Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En basindan diyorum ben guzelim senin kizin olxak insallah ayy kiz cok heycanlandim bide umutsuzum diyordun bak allah umudunu kestigin an yesertti yeniden saglikla gelsin
çok şükürkii fazla uzatmadan daha fazla uğraştırmadan :) nasip ettii seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh

çok şükürkii fazla uzatmadan daha fazla uğraştırmadan :) nasip ettii seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
Ayy insallah tatlim hepimize insallah allah once olmayanlara versin bana daha sonra

Reactions: Jou
inşallahh bitanemm sıra sıra geliyoruzzz biz çalışmalara devam bakalım neler olcak
Olucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
Cookiie bitanem hadi güzel haber al inşallah teste görünüyor rabbi m gönlüne göre versin
Sağolasın bitanemm inşallah rabbim herkese nasip etsin güzel yüreklim
sevinçç çok başka bişe ya çok duygulandımm adına
Ya joum güzel kalbini öpeyim benide duygulandırıyorsun
kanı da için rahat etsin hemen al haberleri yaa çok mutlu olsun sırasıyla hepinizi duyucaz inşallah
İnşallah minnoşumm herkesden tek tek duyucaz inşallah kanıda vericem en kısa zamanda
Bugün öğlenden sonra cıkıcam dışarıya canım bakayım bi vakit bulabilirsem uğrayım hastaneye kan vermeyi neden istemiyorum 2 gebeliktede 2 günde bir sürekli kan verdim. Ondan fobim oluştu canım çok

kızz evett bizde öyle etmeye başladık gün aşırı fln iki günde bir bakalımm oldu oldu olmadı biliyosunn :)

En basindan diyorum ben guzelim senin kizin olxak insallah ayy kiz cok heycanlandim bide umutsuzum diyordun bak allah umudunu kestigin an yesertti yeniden saglikla gelsin
Allahım sağlıklısını versinde bitanem ikiside yok ikiside mutlu eder amin inşallah rabbim sana da nasip etsin bademm

Canım benim sen kesinlestir sonra içini ferah tut bir hafta sonra tekrar ver hergun vermene gerek yok

Anlıyorum seni kimyasal geçirdiğim de bende öyleydim ama bu Hamileliğimde sanırım 3 kere verdim sağlıkla arttı doktor ona göre hesapladı keseyi görmeye çağırdı illa bin ikibin olana kadar baktırman gerekmez ki hem stresine azalır mutlu olursun bebeğin de mutlu olur bide şey bizim merakımız gider asıl

Allahım sağlıklısını versinde bitanem ikiside yok ikiside mutlu eder amin inşallah rabbim sana da nasip etsin bademm
Ayy amin canım benim olsunda ikiside olur ha ven öyle istediğimden tatlım önce sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil senin çok güzel bir anne olacağına eminim ben

Canım benim sen kesinlestir sonra içini ferah tut bir hafta sonra tekrar ver hergun vermene gerek yok
2 3 defa veririm düzenli artış varsa beklerim kuzum diğerleri dış gebelik olduğundan düzensizti artışlar o yüzden hep istedi doktor
inşallahh bitanemm sanmıyorum olacağını normal yolla ama bakalımm deniyoruz son kez artık :)
Allahtan umut kesilmez canım
Bende 3 kere falan veririm bir aksilik olmazsa sağşıklıysa eğer canım. Sonra bakarım. Dur bakcam bugün veya yarın vericem

Ayy amin canım benim olsunda ikiside olur ha ven öyle istediğimden tatlım önce sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil senin çok güzel bir anne olacağına eminim ben
Yaa canımm bak ağlamadım ağlamadım şu cümlen şimdi beni duygulandırdı ama

İki gebelikte de adet geçmesine rağmen bu kadar net gördün mü acaba çizgiyiii kızdırıyosun beniii

Ay hadı bakalım tatlım güzün aydın sevinçten evin içinde tur atıyorum çok mutlu oldum kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…