Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar. Hamileliği kolaylaştırıcı, destekleyici önerebileceğiniz alternatif gıdalar var mı? Bitki çayları olabilir, farklı kürler olabilir. Doğal yollardan hamile kalmak için bir umut arıyorum.

Hahdh amin inşallah bebeğim ikiz çok mantık dışı olur 20 ay tutmayıp 21de iki kere nasıl tutsun

Canım hamişim benim
Ya hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum
Abooooo hamilesinnnnn
Ay kızzz yaa galibaa
Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlar

Çoook sevindim canım benim darısı bizlereeee
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem

Sakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haa

canım bizde çok denedik böyle şeyler bişe fayda etmedii artık kürler bile bizimle çekemiyor
ama hayıt otu olabilir soğan suyu olabilir etrafımda duyduklarım bunlarla hamile kalanda oldu
kalamayanda oldu kişiden kişiye değişir sen şansını denersin enazından

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim deneyeceğim.

Amin canım inşallah

Çoook sevindim canım benim darısı bizlereeee
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem
Dualarımdasınız hepiniz canım benim adet olmadınmı şubattan beri
Sakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haa
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte
Tiniminiminnoşumm yaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.
Vesile olur inşallah canım

İnşallah çiçeğim ay sonuna kadar beni bir heyecan bastı ama sakin kalmalıyım her şey çok güzel olacak her şey çok güzel olacak

İnşallah çiçeğim ay sonuna kadar beni bir heyecan bastı ama sakin kalmalıyım her şey çok güzel olacak her şey çok güzel olacak
Olucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazz sen nasılsın neler yapıyorsun

Olucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazz sen nasılsın neler yapıyorsun
Çiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacak şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada işe girişcem kuzucumm sen neler hissediyorsun

Çiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacak şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada işe girişcem kuzucumm sen neler hissediyorsun
Şimdi bekleme kısmı en geçmez günler ay afiyet olsun bitanem kolay gelsin şimdiden, ben en çok endişe korku hissediyorum şuan sevinemiyorum pek

Yat canım yat boş ver evi bi şekilde olur o sen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…