- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.318
- 698
- 30
Ben saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaa haberiimm yookkBuralardayım joum sen nerelerdesin
Bende en çok sizlerden görmeyi de istiyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaa haberiimm yookkBuralardayım joum sen nerelerdesin
Bilgilendirme yapalım ufak çaplı bi depresyon yaşadım az önce ama Cookiie ile canız kanız çok şükürBuralardayım joum sen nerelerdesin
Bunu herkesin basina gelebilir elbet ki aralarinda gelismeler olur onemli olan birbirinizi anlamakkBilgilendirme yapalım ufak çaplı bi depresyon yaşadım az önce ama Cookiie ile canız kanız çok şükür
Azcık dedim gireyim bakınayım geç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyuBen saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaa haberiimm yookk
Gel bir sarılakkkBilgilendirme yapalım ufak çaplı bi depresyon yaşadım az önce ama Cookiie ile canız kanız çok şükür
Hahaha tamam uykum geldi azcuk benimde benide alın aranızaaa kıskanduummmAzcık dedim gireyim bakınayım geç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu
Gel bir sarılakkk
Gel kızzz (3lü sarılan emoji ) bulamadım daHahaha tamam uykum geldi azcuk benimde benide alın aranızaaa kıskanduummm
Bende bulamadim onu cok eksik emojiler varrrGel kızzz (3lü sarılan emoji ) bulamadım da
Optummm cokcokkkk❤❤❤❤❤❤İyi geceler canlarımmm
Optummm cokcokkkk❤❤❤❤❤❤
her zaman aşkımsuAzcık dedim gireyim bakınayım geç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu
Gel bir sarılakkk
Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucakher zaman aşkımsu
Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar
Bebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seniher zaman aşkımsu
Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar
Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucak
Günaydın canlarımm vücut ısıma göre yumurtlama olmuş şükür geri sayıma başladımBebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seni
İyiyim kuşum ama topiğe biraz can lazım ya temmuz bat bekleyen kızçelerr gelin aramızaaSüper seni hep böyle görmek istiyorum ❤
Değerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canımGünaydın canlarımm vücut ısıma göre yumurtlama olmuş şükür geri sayıma başladım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipseCookiie canım bugün test yaptin mı?
Baya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en azDeğerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse