Patatesli patlıcan bulgur pilavı salata canım sende ne varBende şimdi yaptım kolay gelsin canım ne var menüde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patatesli patlıcan bulgur pilavı salata canım sende ne varBende şimdi yaptım kolay gelsin canım ne var menüde
Afiyet olsun canım ben sadece mantıyla kapattım bugün işi tabi kendim yapmadım mantıyıPatatesli patlıcan bulgur pilavı salata canım sende ne var
Saol canim benim sana da Afiyet olsun canım mantı sade gider zatenAfiyet olsun canım ben sadece mantıyla kapattım bugün işi tabi kendim yapmadım mantıyı
Sağolasın canımSaol canim benim sana da Afiyet olsun canım mantı sade gider zaten
Oluyorumda adet söktürücüyle canımAdet olmadın mi tatlım hiç
Oldum kuzum adet söktürücüyle hatta iki kere adet olmuştum ya bir aydaDualarımdasınız hepiniz canım benim adet olmadınmı şubattan beri
Yok canım valla zaten ara ara belim çok ağrıyor otururken bile zorlanıyorum yatıyorum genelde. Öyle üstten üstten süpürürüm idarelik sadece yeter bu sürecte
Tiniminiminnoşumm yaa çok teşekkür ederimm rabbim sağlıklıysa hayırlıysa versin inşallah rabbim hepinizden görmeyi nasip etsin tez vakitte inanıyorum bu bir iki aya hepimiz güzel şeyler yaşıcaz
Vesile olur inşallah canım
Ay evet sahii peki canım tedavi düşünmüyormusunOldum kuzum adet söktürücüyle hatta iki kere adet olmuştum ya bir ayda
Anladım canım bal tarçın çörek otu nu dene bence benim geçen ay tam gününde oldu onunlaOluyorumda adet söktürücüyle canım
Kız hemen unuttun aşılama olcak ya onu bekliyorum ama izinlerden sonraya kalıcak bizim bu avrupada herşeyi yavaştan alıyolar sırf kontrolerimiz aralıklı tarihlerde hiç sormaAy evet sahii peki canım tedavi düşünmüyormusun
Kuzum işte ikinci ayda yumurtlamayı onun sayesinde gördüm tekrar gecen ay deneyim dedim clife kullandım onla beraber iki kere adet oldum aynı ay. Korkuyorum geri kullanmaya şaşırdı hormonlar iki şeyi birden alınca heraldeAnladım canım bal tarçın çörek otu nu dene bence benim geçen ay tam gününde oldu onunla
Ay bebeğim özür dilerim ya valla kafam doluyor bazen yurtdışı hiç iyi değiş diyorlar gerçekten bu konularda yaKız hemen unuttun aşılama olcak ya onu bekliyorum ama izinlerden sonraya kalıcak bizim bu avrupada herşeyi yavaştan alıyolar sırf kontrolerimiz aralıklı tarihlerde hiç sorma
Aaa unutmusum canım k.bakma ikisi ağır gelmiş olabilirKuzum işte ikinci ayda yumurtlamayı onun sayesinde gördüm tekrar gecen ay deneyim dedim clife kullandım onla beraber iki kere adet oldum aynı ay. Korkuyorum geri kullanmaya şaşırdı hormonlar iki şeyi birden alınca heralde
Malesef canımAy bebeğim özür dilerim ya valla kafam doluyor bazen yurtdışı hiç iyi değiş diyorlar gerçekten bu konularda ya
Inşallah asilaman olumlu sonuç verirKız hemen unuttun aşılama olcak ya onu bekliyorum ama izinlerden sonraya kalıcak bizim bu avrupada herşeyi yavaştan alıyolar sırf kontrolerimiz aralıklı tarihlerde hiç sorma
Kız gitcen mi bugün kan vermeyeAy bebeğim özür dilerim ya valla kafam doluyor bazen yurtdışı hiç iyi değiş diyorlar gerçekten bu konularda ya
Pazartesi vericem canım benMalesef canım
Sen ne zaman kan vericeksin canım ?
Kuzum pazartesi gidicem yaa cünkü tiroidime falan da baktırmam gerek ben tiroid ilAcı kullanıyorum. Değerim normal değilse hemen ilacın düzenlenmesi gerekmiş bebek için çok tehlikeliymişKız gitcen mi bugün kan vermeye
Hımm tamam kuzum eşine söyledin mi hamiş olduğunuPazartesi vericem canım ben
Kuzum pazartesi gidicem yaa cünkü tiroidime falan da baktırmam gerek ben tiroid ilAcı kullanıyorum. Değerim normal değilse hemen ilacın düzenlenmesi gerekmiş bebek için çok tehlikeliymiş
Söyledim bitanem oda şaşkın benim gibi inanamıyorHımm tamam kuzum eşine söyledin mi hamiş olduğunu
Ayy canım benim adam inanmıyor dur hep çizgiyi gördük ama negatif cıktı diye inşallah iki hafta sonra keseyide görürsün canim benimSöyledim bitanem oda şaşkın benim gibi inanamıyor