Alsin sonucu rahatlayalim hepimizAma bizi bırakmasın yaa gitsin gitsin hemde hemen
canımm canımmmOlucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
Sağolasın bitanemm inşallah rabbim herkese nasip etsin güzel yüreklim
Ya joum güzel kalbini öpeyim benide duygulandırıyorsun
Bırakmaz o biziAma bizi bırakmasın yaa gitsin gitsin hemde hemen
Canim benim hadi sira bizde beraber gitcez o topigeBırakmaz o biziAy tenli anne gibi vefalı olur o da gebelik topikleriyle birlikte idare eder dimi Cookiie
İnşallah bebeğim sıra sende artık bu ayCanim benim hadi sira bizde beraber gitcez o topige
Evet görmemiştim dooğrı diyorsunİki gebelikte de adet geçmesine rağmen bu kadar net gördün mü acaba çizgiyiii kızdırıyosun beniii
Ay hadı bakalım tatlım güzün aydın sevinçten evin içinde tur atıyorum çok mutlu oldum kız
Canım benim yaaa Allahım bu ay sizden de gelicekAyy benden akmaya basladi bile
Kız bırakırmıyım hiç aşk olsunAma bizi bırakmasın yaa gitsin gitsin hemde hemen
Asla bırakmam burdayım sizin güzel haberlerinizi alcaz dahaBırakmaz o biziAy tenli anne gibi vefalı olur o da gebelik topikleriyle birlikte idare eder dimi Cookiie
Evettt hadii sizden bekliyorum artıkCanim benim hadi sira bizde beraber gitcez o topige
Sevinçten kız sanki an yakınımdan almış gibi sevindim çok mutlu oldum ben inanıyorum ama bu ay senin olacağınaEvet görmemiştim dooğrı diyorsun
Canım benim yaaa Allahım bu ay sizden de gelicekartık ağlamıcaz gülücez hep
Kız bırakırmıyım hiç aşk olsun
en gec yarın yada pazarteai vericem kuzum
Asla bırakmam burdayım sizin güzel haberlerinizi alcaz daha
Evettt hadii sizden bekliyorum artık
Ohh hadi inşallah tutmuştur bebeğimm ben tam yumurtladım mı bilmiyorum ki ama o gün çok belirgindi sonra o kadar olmadı heralde yumurtladım aman off çok sıkıldım artık ya böyle giderse aşı olcam bahaneyle koruncamKız bizim ikimizin günü aynı ben de dün yumurtlamışım aynı akıntı geldi sendeki gibi şimdi aklıma geldi
Sizler benim en yakınım gibisiniz ben hiçbir arkadaşıma falan söylemedim bunların hiçbirisini hiçbir akradaşımla paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım iyiki varsınızSevinçten kız sanki an yakınımdan almış gibi sevindim çok mutlu oldum ben inanıyorum ama bu ay senin olacağına
Bi kac saat oncesi gunduz degerlwndirmistimOhh hadi inşallah tutmuştur bebeğimm ben tam yumurtladım mı bilmiyorum ki ama o gün çok belirgindi sonra o kadar olmadı heralde yumurtladım aman off çok sıkıldım artık ya böyle giderse aşı olcam bahaneyle koruncam
Ayyyy sende oyle canim benim hepimiz kimseye anlatamiyoruz sen anlat biz hep dinleriz guzel bi ekip olduk iyiki tanımışız seniSizler benim en yakınım gibisiniz ben hiçbir arkadaşıma falan söylemedim bunların hiçbirisini hiçbir akradaşımla paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım iyiki varsınız
Bende dinlerim hepinizi rabbim hep yolumuza güzellikler getirsinncanım bende sizleri iyiki tanıdımAyyyy sende oyle canim benim hepimiz kimseye anlatamiyoruz sen anlat biz hep dinleriz guzel bi ekip olduk iyiki tanımışız seni
Dediydi ama olmadı derimBi kac saat oncesi gunduz degerlwndirmistiminsallah tutar ama seninde kesin olcak bak dediydi dersin bu ay
Ayy canım benimBende dinlerim hepinizi rabbim hep yolumuza güzellikler getirsinncanım bende sizleri iyiki tanıdım
Kız yakın bir yerde olsan gelip kafanı kircam haa olcak bak yavaş yavaş gün doguyo biraz daha sabir allah sana ikiz versin de o kosturmada kurtulama emi en büyük bed duam bu sana inşallah tutarDediydi ama olmadı derimartık kusucam zaten çocuk lafı duyunca olmuyo da olmuyo
Bende amin diyorumKız yakın bir yerde olsan gelip kafanı kircam haa olcak bak yavaş yavaş gün doguyo biraz daha sabir allah sana ikiz versin de o kosturmada kurtulama emi en büyük bed duam bu sana inşallah tutar
Hahdh amin inşallah bebeğimKız yakın bir yerde olsan gelip kafanı kircam haa olcak bak yavaş yavaş gün doguyo biraz daha sabir allah sana ikiz versin de o kosturmada kurtulama emi en büyük bed duam bu sana inşallah tutar
Canım hamişim benimBende amin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?