• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy onun ikinci evliliğiydi ve senin yaşındaydıı olması mucize miyom kapatmış dedi hala çocuğuna mucizem der 😂

Ben de seni bitanem hala devam ediyo ağrı gibi ama çok silik belde daha çok hissediyorum sayfada aradım yaşayan çok çıktı karşıma Allah'ım inşallah vardır ki ben belirti aramıyodum umutsuzdum çok

Sabııırr bizim de olacakk ama birimiz psikolojik olarak düştüyse diğeri kaldıracak birlikteyiz bu yolda ❤️
Kurban olurum sana ya ❤️

Bende umut yokta çünkü geçen ay bütün belirtiler vardı olmadı ama sende değişik bi şeyler var hissediyorum bende siz Cookiie Cookiie ile aynı doğum yapcaksiniz gibi geliyo bana 😁
Biz aynı gün evlenmişiz doğumda aynı gün olur 😂😂😂
Kizzzz hadi sonucunu bekliyorummm😍😍😍 Cookiie Cookiie
Merabalar kızlar gelmedi mi daha Cookiie Cookiie nin sonucu 🤷‍♀️ heyecan dorukta

canlarım hala yok sonuçlar artık mesaide bitti zaten çıkmaz diye düşünüyorum sabah çıkardır yazıcam hemen görür görmez 🤗

canlarım hala yok sonuçlar artık mesaide bitti zaten çıkmaz diye düşünüyorum sabah çıkardır yazıcam hemen görür görmez 🤗
Yaa canım hastanenin int sayfasında labaratoar sonuç bölümünde biz barkod olmadan bakabiliyoruz tc kimlik ile sizin yok mu acaba

Yaa canım hastanenin int sayfasında labaratoar sonuç bölümünde biz barkod olmadan bakabiliyoruz tc kimlik ile sizin yok mu acaba
Canım özel hastanede bakılıyorda sağlık ocağında kayıt numarası istiyorki ya

Canım özel hastanede bakılıyorda sağlık ocağında kayıt numarası istiyorki ya
Kız yok özel değil devlet hastanesi hastane ismini yazıp kan sonucu diye yazınca hastanenin sayfası geliyo alt tarafta labaratoar sonuç yazıyo barkod istemeden giriyorum ama 🤷‍♀️

Kız yok özel değil devlet hastanesi hastane ismini yazıp kan sonucu diye yazınca hastanenin sayfası geliyo alt tarafta labaratoar sonuç yazıyo barkod istemeden giriyorum ama 🤷‍♀️
Ama bizim sağlık ocağı nereye gönderiyorki acaba dur bi araştırayım bakayımmm

Yok yaa bakıyoeum civar ilçelerde senin dediğin gibi bizim buranın devlet hastanesi ne alakaysa müracaat no istiyor 😒 Ay tenli anne Ay tenli anne
Belkide değişiklik gösteriyordur doğru canım neyse geç olsun da güç olmasın yarın verirsin güzel haberler inşallah 💐

Tahmin edebiliyorum:sinirli: dimii 😂😂 kız senin sosyal medyan yok dimi oğluşunu seni çok merak ediyorum 😂 varsa özelden yaz bana 😂😂

Kızz aynııı dün gece başladı benim yumurtlamadan tahmini iki gün sonra. Ovülasyon dönemi bitti eminim kimi ona yoruyo ama akıntım yok vücut ısım yüksek bu başka bişey 😂😂
Yok ama istersen özelden atarım ben sana

Ama bizim sağlık ocağı nereye gönderiyorki acaba dur bi araştırayım bakayımmm
Kuzucum o yüzden demiştim barkod numarası diye mesela Ankara diyelim Ankara halk sağlığı laboratuvarı sitesine giriyorsun Orada bilgilerini yazıp barkotu yazınca sana istenilen tahlilleri direk görebiliyorsun
Aileyi kimlikleri nde kanlar halk sağlığı laboratuvarı‘na gönderilir🌺

Inşallah tatlım benim akşam 9 gibi düşüyordu sen takip et yine

Back