Kişiden kişiye değişiyor sanırımSizin baya çok çıkmışbenim çatlatma iğnesinin 14 günü sanırım 34 çıktı çok değişken bu değerler çok. İmtisal keseyi gördün mü tebrik ederim seni de bu arada
İnşallah hep böyle ilerlerKişiden kişiye değişiyor sanırımevet canım gördüm keseyi. Çok teşekkür ederim. Nasipse sıra da kalp atışı bat
Kızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burdaBaede Ay tenli anne @Fated @tiniminihaniim Drdr17 Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm
Kızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))Gözyaşım pııt rüya gibiiDeğerlendirdim bebeğim ilk defa bu kadar bariz uzayan şeffaf akıntı gördüm bence hamileliğe hazırım Biz de hamile kalalım da topiğin adını değiştirelim gerçii umutla bekleyenler tam hamilelik için de geçerlii Lütfen aranıza geleyim ben de lütfennn
Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaa
Evet canım çok haklısın. Geçicek bu günler. Sağlıkla alıcaz hepimiz yavrularımızı kucagimizaİnşallah hep böyle ilerlerbitmiyor ki arkadaşım ya kesesi kalp atışı ikili testi detaylı ult. Bi oh diyemiyoruz ki tedavinin başından beri sürekli böyleyim ben
Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum
Hadi geliyor gümbür gümbür bu ay bebekGözyaşım pııt rüya gibiiDeğerlendirdim bebeğim ilk defa bu kadar bariz uzayan şeffaf akıntı gördüm bence hamileliğe hazırım Biz de hamile kalalım da topiğin adını değiştirelim gerçii umutla bekleyenler tam hamilelik için de geçerlii Lütfen aranıza geleyim ben de lütfennn
Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaa
İnşallah imtisalim inşallah hayırlısıylaa sağlıklıysa vardırMasaAllah canım. Günden güne koyulasmis. Var Allah'in izniyle
Sağolasın bitanem darısı başınıza inşallah dualarımdasınızKızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))
Böylesi daha keyifli kışın hatırlıyorum da baya bunanımlardaymışız yani :))) bu ara çok ama çok sevindimCookiie Allahım sağlıkla getirsin. :) sırayla hepinizin güzel haberlerini alalım.
bendeki durumlarda tam 15. Gün takvime göre olivasyon günü ama ben doktora gittiğimde hep reglimden 8 gün önce yuöurtalarım büyümüştü. Akıntılardan da takip ediyorum . Bu haftadan sonra ful çalışma. :))
sev9 kız sende ayıptır söylemesi tam oliv günündesin o şefaf akıntıyı gördün mü 10 gün bırakma kocanı birde akşam değilde sabahları dene . Hep . Doktorum öle derdi erkeklerin sanırım daha etkili oluyormuş.
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc
Canım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinedeBen o değeri görürsem şıp diue düşer bayılırım kız hayal o bana hayal
Hadi geliyor gümbür gümbür bu ay bebek
İnşallah imtisalim inşallah hayırlısıylaa sağlıklıysa vardır
Sağolasın bitanem darısı başınıza inşallah dualarımdasınız
Haydi işiniz rast gitsinde bu ay güzel haberleri alalım hepinizden
Haklisin canım degisiyo vücuttan vücudaBenim 4+2 günlükken 721 çıkmıştı. Muhtemelen 500un üstünde cikacak
Tabi ikiz falansa baya bi çıkabilirHaklisin canım degisiyo vücuttan vücuda
Ayy inşallah ama en azından adet gecikmesi olmucak olması teselli ikramiyemBen o değeri görürsem şıp diue düşer bayılırım kız hayal o bana hayal
Hadi geliyor gümbür gümbür bu ay bebek
İnşallah imtisalim inşallah hayırlısıylaa sağlıklıysa vardır
Sağolasın bitanem darısı başınıza inşallah dualarımdasınız
Haydi işiniz rast gitsinde bu ay güzel haberleri alalım hepinizden
Aşkım daha sık gir daha sık görr yazışmaları birlikte adım adım takip edelim eskisi gibii biraz tempo lazım bizeKızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))
Böylesi daha keyifli kışın hatırlıyorum da baya bunanımlardaymışız yani :))) bu ara çok ama çok sevindimCookiie Allahım sağlıkla getirsin. :) sırayla hepinizin güzel haberlerini alalım.
bendeki durumlarda tam 15. Gün takvime göre olivasyon günü ama ben doktora gittiğimde hep reglimden 8 gün önce yuöurtalarım büyümüştü. Akıntılardan da takip ediyorum . Bu haftadan sonra ful çalışma. :))
sev9 kız sende ayıptır söylemesi tam oliv günündesin o şefaf akıntıyı gördün mü 10 gün bırakma kocanı birde akşam değilde sabahları dene . Hep . Doktorum öle derdi erkeklerin sanırım daha etkili oluyormuş.
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc
Hayırlısı olsun canım nasipse denk geliyo biz de vazgeçmiştik çıktı karşımıza iyi bi ev inşallah bebek de öyle olurCok haklisinn vallahii ama esimin izne denk geliyorr bayramdan sonra 3 hafta izne cikicak o firsat bu firsat diyorr ama nasipp bütcemiz bagli bulursak tamam yoksada nasipp bidahaki seneyeramazan bayrami izninde
Eşim vitamin takviyesi kullanıyo canım erkek infertilitesi bizde sorun şuanlık gözüken o yani ben bi ay tedavi gördüm her şey iyi gitti ama tutmadı 3 aydır eşim tedavi görüyo sayılırBebiş tedavimi goruyirsun canim insaallahh nasibimiz olur sirasi gelecek daha sinavimiz devam ediyorrsev9
Olsunn eninde sonunda olacak allahin izniyleeEşim vitamin takviyesi kullanıyo canım erkek infertilitesi bizde sorun şuanlık gözüken o yani ben bi ay tedavi gördüm her şey iyi gitti ama tutmadı 3 aydır eşim tedavi görüyo sayılır
İnşallah canım yaOlsunn eninde sonunda olacak allahin izniylee
Deme oyle allahın gucune giderr allah uzatiyorsa guzellestiriyodur var bundada bir hayirİnşallah canım yabu beni uğraştırır muhtemelen tüp bebek feln yol alırız biz daha buralardayım yani topikte yaşlanıp gidicem
Öyle canım alıştım artıkDeme oyle allahın gucune giderr allah uzatiyorsa guzellestiriyodur var bundada bir hayir
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah o rakamda bana hayal ben 150 üstü göremediğimdenCanım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinede
Ahh inşallah ya hani sen o rakamlar hayal diyosun ya ben de çift çizgi hayal diyorum
Bu sefer göreceksin tatlım hayırlısıyla yarınİnşallah canım hayırlısıyla inşallah o rakamda bana hayal ben 150 üstü göremediğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?