- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 73
- 30
Her deliğini dolaşıyorum o dünyanınHajdh ben de o dünyada yanında geziyorum bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her deliğini dolaşıyorum o dünyanınHajdh ben de o dünyada yanında geziyorum bebeğim
Aynen stres olduğun için gelmiyo geleceği varsada gelmiyo canım değiştir bencede arada e nabıza bak oraya erken düşüyo akşam üstü falan düşer sonuçlar canımYine de sen bilirsin canım ama içinden gelmiyorsa bekle inşallah bebiş vardır
Bir defada hastanede 2 saat dolandım yok yine idrar istediler gelmiyor 1.5 lt su içtim koca hastaneyi gezdim yok panikmi oluyorda gelmiyor nedir
Bilmiyorumki canım neden isterlerse sanki napcaklar idrarımı. Zaten işe yararmı bilmem bir gıdım birşey verdim çıktım
Giricem şimdi canım valla değiştiricem canım yeni bir sağlık ocağı var oraya alıcam kaydımı
Hiç birşey belli olmaz bitanem. Rabbim nasip ederse eder. İnşallau biz elimizden ne gelirse yapıp tevekkül edicez başka hiçbir şey gelmiyor elimizdenYok ya nerdeee hep Umut dünyasında yaşıyorum
Bilmiyorumki hayatım belki de ona dır. Ama büyük olasılık enfeksiyonda çıkabilir ya hep çıkıyordur bendeCanım yetmiştir o merak etme idrardan neye bakıcaklar acaba enfeksiyon feln mı araştırıyolar kii
Bakıcam bitanem inşallah düşer akşama dopruAynen stres olduğun için gelmiyo geleceği varsada gelmiyo canım değiştir bencede arada e nabıza bak oraya erken düşüyo akşam üstü falan düşer sonuçlar canım
Etiketle bizide canımBakıcam bitanem inşallah düşer akşama dopru
Tamam bitanem etiketlicem sen nasılsınnEtiketle bizide canım
Vericide rabbim alıcıda ona sığındım kuzumHiç birşey belli olmaz bitanem. Rabbim nasip ederse eder. İnşallau biz elimizden ne gelirse yapıp tevekkül edicez başka hiçbir şey gelmiyor elimizden
Bilmiyorumki hayatım belki de ona dır. Ama büyük olasılık enfeksiyonda çıkabilir ya hep çıkıyordur bende
Beni de etiketle kuzucum merakla bekliyorumBakıcam bitanem inşallah düşer akşama dopru
Yalnız değilsin bitanem Cidden değilsin aynı hisler bende de var hatta hepimizde var şuan hamile olan arkadaşlarda da vardı inan banaHer deliğini dolaşıyorum o dünyanın
Beni de etiketleTamam bitanem etiketlicem sen nasılsınn
Ben iyiyim ara ara batmalarim var oğlan okulda çok dondurma yemiş ateşi var akşam hiç uyumadık iste onla uğraşıyorumTamam bitanem etiketlicem sen nasılsınn
Aynen aynen ben 5 yıldır o dediginiz yerdeyimBeni de etiketle kuzucum merakla bekliyorum
Yalnız değilsin bitanem Cidden değilsin aynı hisler bende de var hatta hepimizde var şuan hamile olan arkadaşlarda da vardı inan bana
Birlikte çıkıcaz inşallah aşkımAynen aynen ben 5 yıldır o dediginiz yerdeyim
Böyle sanki adet olmussunda zonknuyo gibi mi tatlımBirlikte çıkıcaz inşallah aşkım
Ya benim yumurtlamadan bi gün sonra karın ve bel ağrım başladı hatta rahim ağzının aşağısına kadar vuruyo enfeksiyon ya da üşütme yok eminim çünkü yumurtlama günü bile ağrım olmadı bi de soğan kürü yapmıştım bu ay o zaten enfeksiyon kurutuyo
Aynen canım ama sürekli orası değil belden başlıyo karın sonra orası genel bi ağrı tam yumurtlamadan bi gün sonra başladıBöyle sanki adet olmussunda zonknuyo gibi mi tatlım
Evet haklısın kuzum bende aşılama olucam inşallah eğer yaparlarsaBeni de etiketle kuzucum merakla bekliyorum
Yalnız değilsin bitanem Cidden değilsin aynı hisler bende de var hatta hepimizde var şuan hamile olan arkadaşlarda da vardı inan bana
Hah tam o dediğin bendede var en son catlatma iğnesi olunca yaşamıştım hayırlısı olsun inşallah belki bebiş dollenmistir ondandır günü ne kadar ağır kaldırma ağır iş yapma kuzum haftaya belli olcak herşeyAynen canım ama sürekli orası değil belden başlıyo karın sonra orası genel bi ağrı tam yumurtlamadan bi gün sonra başladı
Inşallah her şey gönlünce olsun canımEvet haklısın kuzum bende aşılama olucam inşallah eğer yaparlarsa
Ayy inşallah yaa çok şaşırdım çünkü ben yumurtlamadan hemen sonra ağrı hissetmezdim bi de tam 3.ay inşallah bebeğim yaHah tam o dediğin bendede var en son catlatma iğnesi olunca yaşamıştım hayırlısı olsun inşallah belki bebiş dollenmistir ondandır günü ne kadar ağır kaldırma ağır iş yapma kuzum haftaya belli olcak herşey
Yaparlar muhtemelen rahim filmi çekilmiş miydin canım senEvet haklısın kuzum bende aşılama olucam inşallah eğer yaparlarsa
Demekki değişik biseyler oluyo tatlım umutsuz olma her şey güzel olacakAyy inşallah yaa çok şaşırdım çünkü ben yumurtlamadan hemen sonra ağrı hissetmezdim bi de tam 3.ay inşallah bebeğim ya
Yaparlar muhtemelen rahim filmi çekilmiş miydin canım sen
Çekildim canımAyy inşallah yaa çok şaşırdım çünkü ben yumurtlamadan hemen sonra ağrı hissetmezdim bi de tam 3.ay inşallah bebeğim ya
Yaparlar muhtemelen rahim filmi çekilmiş miydin canım sen