• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin baya çok çıkmış 🙈 benim çatlatma iğnesinin 14 günü sanırım 34 çıktı çok değişken bu değerler çok. İmtisal keseyi gördün mü tebrik ederim seni de bu arada
Kişiden kişiye değişiyor sanırım 😊 evet canım gördüm keseyi. Çok teşekkür ederim. Nasipse sıra da kalp atışı var :KK68:

Son düzenleme:
Kişiden kişiye değişiyor sanırım 😊 evet canım gördüm keseyi. Çok teşekkür ederim. Nasipse sıra da kalp atışı bat :KK68:
İnşallah hep böyle ilerler 💐 bitmiyor ki arkadaşım ya kesesi kalp atışı ikili testi detaylı ult. Bi oh diyemiyoruz ki 🤷‍♀️ tedavinin başından beri sürekli böyleyim ben

Kızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burda Baede Baede Ay tenli anne Ay tenli anne @Fated @tiniminihaniim Drdr17 Drdr17 :halay: :dua: :KK73: Cookiie Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm

Gözyaşım pııt rüya gibii 😍😍 Değerlendirdim bebeğim ilk defa bu kadar bariz uzayan şeffaf akıntı gördüm bence hamileliğe hazırım 😂😂 Biz de hamile kalalım da topiğin adını değiştirelim gerçii umutla bekleyenler tam hamilelik için de geçerlii 😂😂 Lütfen aranıza geleyim ben de lütfennn

Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaa
Kızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))
Böylesi daha keyifli kışın hatırlıyorum da baya bunanımlardaymışız yani :))) bu ara çok ama çok sevindim Cookiie Cookiie Allahım sağlıkla getirsin. :) sırayla hepinizin güzel haberlerini alalım.
bendeki durumlarda tam 15. Gün takvime göre olivasyon günü ama ben doktora gittiğimde hep reglimden 8 gün önce yuöurtalarım büyümüştü. Akıntılardan da takip ediyorum . Bu haftadan sonra ful çalışma. :))
sev9 sev9 kız sende ayıptır söylemesi tam oliv günündesin o şefaf akıntıyı gördün mü 10 gün bırakma kocanı 🤭🤭🤭🤪 birde akşam değilde sabahları dene . Hep . Doktorum öle derdi erkeklerin sanırım daha etkili oluyormuş. 😆😆😆
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc 😘😘😘

İnşallah hep böyle ilerler 💐 bitmiyor ki arkadaşım ya kesesi kalp atışı ikili testi detaylı ult. Bi oh diyemiyoruz ki 🤷‍♀️ tedavinin başından beri sürekli böyleyim ben
Evet canım çok haklısın. Geçicek bu günler. Sağlıkla alıcaz hepimiz yavrularımızı kucagimiza 😍😍

Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum
:oha::oha: Ben o değeri görürsem şıp diue düşer bayılırım kız 😂😂😂 hayal o bana hayal😂😂
Gözyaşım pııt rüya gibii 😍😍 Değerlendirdim bebeğim ilk defa bu kadar bariz uzayan şeffaf akıntı gördüm bence hamileliğe hazırım 😂😂 Biz de hamile kalalım da topiğin adını değiştirelim gerçii umutla bekleyenler tam hamilelik için de geçerlii 😂😂 Lütfen aranıza geleyim ben de lütfennn

Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaa
Hadi geliyor gümbür gümbür bu ay bebek 😍😍
MasaAllah canım. Günden güne koyulasmis. Var Allah'in izniyle 😍
İnşallah imtisalim inşallah hayırlısıylaa sağlıklıysa vardır 😍
Kızlar ne konuşmuşsunuz ayol :) 32 sayfa hey maşşlah :)) keşke bildiri gelsede telefona anında bakabilsem. Buaraya giriş yaptıkça görüyorum. Birde dikkat ettim ki ilk aylardaki gibi değiliz kimse herkez pozitif artık akışına bırakmış gidiyoruz. Başka bir boyuta geçmişiz :))
Böylesi daha keyifli kışın hatırlıyorum da baya bunanımlardaymışız yani :))) bu ara çok ama çok sevindim Cookiie Cookiie Allahım sağlıkla getirsin. :) sırayla hepinizin güzel haberlerini alalım.
bendeki durumlarda tam 15. Gün takvime göre olivasyon günü ama ben doktora gittiğimde hep reglimden 8 gün önce yuöurtalarım büyümüştü. Akıntılardan da takip ediyorum . Bu haftadan sonra ful çalışma. :))
sev9 sev9 kız sende ayıptır söylemesi tam oliv günündesin o şefaf akıntıyı gördün mü 10 gün bırakma kocanı 🤭🤭🤭🤪 birde akşam değilde sabahları dene . Hep . Doktorum öle derdi erkeklerin sanırım daha etkili oluyormuş. 😆😆😆
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc 😘😘😘
Sağolasın bitanem darısı başınıza inşallah dualarımdasınız 🤗🤗😍
Haydi işiniz rast gitsinde bu ay güzel haberleri alalım hepinizden 😍

:oha::oha: Ben o değeri görürsem şıp diue düşer bayılırım kız 😂😂😂 hayal o bana hayal😂😂

Canım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinede

Ayy inşallah ama en azından adet gecikmesi olmucak olması teselli ikramiyem 😂😂
Bende öle yapcam .
hepinize muc muc 😘😘😘
Aşkım daha sık gir daha sık görr yazışmaları birlikte adım adım takip edelim eskisi gibii biraz tempo lazım bize 😂😂
Cok haklisinn vallahii ama esimin izne denk geliyorr bayramdan sonra 3 hafta izne cikicak o firsat bu firsat diyorr ama nasipp bütcemiz bagli bulursak tamam yoksada nasipp bidahaki seneye😀😀 ramazan bayrami izninde😀😀
Hayırlısı olsun canım nasipse denk geliyo biz de vazgeçmiştik çıktı karşımıza iyi bi ev inşallah bebek de öyle olur 😂

Bebiş tedavimi goruyirsun canim insaallahh nasibimiz olur sirasi gelecek daha sinavimiz devam ediyorr🥰🥰 sev9 sev9
Eşim vitamin takviyesi kullanıyo canım erkek infertilitesi bizde sorun şuanlık gözüken o yani ben bi ay tedavi gördüm her şey iyi gitti ama tutmadı 3 aydır eşim tedavi görüyo sayılır

Canım dediğim gibi vücuttan vücuda değişir ama 500 üztünde çıkar yinede
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah o rakamda bana hayal ben 150 üstü göremediğimden 😬

Back