Abooooo hamilesinnnnnKızzz dur hamile mamile deme dur kan vermeden inanmamm pazartesi vericem kan
Kızlar bugünki testimEki Görüntüle 2872890
Ya hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorumHahdh amin inşallah bebeğimikiz çok mantık dışı olur 20 ay tutmayıp 21de iki kere nasıl tutsun
Canım hamişim benim
Ay kızzz yaaAbooooo hamilesinnnnn
Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlarSelam arkadaşlar. Hamileliği kolaylaştırıcı, destekleyici önerebileceğiniz alternatif gıdalar var mı? Bitki çayları olabilir, farklı kürler olabilir. Doğal yollardan hamile kalmak için bir umut arıyorum.
Çoook sevindim canım benim darısı bizlereeeeYa hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum
Ay kızzz yaagalibaa
Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlar
Adet olmadın mi tatlım hiçÇoook sevindim canım benim darısı bizlereeee
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem
Sakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haaYa hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum
Ay kızzz yaagalibaa
Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlar
canım bizde çok denedik böyle şeyler bişe fayda etmedii artık kürler bile bizimle çekemiyorSelam arkadaşlar. Hamileliği kolaylaştırıcı, destekleyici önerebileceğiniz alternatif gıdalar var mı? Bitki çayları olabilir, farklı kürler olabilir. Doğal yollardan hamile kalmak için bir umut arıyorum.
Ahhh kalbimmmKızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burdaBaede @Ay tenli anne @Fated Tiniminimavihanim @Drdr17 Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm
Ya hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum
Ay kızzz yaagalibaa
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.Ya hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum
Ay kızzz yaagalibaa
Amin canım inşallahAhhh kalbimmmnoluyor buradaaa @Mimariyemmm gözün aydınn canım benim biliyordum hamişş olduğunu biliyordum inşallah sağlıcakla devam eder çiçeğimm Allahım bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır inşAllah bizde peşinden gelelim hamiş topiğini açalımm aminnn
Bende bir jelle denedim bu ay inşAllah olursa bilgi veririm canımÇok teşekkür ederim deneyeceğim.
Dualarımdasınız hepiniz canım benimÇoook sevindim canım benim darısı bizlereeee
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecteSakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haa
TiniminiminnoşummAhhh kalbimmmnoluyor buradaaa Cookiie mm gözün aydınn canım benim biliyordum hamişş olduğunu biliyordum inşallah sağlıcakla devam eder çiçeğimm Allahım bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır inşAllah bizde peşinden gelelim hamiş topiğini açalımm aminnn
Vesile olur inşallah canımÇok teşekkür ederim deneyeceğim.
İnşallah çiçeğimDualarımdasınız hepiniz canım benimadet olmadınmı şubattan beri
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte
Tiniminiminnoşummyaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz
Vesile olur inşallah canım
Olucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazzİnşallah çiçeğimay sonuna kadar beni bir heyecan bastı ama sakin kalmalıyım her şey çok güzel olacak her şey çok güzel olacak
Çiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacakOlucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazzsen nasılsın neler yapıyorsun
Şimdi bekleme kısmı en geçmez günler ayÇiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacakşimdi kahvaltı yapıyorum sonrada işe girişcem kuzucumm sen neler hissediyorsun
Yat canım yat boş ver evi bi şekilde olur o sen kendine dikkat etDualarımdasınız hepiniz canım benimadet olmadınmı şubattan beri
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte
Tiniminiminnoşummyaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz
Vesile olur inşallah canım
Öyle yapıyorum badem. Sen nasılsın canım neler yapıyosunYat canım yat boş ver evi bi şekilde olur o sen kendine dikkat et
Iyiyim canim hersey yolunda Yemek yapıyorumÖyle yapıyorum badem. Sen nasılsın canım neler yapıyosun
Bende şimdi yaptım kolay gelsin canım ne var menüdeIyiyim canim hersey yolunda Yemek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?