Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm canımmm

İki gebelikte de adet geçmesine rağmen bu kadar net gördün mü acaba çizgiyiii kızdırıyosun beniii
Evet görmemiştim dooğrı diyorsun
Ay hadı bakalım tatlım güzün aydın sevinçten evin içinde tur atıyorum çok mutlu oldum kız

Ayy benden akmaya basladi bile
Canım benim yaaa Allahım bu ay sizden de gelicek artık ağlamıcaz gülücez hep
Ama bizi bırakmasın yaa gitsin gitsin hemde hemen
Kız bırakırmıyım hiç aşk olsun
en gec yarın yada pazarteai vericem kuzum

Bırakmaz o bizi Ay tenli anne gibi vefalı olur o da gebelik topikleriyle birlikte idare eder dimi Cookiie
Asla bırakmam burdayım sizin güzel haberlerinizi alcaz daha
Canim benim hadi sira bizde beraber gitcez o topige
Evettt hadii sizden bekliyorum artık

Sevinçten kız sanki an yakınımdan almış gibi sevindim çok mutlu oldum ben inanıyorum ama bu ay senin olacağına

Kız bizim ikimizin günü aynı ben de dün yumurtlamışım aynı akıntı geldi sendeki gibi şimdi aklıma geldi
Ohh hadi inşallah tutmuştur bebeğimm ben tam yumurtladım mı bilmiyorum ki ama o gün çok belirgindi sonra o kadar olmadı heralde yumurtladım aman off çok sıkıldım artık ya böyle giderse aşı olcam bahaneyle koruncam

Sevinçten kız sanki an yakınımdan almış gibi sevindim çok mutlu oldum ben inanıyorum ama bu ay senin olacağına
Sizler benim en yakınım gibisiniz ben hiçbir arkadaşıma falan söylemedim bunların hiçbirisini hiçbir akradaşımla paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım iyiki varsınız

Bi kac saat oncesi gunduz degerlwndirmistim insallah tutar ama seninde kesin olcak bak dediydi dersin bu ay

Sizler benim en yakınım gibisiniz ben hiçbir arkadaşıma falan söylemedim bunların hiçbirisini hiçbir akradaşımla paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım iyiki varsınız
Ayyyy sende oyle canim benim hepimiz kimseye anlatamiyoruz sen anlat biz hep dinleriz guzel bi ekip olduk iyiki tanımışız seni

Ayyyy sende oyle canim benim hepimiz kimseye anlatamiyoruz sen anlat biz hep dinleriz guzel bi ekip olduk iyiki tanımışız seni
Bende dinlerim hepinizi rabbim hep yolumuza güzellikler getirsinncanım bende sizleri iyiki tanıdım

Dediydi ama olmadı derim artık kusucam zaten çocuk lafı duyunca olmuyo da olmuyo
Kız yakın bir yerde olsan gelip kafanı kircam haa olcak bak yavaş yavaş gün doguyo biraz daha sabir allah sana ikiz versin de o kosturmada kurtulama emi en büyük bed duam bu sana inşallah tutar

Kız yakın bir yerde olsan gelip kafanı kircam haa olcak bak yavaş yavaş gün doguyo biraz daha sabir allah sana ikiz versin de o kosturmada kurtulama emi en büyük bed duam bu sana inşallah tutar
Bende amin diyorum

Hahdh amin inşallah bebeğim ikiz çok mantık dışı olur 20 ay tutmayıp 21de iki kere nasıl tutsun
Bende amin diyorum
Canım hamişim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…