He he psikolojikİki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii
Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydıgöğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
Özelden yazabilirsin istersen ben beceremedim bi türlüTüh yaaa
Allah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınızŞevval niye karamsarsın canım ya mimariye ye kızıyordun bide hiç olmadı bu dediklerin bence kendini en kötüye hazırlıyorsun ki daha çok sevinmek için başka türlüsünü konduramıyorum sana. Gögüs hassasiyeti çok önemli bence takip et kaç tane hamile dua ediyo biliyomusun sen
Bak yalnız adet olursam bu kız delirdi demek yokHe he psikolojik
Demeyiz demeyiz sen merak etmeAllah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınızEvet şuan yaşadıklarım iki yıl içinde bi ilk. Aslında dediğin gibi neden olmasın dimi sonunda deli diye anılma korkusu yaşıyorum sadecw
Bak yalnız adet olursam bu kız delirdi demek yok
Yeri gelecek delircez de kız amaaan dünya nasıl çekilir yoksaAllah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınızEvet şuan yaşadıklarım iki yıl içinde bi ilk. Aslında dediğin gibi neden olmasın dimi sonunda deli diye anılma korkusu yaşıyorum sadecw
Bak yalnız adet olursam bu kız delirdi demek yok
Doğru söylüyosun canım hamişimYeri gelecek delircez de kız amaaan dünya nasıl çekilir yoksa
Çünkü siz benim canımsınızzDemeyiz demeyiz sen merak etme
Bacım sende dünden hazırmışsan ahahah ne alemsin sevval ya enerjine bayılıyorumDoğru söylüyosun canım hamişimEe iyi o zaman müsadenizle ben bi miktar delirip olumlu düşünüyorum bence de hamileyim
Çünkü siz benim canımsınızz
Sende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın benceDoğru söylüyosun canım hamişimEe iyi o zaman müsadenizle ben bi miktar delirip olumlu düşünüyorum bence de hamileyim
Çünkü siz benim canımsınızz
Ben iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmenBacım sende dünden hazırmışsan ahahah ne alemsin sevval ya enerjine bayılıyorum
Teşekkür ederim bebeğim siz de öylesiniz iyi ki varsınızSende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın bence
Instagramı olan özelden yazarsa benimle de ekleşmiş olur kızçeleer
Seviyorum seniBen iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmenbu arada teşekkür ederim canımcımm
Teşekkür ederim bebeğim siz de öylesiniz iyi ki varsınız
Ben ilk evlendiğim zamanlar sürekli kesin hamileyim diyordumBen iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmenbu arada teşekkür ederim canımcımm
Teşekkür ederim bebeğim siz de öylesiniz iyi ki varsınız
Yaaaa ponçikk şeyySeviyorum seni
Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikteBen ilk evlendiğim zamanlar sürekli kesin hamileyim diyordum
Hayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği içinYaaaa ponçikk şeyyben de seni seviyorum bitanemm siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm
Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte
Zaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepsideYaaaa ponçikk şeyyben de seni seviyorum bitanemm siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm
Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte
Zaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksekHayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği için
Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artıkZaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside
Aynen vallaZaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside
Başlık parası şakasını ciddiye alıp dışardan gelip duyar kasan olmaz dimi çünkü olmasın. Ben çocuğumu kimseye vermem zor yaptım şaka yaniZaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksekKız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki
Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artık
Hahahajaj güldümmmm bizde kızamayız ya Fatih şuanda kedinin bişe üstüne titriyor ben kızınca kızıyor çocukta düşünemiyorumZaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksekKız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki
Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artık
Maşallah canım benim eşimde yakışıklı ama çok kıskanç bu huyunu hiç semiyorumZaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksekKız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?