• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 'im geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ama hiç moralini bozma artık herşey ilerledi çok başarılı bir ameliyat olucak inşallah 🤲🏼
Oyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlığımızla bizleri imtihan etmesin 🤲🏻💓♥️

Son düzenleme:
Oyy inşallah bitanemmm bugun yatışı olduu yarın girecek.Oda anne olmak istiyordu.İnşallah sonrasında da anne olur kuzum bizlere de nasip eder.Rabbim sağlımızla bizleri imtihan etmesin 🤲🏻💓♥️
Aminn amin canım en başı o en aşı sağlık. Sağlığımız için nefes aldıkca şükretmeliyiz. Çok dua edicem canım çok kolaylıkla atlatsın inşallah sonrada yavrucuğuna kavuşsun. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin birtanem sende her an duamdasın aklımdasın 🤲🏼🤲🏼❤️❤️

Inşallah tatlım benim bu ay pek umudum yokta sanki aşılama tutacakmış gibi geliyo bu sefer 🤔
Değerlendirdin dimi bitanem yumurtlamayı falan. Olmazsa önümüzdeki aymı düşünüyorsun aşılama

Aminn amin canım en başı o en aşı sağlık. Sağlığımız için nefes aldıkca şükretmeliyiz. Çok dua edicem canım çok kolaylıkla atlatsın inşallah sonrada yavrucuğuna kavuşsun. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin birtanem sende her an duamdasın aklımdasın 🤲🏼🤲🏼❤️❤️
Güzel kalpli arkadaşımmm Allah razıı olsunnn♥️🤲🏻Dualarında olmak çok güzel ♥😍

Geçmiş olsun canım ven kaçırdım heralde kim ameliyat olacak
Kuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuş🥺 iyi huylu gibi demişler ama çıkınca belli olacak onun için dua grubunda şafi rica ettimde onu diyo mimariyem🌺

Kuzum arkadaşım 1yıla yakın Regl olmuyordu yapılan tetkikler filan emar çekildi beyninde tümor olmuş🥺 iyi huylu gibi demişler ama çıkınca belli olacak onun için dua grubunda şafi rica ettimde onu diyo mimariyem🌺
Ayy çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda

Çok geçmiş olsun. Rabbim arkadaşınıza tez vakitte şifasını versin InsaAllah 🤲🏻

Back