Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tiniminimavihanim 'im geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ama hiç moralini bozma artık herşey ilerledi çok başarılı bir ameliyat olucak inşallah
Oyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlığımızla bizleri imtihan etmesin

Son düzenleme:
Oyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlımızla bizleri imtihan etmesin
Aminn amin canım en başı o en aşı sağlık. Sağlığımız için nefes aldıkca şükretmeliyiz. Çok dua edicem canım çok kolaylıkla atlatsın inşallah sonrada yavrucuğuna kavuşsun. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin birtanem sende her an duamdasın aklımdasın

Inşallah tatlım benim bu ay pek umudum yokta sanki aşılama tutacakmış gibi geliyo bu sefer
Değerlendirdin dimi bitanem yumurtlamayı falan. Olmazsa önümüzdeki aymı düşünüyorsun aşılama

Güzel kalpli arkadaşımmm Allah razıı olsunnnDualarında olmak çok güzel ♥

Geçmiş olsun canım ven kaçırdım heralde kim ameliyat olacak
Kuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuş iyi huylu gibi demişler ama çıkınca belli olacak onun için dua grubunda şafi rica ettimde onu diyo mimariyem

Ayy çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda

Çok geçmiş olsun. Rabbim arkadaşınıza tez vakitte şifasını versin InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…