Ben saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaaBuralardayım joum sen nerelerdesin
Bende en çok sizlerden görmeyi de istiyorum canım
Bilgilendirme yapalım ufak çaplı bi depresyon yaşadım az önce amaBuralardayım joum sen nerelerdesin
Bende en çok sizlerden görmeyi de istiyorum canım
Bunu herkesin basina gelebilir elbet ki aralarinda gelismeler olur onemli olan birbirinizi anlamakk
Azcık dedim gireyim bakınayımBen saniyorum kocisinle vakit gsciriyosun bi bakiyom bu kiz buralardaaahaberiimm yookk
Gel bir sarılakkk
Hahaha tamam uykum geldi azcuk benimde benide alın aranızaaa kıskanduummmAzcık dedim gireyim bakınayımgeç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu
Gel bir sarılakkk
Gel kızzz (3lü sarılan emoji )Hahaha tamam uykum geldi azcuk benimde benide alın aranızaaa kıskanduummm
Bende bulamadim onu cok eksik emojiler varrrGel kızzz (3lü sarılan emoji )bulamadım da
Azcık dedim gireyim bakınayımgeç olmuş saatee gideyimde azcık sabah görüşürüz joumm sende dolanma ğek yat uyu
Gel bir sarılakkk
Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucakher zaman aşkımsu
Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar
Bebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seniher zaman aşkımsu
Bugün babalar günü ve benim psikolojim anneler gününden daha bozuk içinde bulunduğumuz durumdan olabilir idare ediceniz yani beni hamişlerim aranıza gelinceye kadar
Edicez canım tabi birbirimizi hep idare ettik bu zamnaa kadar ama bozma moralini düşme canım fazla olucak
Günaydın canlarımm vücut ısıma göre yumurtlama olmuş şükür geri sayıma başladımBebeğim allah kimseyi en dibe düşmeden en tepeye çıkarmaz biraz daha sabret seni çok iyi anlıyorum neden böyle olduğunu anlıyorum ama biraz daha sabir zirveye ulaşmamıza az kaldı gitme bir yere seviyoruz seni
İyiyim kuşum ama topiğe biraz can lazım ya temmuz bat bekleyen kızçelerr gelin aramızaaSüper seni hep böyle görmek istiyorum ❤
Değerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canımGünaydın canlarımm vücut ısıma göre yumurtlama olmuş şükür geri sayıma başladım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipseCookiie canım bugün test yaptin mı?
Baya baya kesin olmuş tatlım yarın bi 300 400 bekliyoruz en azDeğerlendirdin de çok şükür hadi sonu güzel olan bir bekleme başladı canım
Bugün yapmadımda dün yaptım bitanem 14. Gün böyleydi Artık yapmam yRın kan vericem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?