizden. Rabbim darısı başınıza inşallah tez zamanda burda ağlarken size dua ettim 🥲🥲

Darısı başına bitanem inşallah 🙏🏼🙏🏼
İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların için 😍 yine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallah ❤️

Yok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yap 😘 Benim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo bana

İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların için 😍 yine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallah ❤️
Bakalım aksama kocayı kandırmam lazım
Sende var biseyler canım niye oyun oynasın beynin seninle hormonların degisiyo o yüzden bebeğim

Bakalım aksama kocayı kandırmam lazım
Sende var biseyler canım niye oyun oynasın beynin seninle hormonların degisiyo o yüzden bebeğim
Bilmiyorum ki aşkım ya bu kadar erken belirti olur mu ya da diyelim eşimin değerleri normale bu ay döndü hemen kalmış olmam demek oluyo bu. O da konu benim yani pek de sanmıyorum 😂😂

Back