Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin baya çok çıkmış benim çatlatma iğnesinin 14 günü sanırım 34 çıktı çok değişken bu değerler çok. İmtisal keseyi gördün mü tebrik ederim seni de bu arada
Kişiden kişiye değişiyor sanırım evet canım gördüm keseyi. Çok teşekkür ederim. Nasipse sıra da kalp atışı var

Son düzenleme:
Kişiden kişiye değişiyor sanırım evet canım gördüm keseyi. Çok teşekkür ederim. Nasipse sıra da kalp atışı bat
İnşallah hep böyle ilerler bitmiyor ki arkadaşım ya kesesi kalp atışı ikili testi detaylı ult. Bi oh diyemiyoruz ki tedavinin başından beri sürekli böyleyim ben

Kızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burda Baede Ay tenli anne @Fated @tiniminihaniim Drdr17 Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm

Kızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))
Böylesi daha keyifli kışın hatırlıyorum da baya bunanımlardaymışız yani :))) bu ara çok ama çok sevindim Cookiie Allahım sağlıkla getirsin. :) sırayla hepinizin güzel haberlerini alalım.
bendeki durumlarda tam 15. Gün takvime göre olivasyon günü ama ben doktora gittiğimde hep reglimden 8 gün önce yuöurtalarım büyümüştü. Akıntılardan da takip ediyorum . Bu haftadan sonra ful çalışma. :))
sev9 kız sende ayıptır söylemesi tam oliv günündesin o şefaf akıntıyı gördün mü 10 gün bırakma kocanı birde akşam değilde sabahları dene . Hep . Doktorum öle derdi erkeklerin sanırım daha etkili oluyormuş.
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc

İnşallah hep böyle ilerler bitmiyor ki arkadaşım ya kesesi kalp atışı ikili testi detaylı ult. Bi oh diyemiyoruz ki tedavinin başından beri sürekli böyleyim ben
Evet canım çok haklısın. Geçicek bu günler. Sağlıkla alıcaz hepimiz yavrularımızı kucagimiza

Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum
Ben o değeri görürsem şıp diue düşer bayılırım kız hayal o bana hayal
Hadi geliyor gümbür gümbür bu ay bebek
MasaAllah canım. Günden güne koyulasmis. Var Allah'in izniyle
İnşallah imtisalim inşallah hayırlısıylaa sağlıklıysa vardır
Sağolasın bitanem darısı başınıza inşallah dualarımdasınız
Haydi işiniz rast gitsinde bu ay güzel haberleri alalım hepinizden

Canım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinede

Ayy inşallah ama en azından adet gecikmesi olmucak olması teselli ikramiyem
Aşkım daha sık gir daha sık görr yazışmaları birlikte adım adım takip edelim eskisi gibii biraz tempo lazım bize
Cok haklisinn vallahii ama esimin izne denk geliyorr bayramdan sonra 3 hafta izne cikicak o firsat bu firsat diyorr ama nasipp bütcemiz bagli bulursak tamam yoksada nasipp bidahaki seneye ramazan bayrami izninde
Hayırlısı olsun canım nasipse denk geliyo biz de vazgeçmiştik çıktı karşımıza iyi bi ev inşallah bebek de öyle olur

Bebiş tedavimi goruyirsun canim insaallahh nasibimiz olur sirasi gelecek daha sinavimiz devam ediyorr sev9
Eşim vitamin takviyesi kullanıyo canım erkek infertilitesi bizde sorun şuanlık gözüken o yani ben bi ay tedavi gördüm her şey iyi gitti ama tutmadı 3 aydır eşim tedavi görüyo sayılır

Canım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinede
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah o rakamda bana hayal ben 150 üstü göremediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…