Görüceksin canım çok yürekten inanıyorumAhh inşallah ya hani sen o rakamlar hayal diyosun ya ben de çift çizgi hayal diyorum
İnşallah bitanem inşallah bu ay senden de görücezBu sefer göreceksin tatlım hayırlısıyla yarın
Oyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlığımızla bizleri imtihan etmesinTiniminimavihanim 'im geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ama hiç moralini bozma artık herşey ilerledi çok başarılı bir ameliyat olucak inşallah
Aminn amin canım en başı o en aşı sağlık. Sağlığımız için nefes aldıkca şükretmeliyiz. Çok dua edicem canım çok kolaylıkla atlatsın inşallah sonrada yavrucuğuna kavuşsun. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin birtanem sende her an duamdasın aklımdasınOyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlımızla bizleri imtihan etmesin
Inşallah tatlım benim bu ay pek umudum yokta sanki aşılama tutacakmış gibi geliyo bu seferGörüceksin canım çok yürekten inanıyorum
İnşallah bitanem inşallah bu ay senden de görücez
Değerlendirdin dimi bitanem yumurtlamayı falan. Olmazsa önümüzdeki aymı düşünüyorsun aşılamaInşallah tatlım benim bu ay pek umudum yokta sanki aşılama tutacakmış gibi geliyo bu sefer
Geçmiş olsun canım ven kaçırdım heralde kim ameliyat olacakOyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlımızla bizleri imtihan etmesin
Evet tatlım gün aşırı oldu ilişkiDeğerlendirdin dimi bitanem yumurtlamayı falan. Olmazsa önümüzdeki aymı düşünüyorsun aşılama
Yumurtlamadan önce sabah olmuştu akşam üstüde akıntıyı gördümDeğerlendirdin dimi bitanem yumurtlamayı falan. Olmazsa önümüzdeki aymı düşünüyorsun aşılama
İnşallah olmayacaksın bitanem. Hiç ummadığında oluyor bak sende biliyorsunEvet tatlım gün aşırı oldu ilişki
Evet adet olunca git cem bakalım hayırlısı
Çok iyi denk gelmiş canım bak bekleyen hazır sperm vsrmış inşallah buluşmuşlardır daYumurtlamadan önce sabah olmuştu akşam üstüde akıntıyı gördüm
Bende sana inanıyorum yiğenimin gümbür gümbür geldiğine inanıyorumGörüceksin canım çok yürekten inanıyorum
İnşallah bitanem inşallah bu ay senden de görücez
Güzel kalpli arkadaşımmm Allah razıı olsunnnAminn amin canım en başı o en aşı sağlık. Sağlığımız için nefes aldıkca şükretmeliyiz. Çok dua edicem canım çok kolaylıkla atlatsın inşallah sonrada yavrucuğuna kavuşsun. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin birtanem sende her an duamdasın aklımdasın
Kuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuşGeçmiş olsun canım ven kaçırdım heralde kim ameliyat olacak
Inşallah bebeğimİnşallah olmayacaksın bitanem. Hiç ummadığında oluyor bak sende biliyorsun
Ayy çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamandaKuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuşiyi huylu gibi demişler ama çıkınca belli olacak onun için dua grubunda şafi rica ettimde onu diyo mimariyem
Sağol canım beniim teşekkür ederimAyy çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda
İnşallah canımBende sana inanıyorum yiğenimin gümbür gümbür geldiğine inanıyorum
Ne demek bitanem rabbim hayırlısını versin herşeyin dua etmekten gocunmamGüzel kalpli arkadaşımmm Allah razıı olsunnnDualarında olmak çok güzel ♥
Çok geçmiş olsun. Rabbim arkadaşınıza tez vakitte şifasını versin InsaAllahKuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuşiyi huylu gibi demişler ama çıkınca belli olacak onun için dua grubunda şafi rica ettimde onu diyo mimariyem
Aminn canımm çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Rabbim arkadaşınıza tez vakitte şifasını versin InsaAllah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?