Çok sağol bitanem inşallah gelir sağlıkla. Dünden beri endişeliyim açık kahvemi desem koyu sarımı ne desem tam çözemedim öyle bir akıntım var çok fazla inşallah kötü birşey değildirCookiie yaaaa kuzum ben ne dedim sana bu ay senin olcak demedim mi allahım çok sevindim minik bir birey geliyor hayırlı bi şekilde kucağına al inşallah
Yerleşmedir kuzum kan testi verdin mi orayı kaçırdım benÇok sağol bitanem inşallah gelir sağlıkla. Dünden beri endişeliyim açık kahvemi desem koyu sarımı ne desem tam çözemedim öyle bir akıntım var çok fazla inşallah kötü birşey değildir
Gitmedin mi kuzum hastaneyeÇok sağol bitanem inşallah gelir sağlıkla. Dünden beri endişeliyim açık kahvemi desem koyu sarımı ne desem tam çözemedim öyle bir akıntım var çok fazla inşallah kötü birşey değildir
Az önce verdim canım yarın çıkıcakmış. Yerleşmede sarımsı gibi olabilirmi ki canım yaa tam çözeniyorumda rengini sarıda değil kahbede arada birşeyYerleşmedir kuzum kan testi verdin mi orayı kaçırdım ben
Çok devam ederse gidicem canım şuan bAkıyorum ne kadar devam edicek acabaGitmedin mi kuzum hastaneye
Sarı akıntı normal kahve tonuysada yerleşme kanamasıdır bence sağlık ocağında mı verdin geç çıkıyor sonuçAz önce verdim canım yarın çıkıcakmış. Yerleşmede sarımsı gibi olabilirmi ki canım yaa tam çözeniyorumda rengini sarıda değil kahbede arada birşey
Evet canım diğer değerlerimede baktırmak istedim. Ay inşallah dediğin gibidir canım ya. Sen nasılsın oldunmu adetSarı akıntı normal kahve tonuysada yerleşme kanamasıdır bence sağlık ocağında mı verdin geç çıkıyor sonuç
Çok stres yapma kuzum normal bunlar başlarda inşallah kötü bisey yoktur kan verirken sorsaydın keşkeÇok devam ederse gidicem canım şuan bAkıyorum ne kadar devam edicek acaba
Yok kuzum olmadım adet söktürücü aldım ama Onuda hiç kullanmadım gelmiyor içimden nedenseEvet canım diğer değerlerimede baktırmak istedim. Ay inşallah dediğin gibidir canım ya. Sen nasılsın oldunmu adet
Aile hekimi anlarmı ki. Zaten başıma gelenler. Birdaha hastaneye giderken lavaboya girmeden gidicem. İdrarda istediler. Yok gelmiyor damla damlaÇok stres yapma kuzum normal bunlar başlarda inşallah kötü bisey yoktur kan verirken sorsaydın keşke
Canım eğer bebek var diye şüphen varsa doktorumda söylemişyi bunu ben sonrasında da internetten falan baktım tarlusal bebeğe zarar vermiyormuş. Aksine tutunmasını sağlıuormuş. Progestan içerikli ilaç çünkğYok kuzum olmadım adet söktürücü aldım ama Onuda hiç kullanmadım gelmiyor içimden nedense
İçiyim o zaman yoktur benim her zamanki gecikmelerimCanım eğer bebek var diye şüphen varsa doktorumda söylemişyi bunu ben sonrasında da internetten falan baktım tarlusal bebeğe zarar vermiyormuş. Aksine tutunmasını sağlıuormuş. Progestan içerikli ilaç çünkğ
Aile hekimi anlarmı ki. Zaten başıma gelenler. Birdaha hastaneye giderken lavaboya girmeden gidicem. İdrarda istediler. Yok gelmiyor damla damlabirde nSıl pis sağlık ocağı ya tuvalete girdim kocaman hamam böceği nasılda korkarım ay ay diye tuvaletin kapısını geri açtım. Kaçsam nereye kaçcam mecbur idrarı vermem gerek. Baktım böcekte beni görünce kaçtı zaten çok şükür ama geldiğimden beri kaşınıyorum çok huylanırım yaa. değiştiricem aile hekimimi zaten oda ne zaman gitsem izinli. Başka doktora girmek zorunda kaldım.
Tatlım iç uzadıkça daha çok stres olursunİçiyim o zaman yoktur benim her zamanki gecikmelerim
Yine de sen bilirsin canım ama içinden gelmiyorsa bekle inşallah bebiş vardırİçiyim o zaman yoktur benim her zamanki gecikmelerim
Bir defada hastanede 2 saat dolandım yok yine idrar istediler gelmiyor 1.5 lt su içtim koca hastaneyi gezdim yokcanım benim bir günde ancak bunlar gelir insanın başına aylardır biseye ugrasiyon oluyo ama onuda zora sokuyorlar idrarda napcaklarmiski normalde direk kanı alıyorlar
Bi duş falan alsaydın iyi bir doktora denk gelirsen anlıyo
Aynen kuzum içtim şimdi akşamda bi tane içerimTatlım iç uzadıkça daha çok stres olursun
Yok ya nerdeee hep Umut dünyasında yaşıyorumYine de sen bilirsin canım ama içinden gelmiyorsa bekle inşallah bebiş vardır
Bir defada hastanede 2 saat dolandım yok yine idrar istediler gelmiyor 1.5 lt su içtim koca hastaneyi gezdim yokpanikmi oluyorda gelmiyor nedir
Bilmiyorumki canım neden isterlerse sanki napcaklar idrarımı. Zaten işe yararmı bilmem bir gıdım birşey verdim çıktım
Giricem şimdi canımvalla değiştiricem canım yeni bir sağlık ocağı var oraya alıcam kaydımı
Canım yetmiştir o merak etme idrardan neye bakıcaklar acaba enfeksiyon feln mı araştırıyolar kiiYine de sen bilirsin canım ama içinden gelmiyorsa bekle inşallah bebiş vardır
Bir defada hastanede 2 saat dolandım yok yine idrar istediler gelmiyor 1.5 lt su içtim koca hastaneyi gezdim yokpanikmi oluyorda gelmiyor nedir
Bilmiyorumki canım neden isterlerse sanki napcaklar idrarımı. Zaten işe yararmı bilmem bir gıdım birşey verdim çıktım
Giricem şimdi canımvalla değiştiricem canım yeni bir sağlık ocağı var oraya alıcam kaydımı
Hajdh ben de o dünyada yanında geziyorum bebeğimYok ya nerdeee hep Umut dünyasında yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?