Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He he psikolojik

Allah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınız Evet şuan yaşadıklarım iki yıl içinde bi ilk. Aslında dediğin gibi neden olmasın dimi sonunda deli diye anılma korkusu yaşıyorum sadecw
He he psikolojik
Bak yalnız adet olursam bu kız delirdi demek yok

Demeyiz demeyiz sen merak etme

Yeri gelecek delircez de kız amaaan dünya nasıl çekilir yoksa

Doğru söylüyosun canım hamişim Ee iyi o zaman müsadenizle ben bi miktar delirip olumlu düşünüyorum bence de hamileyim

Çünkü siz benim canımsınızz
Bacım sende dünden hazırmışsan ahahah ne alemsin sevval ya enerjine bayılıyorum

Doğru söylüyosun canım hamişim Ee iyi o zaman müsadenizle ben bi miktar delirip olumlu düşünüyorum bence de hamileyim

Çünkü siz benim canımsınızz
Sende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın bence

Bacım sende dünden hazırmışsan ahahah ne alemsin sevval ya enerjine bayılıyorum
Ben iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmen bu arada teşekkür ederim canımcımm
Sende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın bence
Teşekkür ederim bebeğim siz de öylesiniz iyi ki varsınız
sev9 ile ekleştik Baede ile resimleştik yok mu artıran
Instagramı olan özelden yazarsa benimle de ekleşmiş olur kızçeleer

Seviyorum seni

Ben ilk evlendiğim zamanlar sürekli kesin hamileyim diyordum

Yaaaa ponçikk şeyy ben de seni seviyorum bitanemm siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm

Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte
Hayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği için

Yaaaa ponçikk şeyy ben de seni seviyorum bitanemm siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm

Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte
Zaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside

Hayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği için
Zaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksek Kız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki
Zaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside
Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artık

Başlık parası şakasını ciddiye alıp dışardan gelip duyar kasan olmaz dimi çünkü olmasın. Ben çocuğumu kimseye vermem zor yaptım şaka yani

Hahahajaj güldümmmm bizde kızamayız ya Fatih şuanda kedinin bişe üstüne titriyor ben kızınca kızıyor çocukta düşünemiyorum
Koca yönünden bende şanslıyım Allah’a şükür

Maşallah canım benim eşimde yakışıklı ama çok kıskanç bu huyunu hiç semiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…