• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar. Hamileliği kolaylaştırıcı, destekleyici önerebileceğiniz alternatif gıdalar var mı? Bitki çayları olabilir, farklı kürler olabilir. Doğal yollardan hamile kalmak için bir umut arıyorum.

Hahdh amin inşallah bebeğim 😂 ikiz çok mantık dışı olur 20 ay tutmayıp 21de iki kere nasıl tutsun 😂😂

Canım hamişim benim 😍
Ya hamiş falan hiç kendime yakıştıramıyorum 😂😂😂
Abooooo hamilesinnnnn
Ay kızzz yaa 🤭🤭 galibaa 😬
Selam arkadaşlar. Hamileliği kolaylaştırıcı, destekleyici önerebileceğiniz alternatif gıdalar var mı? Bitki çayları olabilir, farklı kürler olabilir. Doğal yollardan hamile kalmak için bir umut arıyorum.
Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlar🤗

Canım arısütü bal polen probolis kullanabilirsin. Bol su iç. Yumurta ye sağlıklı beslen. Egzersizler yürüyüşler yap. Byrda arkadaşlar bal tarcın çörek otu küründen de çok memnun kalıyorlar🤗
Çoook sevindim canım benim darısı bizlereeee 🙄🙄🥺
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem 🤪

Sakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haa

canım bizde çok denedik böyle şeyler bişe fayda etmedii artık kürler bile bizimle çekemiyor
ama hayıt otu olabilir soğan suyu olabilir etrafımda duyduklarım bunlarla hamile kalanda oldu
kalamayanda oldu kişiden kişiye değişir sen şansını denersin enazından

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim deneyeceğim.

Ahhh kalbimmm:KK73:noluyor buradaaa @Mimariyemmm gözün aydınn canım benim biliyordum hamişş olduğunu biliyordum:KK74:inşallah sağlıcakla devam eder çiçeğimm Allahım bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır inşAllah bizde peşinden gelelim 😍 hamiş topiğini açalımm aminnn🤲🏻😍🌺
Amin canım inşallah

Çoook sevindim canım benim darısı bizlereeee 🙄🙄🥺
Ben şubatdan beri yumurtladığımı bilmem 🤪
Dualarımdasınız hepiniz canım benim 🤗 adet olmadınmı şubattan beri
Sakin temizlik falan yapiyim ağır kaldırayım falan deme iyice tutunana kadar tatlım haa
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte
Ahhh kalbimmm:KK73:noluyor buradaaa Cookiie Cookiie mm gözün aydınn canım benim biliyordum hamişş olduğunu biliyordum:KK74:inşallah sağlıcakla devam eder çiçeğimm Allahım bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır inşAllah bizde peşinden gelelim 😍 hamiş topiğini açalımm aminnn🤲🏻😍🌺
Tiniminiminnoşumm😍😍 yaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz🤗🤗
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.
Vesile olur inşallah canım

Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte

Tiniminiminnoşumm😍😍 yaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz🤗🤗

İnşallah çiçeğim 😍 ay sonuna kadar beni bir heyecan bastı ama sakin kalmalıyım her şey çok güzel olacak her şey çok güzel olacak😻

İnşallah çiçeğim 😍 ay sonuna kadar beni bir heyecan bastı ama sakin kalmalıyım her şey çok güzel olacak her şey çok güzel olacak😻
Olucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazz 😍😍🤗🤗 sen nasılsın neler yapıyorsun 🤗

Olucak bitanem herşey çok güzel olucak minnoşlarımıza kavuşucazz 😍😍🤗🤗 sen nasılsın neler yapıyorsun 🤗
Çiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacak😍 şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada işe girişcem kuzucumm sen neler hissediyorsun 😍

Çiçeğim günleri değerlendirdimm jelle bakalım sonuç ne olacak😍 şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada işe girişcem kuzucumm sen neler hissediyorsun 😍
Şimdi bekleme kısmı en geçmez günler ay 😍😍 afiyet olsun bitanem kolay gelsin şimdiden, ben en çok endişe korku hissediyorum şuan sevinemiyorum pek 😬

Yat canım yat boş ver evi bi şekilde olur o sen kendine dikkat et

Back