Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım adetinin birinci günü ne zamandı söyle ben hemen hesapliyim
Canım adetim düzensiz ya benim iğneye göre işte dün olmam gerekirdi. O testi dün yaptım dünde son adetimden sonra 28. Gündü

Canım adetim düzensiz ya benim iğneye göre işte dün olmam gerekirdi. O testi dün yaptım dünde son adetimden sonra 28. Gündü
Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum

Son düzenleme:
Birde 500 üzerinde olması gayet normal ama yinede vücuttan vücuda değişir tatlım illa herkezde aynı çıkacak diye bisey yok

Değerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım

Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse
Gözyaşım pııt rüya gibii Değerlendirdim bebeğim ilk defa bu kadar bariz uzayan şeffaf akıntı gördüm bence hamileliğe hazırım Biz de hamile kalalım da topiğin adını değiştirelim gerçii umutla bekleyenler tam hamilelik için de geçerlii Lütfen aranıza geleyim ben de lütfennn
Baya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en az
Bence deee şuanda bile artıyo sonuçtaa

sev9 bunu size yazmistim 430 sirasinda ama siz hic cvp vermemissiniz aramizda bi sorunmu var acaba kiricak biseymi yaptim?
Biz daha önce hiç konuşmadık ki kırılcak bişey olsun kuzucum Gözümden kaçmış kusura bakma

Reactions: Jou
Sıcaklarda iki kat zor olur imkan varsa sonbaharı bekle derim
Cok haklisinn vallahii ama esimin izne denk geliyorr bayramdan sonra 3 hafta izne cikicak o firsat bu firsat diyorr ama nasipp bütcemiz bagli bulursak tamam yoksada nasipp bidahaki seneye ramazan bayrami izninde

Değerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım

Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse
MasaAllah canım. Günden güne koyulasmis. Var Allah'in izniyle

Olduğun günü sormuştum canım yani yarın 30 gün olcak o zaman 4 hafta 2 günlük ediyo bi 1000 civarı yada üstü çıkar diye biliyorum ben kuzum
Benim 4+2 günlükken 721 çıkmıştı. Muhtemelen 500un üstünde cikacak

Benim 4+2 günlükken 721 çıkmıştı. Muhtemelen 500un üstünde cikacak
Sizin baya çok çıkmış benim çatlatma iğnesinin 14 günü sanırım 34 çıktı çok değişken bu değerler çok. İmtisal keseyi gördün mü tebrik ederim seni de bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…