En basindan diyorum ben guzelim senin kizin olxak insallah ayy kiz cok heycanlandim bide umutsuzum diyordun bak allah umudunu kestigin an yesertti yeniden saglikla gelsinAy kızmı hissediyorsun bademm
inşallahh bitanemmsenide öğreneceğiz inşallah
çok şükürkii fazla uzatmadan daha fazla uğraştırmadan :) nasip ettii seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahhEn basindan diyorum ben guzelim senin kizin olxak insallah ayy kiz cok heycanlandim bide umutsuzum diyordun bak allah umudunu kestigin an yesertti yeniden saglikla gelsin
Ayy insallah tatlim hepimize insallah allah once olmayanlara versin bana daha sonraçok şükürkii fazla uzatmadan daha fazla uğraştırmadan :) nasip ettii seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
Olucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldıminşallahh bitanemm sıra sıra geliyoruzzzbiz çalışmalara devam bakalım neler olcak
Sağolasın bitanemm inşallah rabbim herkese nasip etsin güzel yüreklim
Ya joum güzel kalbini öpeyim benide duygulandırıyorsunsevinçç çok başka bişe ya çok duygulandımm adına
İnşallah minnoşumm herkesden tek tek duyucaz inşallahkanı da için rahat etsin hemen al haberleri yaa çok mutlu olsun sırasıyla hepinizi duyucaz inşallah
Bugün öğlenden sonra cıkıcam dışarıya canım bakayım bi vakit bulabilirsem uğrayım hastaneyeYa devlet alır canım benim yaptığım taktiği söyleyim acile gittim doktorun yanına girdim benim tek taraflı Bi ağrı var karnımda günüm de geçti gebe olma ihtimalim de var ilaç da alamadım sancılanıyorum dedimdoktor direk beta istemişti
inşallahhh sıramız gelecek elbett :)Ayy insallah tatlim hepimize insallah allah once olmayanlara versin bana daha sonra
kızz evett bizde öyle etmeye başladık gün aşırı fln iki günde bir bakalımm oldu oldu olmadı biliyosunn :)Olucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
Ya joum güzel kalbini öpeyim benide duygulandırıyorsun
İnşallah minnoşumm herkesden tek tek duyucaz inşallahkanıda vericem en kısa zamanda
Bugün öğlenden sonra cıkıcam dışarıya canım bakayım bi vakit bulabilirsem uğrayım hastaneyekan vermeyi neden istemiyorum 2 gebeliktede 2 günde bir sürekli kan verdim. Ondan fobim oluştu canım çok
Allahım sağlıklısını versinde bitanem ikiside yok ikiside mutlu ederEn basindan diyorum ben guzelim senin kizin olxak insallah ayy kiz cok heycanlandim bide umutsuzum diyordun bak allah umudunu kestigin an yesertti yeniden saglikla gelsin
Gün aşırı deniliyor hep canım buna dikkat et inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olurkızz evett bizde öyle etmeye başladık gün aşırı fln iki günde bir bakalımm oldu oldu olmadı biliyosunn :)
Canım benim sen kesinlestir sonra içini ferah tut bir hafta sonra tekrar ver hergun vermene gerek yokOlucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
İnşallah minnoşumm herkesden tek tek duyucaz inşallahkanıda vericem en kısa zamanda
Bugün öğlenden sonra cıkıcam dışarıya canım bakayım bi vakit bulabilirsem uğrayım hastaneyekan vermeyi neden istemiyorum 2 gebeliktede 2 günde bir sürekli kan verdim. Ondan fobim oluştu canım çok
inşallahh bitanemm sanmıyorum olacağını normal yolla ama bakalımm deniyoruz son kez artık :)Gün aşırı deniliyor hep canım buna dikkat et inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olur
Anlıyorum seni kimyasal geçirdiğim de bende öyleydim ama bu Hamileliğimde sanırım 3 kere verdim sağlıkla arttı doktor ona göre hesapladı keseyi görmeye çağırdı illa bin ikibin olana kadar baktırman gerekmez kiOlucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
Ayy amin canım benim olsunda ikiside olur ha ven öyle istediğimden tatlım önce sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil senin çok güzel bir anne olacağına eminim benAllahım sağlıklısını versinde bitanem ikiside yok ikiside mutlu ederamin inşallah rabbim sana da nasip etsin bademm
2 3 defa veririm düzenli artış varsa beklerim kuzum diğerleri dış gebelik olduğundan düzensizti artışlar o yüzden hep istedi doktorCanım benim sen kesinlestir sonra içini ferah tut bir hafta sonra tekrar ver hergun vermene gerek yok
Allahtan umut kesilmez canıminşallahh bitanemm sanmıyorum olacağını normal yolla ama bakalımm deniyoruz son kez artık :)
Bende 3 kere falan veririm bir aksilik olmazsa sağşıklıysa eğer canım. Sonra bakarım. Dur bakcam bugün veya yarın vericemAnlıyorum seni kimyasal geçirdiğim de bende öyleydim ama bu Hamileliğimde sanırım 3 kere verdim sağlıkla arttı doktor ona göre hesapladı keseyi görmeye çağırdı illa bin ikibin olana kadar baktırman gerekmez kihem stresine azalır mutlu olursun bebeğin de mutlu olur bide şey bizim merakımız gider asıl
Yaa canımm bak ağlamadım ağlamadım şu cümlen şimdi beni duygulandırdı amaAyy amin canım benim olsunda ikiside olur ha ven öyle istediğimden tatlım önce sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil senin çok güzel bir anne olacağına eminim ben
İki gebelikte de adet geçmesine rağmen bu kadar net gördün mü acaba çizgiyiii kızdırıyosun beniiiOlucak canım benim inşallah biz birde bu ay fazla çalışma yapmadık he iğneden sonra 2 kere üst üste oldu sonrasında bir iki defa gün aşırı sonra ben hep uyuyakaldım
Ay hadı bakalım tatlım güzün aydın sevinçten evin içinde tur atıyorum çok mutlu oldum kız2 3 defa veririm düzenli artış varsa beklerim kuzum diğerleri dış gebelik olduğundan düzensizti artışlar o yüzden hep istedi doktor
Allahtan umut kesilmez canım
Bende 3 kere falan veririm bir aksilik olmazsa sağşıklıysa eğer canım. Sonra bakarım. Dur bakcam bugün veya yarın vericem
Ayy benden akmaya basladi bileYaa canımm bak ağlamadım ağlamadım şu cümlen şimdi beni duygulandırdı ama
Göndercem ben onu bugün kan vermeye bebeğim gitsin alsın sonucu da topiği bize bıraksın artıkDogru soyluyon canim kiz buna sen anliyon bitek dilinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?