• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii 😍

Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydı 😂😂 göğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
He he psikolojik 😁🤣

Şevval niye karamsarsın canım ya mimariye ye kızıyordun bide hiç olmadı bu dediklerin bence kendini en kötüye hazırlıyorsun ki daha çok sevinmek için başka türlüsünü konduramıyorum sana. Gögüs hassasiyeti çok önemli bence takip et kaç tane hamile dua ediyo biliyomusun sen ☺️
Allah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınız 😍 Evet şuan yaşadıklarım iki yıl içinde bi ilk. Aslında dediğin gibi neden olmasın dimi sonunda deli diye anılma korkusu yaşıyorum sadecw 😂😂😂
He he psikolojik 😁🤣
Bak yalnız adet olursam bu kız delirdi demek yok 😂😂

Allah razı olsun bitanelerim ayy ne canlarımm benim iyi ki varsınız 😍 Evet şuan yaşadıklarım iki yıl içinde bi ilk. Aslında dediğin gibi neden olmasın dimi sonunda deli diye anılma korkusu yaşıyorum sadecw 😂😂😂

Demeyiz demeyiz sen merak etme

Yeri gelecek delircez de kız amaaan dünya nasıl çekilir yoksa 🤭

Doğru söylüyosun canım hamişim 😍😍 Ee iyi o zaman müsadenizle ben bi miktar delirip olumlu düşünüyorum bence de hamileyim 😂😂😂

Çünkü siz benim canımsınızz 😍
Sende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın bence

Bacım sende dünden hazırmışsan ahahah ne alemsin sevval ya enerjine bayılıyorum 😁
Ben iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmen 😂😂 bu arada teşekkür ederim canımcımm 😍😍
Sende bizim canımızsın deli dolu birisin ama tam dost olacak insansın bence
Teşekkür ederim bebeğim siz de öylesiniz iyi ki varsınız 😍😍
sev9 sev9 ile ekleştik Baede Baede ile resimleştik yok mu artıran 😂
Instagramı olan özelden yazarsa benimle de ekleşmiş olur kızçeleer 😍

Ben iki yıldır hazırım da bebek hazır değil. Çocuk bizden akıllı olcak bak bu dünyaya gelinir be diyo tüm ısrarlara rağmen 😂😂 bu arada teşekkür ederim canımcımm 😍😍

Seviyorum seni 😘

Ben ilk evlendiğim zamanlar sürekli kesin hamileyim diyordum 😂😂

Yaaaa ponçikk şeyy 🥺 ben de seni seviyorum bitanemm 😍😍 siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm

Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte 😂😂
Hayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği için 😂

Yaaaa ponçikk şeyy 🥺 ben de seni seviyorum bitanemm 😍😍 siz olmasanız kafayı sıyırmıştımm

Ya var ya hepimiz su gibi kızlarız maşallahımız var hayat bizi biraz kırıyo ama halledicez birlikte 😂😂
Zaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside 😁🤣🤣

Hayat garip benim çocuk çok nazlı olcak galiba bu kadar geciktiği için 😂
Zaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksek 😂😂 Kız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki
Zaten tatlım hep güzellerin şansı olmuyo biliyomusun bak ya çirkin koca ya hayalini gerçekleştirememe ya çok istediğin şeyi uğraşmadan ulaşamama mutlaka birinden biri vardır hepinizde bende genelde hepside 😁🤣🤣
Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artık 😂😂

Zaten eşimle diyoruz ki çocuğa öyle çok kızamayız yaramazlık yapsa bile. Bize gelişi çok pahalı çünkü hele tüp aşılama aman aman piyasaları çok yüksek 😂😂 Kız olursa başlık parası şart eski zamanlar ne ki

Maşallah koca yönünden şanslıyım ama annem şey der kızım bi işinde beni yormadan rayında zamanında gitsin artık 😂😂
Başlık parası şakasını ciddiye alıp dışardan gelip duyar kasan olmaz dimi çünkü olmasın. Ben çocuğumu kimseye vermem zor yaptım şaka yani 😂😂

Hahahajaj güldümmmm bizde kızamayız ya Fatih şuanda kedinin bişe üstüne titriyor ben kızınca kızıyor çocukta düşünemiyorum 😂
Koca yönünden bende şanslıyım Allah’a şükür 🙏

Maşallah canım benim eşimde yakışıklı ama çok kıskanç bu huyunu hiç semiyorum

Back