Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yaa inşallah sağlıklıdır dua et nolur Allahım kızlardan da görmeyi nasip etsin inşallah beklşyprum 4 gözle
Bence koyulaşma var canım kan vermemen için Bi sebep var mı kaçırdım ben neden bugün vermiyorsun en az 15 20 arası çıkması lazım bence. En önemlisi sağlıkla ilerlemesi bunun için dua edicem

Bence koyulaşma var canım kan vermemen için Bi sebep var mı kaçırdım ben neden bugün vermiyorsun en az 15 20 arası çıkması lazım bence. En önemlisi sağlıkla ilerlemesi bunun için dua edicem
Canım ya şöyle özel hastaneler uzak bana şuan da. Sağlık ocağıda 10a kadar alıyordu kan. Devlette almaz bence randevusuz bakmaz. O yüzden kaldım yarın da evde usta olcak bir vakit bulabilirsek eşime götürtürüm özelde veririm

Maşallah canım benim evet peşinden kim gelecek ben de merak ediyorum

Ya devlet alır canım benim yaptığım taktiği söyleyim acile gittim doktorun yanına girdim benim tek taraflı Bi ağrı var karnımda günüm de geçti gebe olma ihtimalim de var ilaç da alamadım sancılanıyorum dedim doktor direk beta istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…