- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Bende bendee aşkımmMerakla bekliyoruz bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bendee aşkımmMerakla bekliyoruz bebeğim
Tatlım sürekli sorunla karşılaştık diyo önce sen bana yaz özelden atarım benEvet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi
İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim
Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor
Bende isterim kızlarr
Yok aşkımmm 10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam
Ben anlamıyorum hiç ama düşük değildir bebeğim bence. Birinin kimyasalda adet gecikmesinden tam 15 gün sonra 160 çıktığını biliyorum yalnız. Ona göre kat kat yüksek oluyoKızlar beta hcg 183 çıkmış düşükmü dersiniz normalmi
Baede sev9 I imtisall Ay tenli anne Tiniminimavihanim N Nin64737 unuttupum varsa diğer kızlarr
Normal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burda Ay tenli anne idi galibaKızlar beta hcg 183 çıkmış düşükmü dersiniz normalmi
Baede sev9 I imtisall Ay tenli anne Tiniminimavihanim N Nin64737 unuttupum varsa diğer kızlarr
Ben anlamıyorum hiç ama düşük değildir bebeğim bence. Birinin kimyasalda adet gecikmesinden tam 15 gün sonra 160 çıktığını biliyorum yalnız. Ona göre kat kat yüksek oluyo
Doktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek ama tsh 5.50. Acil dahiliyeye gitmem gerekNormal canım ismini hatırlayamadım bi arkadaşta 34 çıkmıştı burda Ay tenli anne idi galiba
Bak şimdi her gün iki kat artması bekleniyo normal gebelikte ortalama. Sonucunu 2ye bölerek ilerledim 6 günlük gebelik çıkıyo ortalama. Yani 6 günlük normal değer. Dahiliyeye koşş değer yüksek tsh cidden aşkımDoktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek ama tsh 5.50. Acil dahiliyeye gitmem gerek
Gidicem aşkım şuan çok fena oldum bu mesajı görünce doktorumdanBak şimdi her gün iki kat artması bekleniyo normal gebelikte ortalama. Sonucunu 2ye bölerek ilerledim 6 günlük gebelik çıkıyo ortalama. Yani 6 günlük normal değer. Dahiliyeye koşş değer yüksek tsh cidden aşkım
Ohh çok şükür aşkııım sabah sabah matematik hesabı yaptırdın hem hamiş hem telaşlı taze anne gözün aydınnnGidicem aşkım şuan çok fena oldum bu mesajı görünce doktorumdan Eki Görüntüle 2875188
Oldu oldu canım herşey yolunda gidecekDoktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek ama tsh 5.50. Acil dahiliyeye gitmem gerek
Ayy çok sevindim şu an gözün aydın bebeğimGidicem aşkım şuan çok fena oldum bu mesajı görünce doktorumdan Eki Görüntüle 2875188
Ah canım benim ya Allah razı olsun sizden. Rabbim darısı başınıza inşallah tez zamanda burda ağlarken size dua ettimOhh çok şükür aşkııım sabah sabah matematik hesabı yaptırdın hem hamiş hem telaşlı taze anne gözün aydınnn
Darısı başına bitanem inşallahOldu oldu canım herşey yolunda gidecek
Sağol birtanemm inşallah sağlıkla ilerlerAyy çok sevindim şu an gözün aydın bebeğim
Sabah sabah midenizi bulandircam ama balgam gibi bi akinti geliyo tekrar mi yumurtladim ben acabaOhh çok şükür aşkııım sabah sabah matematik hesabı yaptırdın hem hamiş hem telaşlı taze anne gözün aydınnn
Ayy insallah bunlar sevinc goz yaslari mucizene kavuştun sonundaSağol birtanemm inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah bitanemm. Rabbim herkese kavuştursun inşallahAyy insallah bunlar sevinc goz yaslari mucizene kavuştun sonunda
Çok amin çok bebeğimİnşallah bitanemm. Rabbim herkese kavuştursun inşallah
Yok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yap Benim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo banaSabah sabah midenizi bulandircam ama balgam gibi bi akinti geliyo tekrar mi yumurtladim ben acaba
İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların için yine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallahAh canım benim ya Allah razı olsun sizden. Rabbim darısı başınıza inşallah tez zamanda burda ağlarken size dua ettim
Darısı başına bitanem inşallah
Bakalım aksama kocayı kandırmam lazımYok kız niye midemiz bulansın olabilir aşkım değerlendirme yap Benim de galiba ağrı psikolojik ya da kist oldu. Bugün göğüslerim acıyo bu kadar olmaz yine beynim oyun oynuyo bana
İnşallah aşkım Allah razı olsun duaların için yine yaptığım hesaplara göre cumartesiye kadar değerin 3000lere dayancak muhtemelen keseyi görürsün yani inşallah
Bilmiyorum ki aşkım ya bu kadar erken belirti olur mu ya da diyelim eşimin değerleri normale bu ay döndü hemen kalmış olmam demek oluyo bu. O da konu benim yani pek de sanmıyorumBakalım aksama kocayı kandırmam lazım
Sende var biseyler canım niye oyun oynasın beynin seninle hormonların degisiyo o yüzden bebeğim