• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaa :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :KK8: :KK8: haberiimm yookk:KK8:
Azcık dedim gireyim bakınayım😂😂 geç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu 😂:KK8::rolleyes:
Bilgilendirme yapalım ufak çaplı bi depresyon yaşadım az önce ama Cookiie Cookiie ile canız kanız çok şükür 😍
Gel bir sarılakkk:KK19:

Azcık dedim gireyim bakınayım😂😂 geç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu 😂:KK8::rolleyes:

Gel bir sarılakkk:KK19:
:KK19: her zaman aşkımsu 😍😍

Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar 😂

Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar 😂
Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucak 🤗

Bebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seni

Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucak 🤗
Bebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seni
Günaydın canlarımm vücut ısıma göre yumurtlama olmuş şükür geri sayıma başladım 😂😂

Eklentiler

• 7825183C-BC00-4D55-84BE-F55A24173887.jpeg
    7825183C-BC00-4D55-84BE-F55A24173887.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 27
Değerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım🤗

Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse 🥲
Baya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en az

Back