- 25 Ağustos 2019
- 61.155
- 114.321
- 698
- 30
Minnosprenses çabukk gellllllllllll mimo hamileeeee teyzoş oluyoruzz teyzoşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence koyulaşma var canım kan vermemen için Bi sebep var mı kaçırdım ben neden bugün vermiyorsun en az 15 20 arası çıkması lazım bence. En önemlisi sağlıkla ilerlemesi bunun için dua edicemCanım benim yaa inşallah sağlıklıdır dua et nolur Allahım kızlardan da görmeyi nasip etsin inşallah beklşyprum 4 gözle
Yasasın oldu sonundaKızzz dur hamile mamile deme dur kan vermeden inanmamm pazartesi vericem kan
Kızlar bugünki testim Eki Görüntüle 2872890
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk sevindimmmmmmmm yaaa pazartesiye kadar nasıl beklicem şimdii offf yaaaa ooyşş teyzoşş oldum ben
Olmus olmuşBuda 15 20 dk sonraki hali
Canım ya şöyle özel hastaneler uzak bana şuan da. Sağlık ocağıda 10a kadar alıyordu kan. Devlette almaz bence randevusuz bakmaz. O yüzden kaldım yarın da evde usta olcak bir vakit bulabilirsek eşime götürtürüm özelde veririmBence koyulaşma var canım kan vermemen için Bi sebep var mı kaçırdım ben neden bugün vermiyorsun en az 15 20 arası çıkması lazım bence. En önemlisi sağlıkla ilerlemesi bunun için dua edicem
inşallahh bitanemm sıra sıra geliyoruzzz biz çalışmalara devam bakalım neler olcakYaa
Bende olmak istiyorum bitanem hadi sizdende görmek istiyorumm
anaaaaaaaaaaa vallaha mıMinnosprenses çabukk gellllllllllll mimo hamileeeee teyzoş oluyoruzz teyzoşşş
Geliyo guzel kizimiz ❤❤Ay bitanem yaa yerim güzel yüreğini sağol bitanem sıra sizde hadii
Yok etmesinde ultrasonda görmeden emin olamıcam ya ben ondan
Canım benim yaa darısı sizlerin başına inşallahYasasın oldu sonunda
Kızzz minnoşuda şok ettinMinnosprenses çabukk gellllllllllll mimo hamileeeee teyzoş oluyoruzz teyzoşşş
Minnoşum yaptım az önce test te koyulaşma olmuş daha kan vermedimanaaaaaaaaaaa vallaha mı
test yaptı iki sefer pozitifff gibiiianaaaaaaaaaaa vallaha mı
Ay kızmı hissediyorsun bademmGeliyo guzel kizimiz ❤❤
sevinçç çok başka bişe ya çok duygulandımm adınaKızzz minnoşuda şok ettin
Minnoşum yaptım az önce test te koyulaşma olmuş daha kan vermedim
Maşallah canım benim evet peşinden kim gelecek ben de merak ediyorumBende iyiyim şükür arkadaşım kontrolden geldim herşey yolunda. Umutsuz olma canım güzel günler var daha önümüzde hepimize bu duyguyu tatmak nasip olsun mimariye açtı bakalım bu ay yolu peşinden kim geliyo acaba
kanı da için rahat etsin hemen al haberleri yaa çok mutlu olsun sırasıyla hepinizi duyucaz inşallahKızzz minnoşuda şok ettin
Minnoşum yaptım az önce test te koyulaşma olmuş daha kan vermedim
inşallahh inşallahhhkanı da için rahat etsin hemen al haberleri yaa çok mutlu olsun sırasıyla hepinizi duyucaz inşallah
Ya devlet alır canım benim yaptığım taktiği söyleyim acile gittim doktorun yanına girdim benim tek taraflı Bi ağrı var karnımda günüm de geçti gebe olma ihtimalim de var ilaç da alamadım sancılanıyorum dedim doktor direk beta istemiştiCanım ya şöyle özel hastaneler uzak bana şuan da. Sağlık ocağıda 10a kadar alıyordu kan. Devlette almaz bence randevusuz bakmaz. O yüzden kaldım yarın da evde usta olcak bir vakit bulabilirsek eşime götürtürüm özelde veririm
senide öğreneceğiz inşallahinşallahh inşallahhh