Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie yaaaa kuzum ben ne dedim sana bu ay senin olcak demedim mi allahım çok sevindim minik bir birey geliyor hayırlı bi şekilde kucağına al inşallah

Cookiie yaaaa kuzum ben ne dedim sana bu ay senin olcak demedim mi allahım çok sevindim minik bir birey geliyor hayırlı bi şekilde kucağına al inşallah
Çok sağol bitanem inşallah gelir sağlıkla. Dünden beri endişeliyim açık kahvemi desem koyu sarımı ne desem tam çözemedim öyle bir akıntım var çok fazla inşallah kötü birşey değildir

Çok sağol bitanem inşallah gelir sağlıkla. Dünden beri endişeliyim açık kahvemi desem koyu sarımı ne desem tam çözemedim öyle bir akıntım var çok fazla inşallah kötü birşey değildir
Yerleşmedir kuzum kan testi verdin mi orayı kaçırdım ben

Yerleşmedir kuzum kan testi verdin mi orayı kaçırdım ben
Az önce verdim canım yarın çıkıcakmış. Yerleşmede sarımsı gibi olabilirmi ki canım yaa tam çözeniyorumda rengini sarıda değil kahbede arada birşey

Az önce verdim canım yarın çıkıcakmış. Yerleşmede sarımsı gibi olabilirmi ki canım yaa tam çözeniyorumda rengini sarıda değil kahbede arada birşey
Sarı akıntı normal kahve tonuysada yerleşme kanamasıdır bence sağlık ocağında mı verdin geç çıkıyor sonuç

Sarı akıntı normal kahve tonuysada yerleşme kanamasıdır bence sağlık ocağında mı verdin geç çıkıyor sonuç
Evet canım diğer değerlerimede baktırmak istedim. Ay inşallah dediğin gibidir canım ya. Sen nasılsın oldunmu adet

Çok stres yapma kuzum normal bunlar başlarda inşallah kötü bisey yoktur kan verirken sorsaydın keşke
Aile hekimi anlarmı ki. Zaten başıma gelenler. Birdaha hastaneye giderken lavaboya girmeden gidicem. İdrarda istediler. Yok gelmiyor damla damla birde nSıl pis sağlık ocağı ya tuvalete girdim kocaman hamam böceği nasılda korkarım ay ay diye tuvaletin kapısını geri açtım. Kaçsam nereye kaçcam mecbur idrarı vermem gerek. Baktım böcekte beni görünce kaçtı zaten çok şükür ama geldiğimden beri kaşınıyorum çok huylanırım yaa. değiştiricem aile hekimimi zaten oda ne zaman gitsem izinli. Başka doktora girmek zorunda kaldım.

Yok kuzum olmadım adet söktürücü aldım ama Onuda hiç kullanmadım gelmiyor içimden nedense
Canım eğer bebek var diye şüphen varsa doktorumda söylemişyi bunu ben sonrasında da internetten falan baktım tarlusal bebeğe zarar vermiyormuş. Aksine tutunmasını sağlıuormuş. Progestan içerikli ilaç çünkğ

İçiyim o zaman yoktur benim her zamanki gecikmelerim

canım benim bir günde ancak bunlar gelir insanın başına aylardır biseye ugrasiyon oluyo ama onuda zora sokuyorlar idrarda napcaklarmiski normalde direk kanı alıyorlar
Bi duş falan alsaydın iyi bir doktora denk gelirsen anlıyo

İçiyim o zaman yoktur benim her zamanki gecikmelerim
Yine de sen bilirsin canım ama içinden gelmiyorsa bekle inşallah bebiş vardır
Bir defada hastanede 2 saat dolandım yok yine idrar istediler gelmiyor 1.5 lt su içtim koca hastaneyi gezdim yok panikmi oluyorda gelmiyor nedir
Bilmiyorumki canım neden isterlerse sanki napcaklar idrarımı. Zaten işe yararmı bilmem bir gıdım birşey verdim çıktım
Giricem şimdi canım valla değiştiricem canım yeni bir sağlık ocağı var oraya alıcam kaydımı

Yok ya nerdeee hep Umut dünyasında yaşıyorum

Canım yetmiştir o merak etme idrardan neye bakıcaklar acaba enfeksiyon feln mı araştırıyolar kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…