İnşallah o kdar çıkarmı dersin canımm. Bu attığım testte tahmini kaçtır acabaBaya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en az
Tatlım adetinin birinci günü ne zamandı söyle ben hemen hesapliyimİnşallah o kdar çıkarmı dersin canımm. Bu attığım testte tahmini kaçtır acaba
Canım adetim düzensiz ya benim iğneye göre işte dün olmam gerekirdi. O testi dün yaptım dünde son adetimden sonra 28. GündüTatlım adetinin birinci günü ne zamandı söyle ben hemen hesapliyim
Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzumCanım adetim düzensiz ya benim iğneye göre işte dün olmam gerekirdi. O testi dün yaptım dünde son adetimden sonra 28. Gündü
Birde 500 üzerinde olması gayet normal ama yinede vücuttan vücuda değişir tatlım illa herkezde aynı çıkacak diye bisey yokCanım adetim düzensiz ya benim iğneye göre işte dün olmam gerekirdi. O testi dün yaptım dünde son adetimden sonra 28. Gündü
Gözyaşım pııt rüya gibiiDeğerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse
Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaaBaya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en az
Bunu herkesin basina gelebilir elbet ki aralarinda gelismeler olur onemli olan birbirinizi anlamakk
Biz daha önce hiç konuşmadık ki kırılcak bişey olsun kuzucumsev9 bunu size yazmistim 430 sirasinda ama siz hic cvp vermemissiniz aramizda bi sorunmu var acaba kiricak biseymi yaptim?
Cok sevindim bunaBiz daha önce hiç konuşmadık ki kırılcak bişey olsun kuzucumGözümden kaçmış kusura bakma
Bende ayni sekilde soylerim buarada memnun oldum ben tanistigimizi hatirliyodum aslindaMerak etme bebeğim ben kolay kolay tavır almam kimseye bana ters gelen ya da kırıldığım bişey varsa söylerim dünCookiie 'me yaptığım gibi
Aa doğrudur canım unutmuş olabilirim kafam dalgın çokBende ayni sekilde soylerim buarada memnun oldum ben tanistigimizi hatirliyodum aslinda
Hepimiz dalginizz hepimiz burda sorunlar yasiyoruz maaleseffAa doğrudur canım unutmuş olabilirim kafam dalgın çok
Bi de sınav haftamdı yeni ev taşıdım anca topluyorum canım kafamı ama iyiyim şükürHepimiz dalginizz hepimiz burda sorunlar yasiyoruz maaleseff
Buna çok sükurr ev tasima baya buralarda bazi kisiler tasinma konusu oluyorBi de sınav haftamdı yeni ev taşıdım anca topluyorum canım kafamı ama iyiyim şükür
Sıcaklarda iki kat zor olur imkan varsa sonbaharı bekle derimBuna çok sükurr ev tasima baya buralarda bazi kisiler tasinma konusu oluyorbende temmuzda ev olursa tasinacagiz insallah olmazsada kismet
Cok haklisinn vallahii ama esimin izne denk geliyorr bayramdan sonra 3 hafta izne cikicak o firsat bu firsat diyorr ama nasipp bütcemiz bagli bulursak tamam yoksada nasipp bidahaki seneyeSıcaklarda iki kat zor olur imkan varsa sonbaharı bekle derim
MasaAllah canım. Günden güne koyulasmis. Var Allah'in izniyleDeğerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse
Benim 4+2 günlükken 721 çıkmıştı. Muhtemelen 500un üstünde cikacakOlduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum
Sizin baya çok çıkmışBenim 4+2 günlükken 721 çıkmıştı. Muhtemelen 500un üstünde cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?