• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh güzelimm inşallah 😍 Göğüs ucu acısı var şuan iç çamaşırı rahatsız etti öyle farkettim adete daha çok varken ağrı hassasiyet şevonun yüzü bu sefer gülür mü dersiniz bee 😂😂😂

Attt 😍😍😍 tabi ki isterim 😂
Bi türlü gitmiyo ya sen bana yzsana once bi tatlim

Hem ebe hem çocuk gelişimciniz var bak gebeye nasip olmaz 😂😂 dimi canımm @tiniminihaniim ❤️
Çocuk gelisimciler iki oldu 😍😂
Canım benimm ❤️

Kızzz hamişler şu duaya topluca amin diyin hadii 😂😂😂
Aminnnn. ❤
Ahh güzelimm inşallah 😍 Göğüs ucu acısı var şuan iç çamaşırı rahatsız etti öyle farkettim adete daha çok varken ağrı hassasiyet şevonun yüzü bu sefer gülür mü dersiniz bee 😂😂😂
Kuzu benimkide adete çook varken ağrımaya başlamıştı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra. Hatta Cookiie Cookiie gebelik olabilir demişti de ihtimal vermemiştim. Doğru söylemiş 😍 seninki de geliyor Allah'ın izniyle 😍
Teşekkür ederim tatlım utandım şimdi
Bende isterimm😍😍😍😍 hadi hep beraber foto atalım 😂

Benim ara ara iki üç saate bir falan ben senden umutluyum
Benim biraz daha sık iğne yediğim ay gibii kız sen doğurabiliyosun bi tane olmuş öteki daha rahat olur bana göre 😂😂
Çocuk gelisimciler iki oldu 😍😂

Aminnnn. ❤

Kuzu benimkide adete çook varken ağrımaya başlamıştı. Yumurtlamadan bir kaç gün sonra. Hatta Cookiie Cookiie gebelik olabilir demişti de ihtimal vermemiştim. Doğru söylemiş 😍 seninki de geliyor Allah'ın izniyle 😍

Bende isterimm😍😍😍😍 hadi hep beraber foto atalım 😂
Aaa meslektaş mıyız yoksaa 😍😍 ağzından bal damlıyo inşallah yaa inşallah canımm. Göğüs uçlarımda acı da hissediyorum ❤️

Aaa meslektaş mıyız yoksaa 😍😍 ağzından bal damlıyo inşallah yaa inşallah canımm. Göğüs uçlarımda acı da hissediyorum ❤️
Evet canim meslektaşız 😍😍
Kuzu özellikle göğüs uçlarında toplanıyor acı. Allah'ım InsaAllah Rabbimm. Bu Ay herkesten alalım o güzel haberi. Aminnn🤲🏻😍

Evet canim meslektaşız 😍😍
Kuzu özellikle göğüs uçlarında toplanıyor acı. Allah'ım InsaAllah Rabbimm. Bu Ay herkesten alalım o güzel haberi. Aminnn🤲🏻😍
İnşallah canım yaa inşallah bu ay önemli bi ay bizim için tedavinin tam işe yarayacağı ay 😍

Belkide değişiklik gösteriyordur doğru canım neyse geç olsun da güç olmasın yarın verirsin güzel haberler inşallah 💐
Evet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi
Kuzucum o yüzden demiştim barkod numarası diye mesela Ankara diyelim Ankara halk sağlığı laboratuvarı sitesine giriyorsun Orada bilgilerini yazıp barkotu yazınca sana istenilen tahlilleri direk görebiliyorsun
Aileyi kimlikleri nde kanlar halk sağlığı laboratuvarı‘na gönderilir🌺
İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim 😬
Inşallah tatlım benim akşam 9 gibi düşüyordu sen takip et yine
Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor
Açılışı yapın bende atarım I imtisall

Açılışı yapayim özelden 😂
Bende isterim kızlarr 😂
Kız Cookiie Cookiie daha bisey yok mu
Yok aşkımmm 😞😞 10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam

Evet canım hala yok bakalım mesai kaçta başlıyo onların 8ten sonra değilmi

İşte önceden o barkodu alıp o siteden bakıyordum bitanem ama şimdi enabızada çBuk düştü birkaç kere o yüzden şeytmedim ama dur bakayım 10a kadar falan beklicem olmazsa giderim 😬

Yok aşkım hala hepsinde 0 yazıyor

Bende isterim kızlarr 😂

Yok aşkımmm 😞😞 10 gibi annemlere cıkıcam o zamana girilmezse geçerken uğrıcam
Merakla bekliyoruz bebeğim

Back