• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın canımmbugün aşırı belim ağrıyor sırtıma doğru
Kuzu benimde belimden sırtıma doğru bir ağrı vardı. Belirti olarak saymamıştım o zaman ama demek ki var bi bağlantısı 😂
Yaa bide birşey sorcam eşim için asi çıkmış bu tedavi sürecinde her hangi bir sıkıntı olurmu olsa yoksa daha sonra mi olsa
Bana ve eşime de çıkmış. Gece gördüm. Bugünde hiç konuşamadık eşimle ama büyük ihtimalle yaptıracak. Dört gözle bekliyordu 😂 bana yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Sanırım ilk üç ay gebelerde önerilmiyormuş. Sonrasında da illa yap demezlerse hamilelik boyunca düşünmüyorum. Sen doktordan cevap alir almaz beni de etiketler misin kuzum😊

Kuzu benimde belimden sırtıma doğru bir ağrı vardı. Belirti olarak saymamıştım o zaman ama demek ki var bi bağlantısı 😂

Bana ve eşime de çıkmış. Gece gördüm. Bugünde hiç konuşamadık eşimle ama büyük ihtimalle yaptıracak. Dört gözle bekliyordu 😂 bana yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Sanırım ilk üç ay gebelerde önerilmiyormuş. Sonrasında da illa yap demezlerse hamilelik boyunca düşünmüyorum. Sen doktordan cevap alir almaz beni de etiketler misin kuzum😊
Canım tam ortası böyle bel desem değil sırt desem değil ikisinin ortasında bir nokta sadece 😬

Tamam kuzum daha bi haber yok

Ahaha tamam tamam aşkımm bişey demedim sayy 😬😂😂
Diyet gibi bişeye girdim gerginim 😂😂 gibi bişey diyorum çünkü diyet değil ama şekeri kestim direk ve hiç mutlu değilim 😂😂 beni kızdırma yanii kısaca 😘
Kuzum sordum da daha cevep vermedi unutmusum bugün ameliyat günüydü biraz yoğun ama cevep verir vermez yazcam
Ya bişey olmaz muhtemelen yani inşallah zaten sorun var sonuçta neyden korkuyosam 😂😂 haber yok dimi kuzum

Diyet gibi bişeye girdim gerginim 😂😂 gibi bişey diyorum çünkü diyet değil ama şekeri kestim direk ve hiç mutlu değilim 😂😂 beni kızdırma yanii kısaca 😘

Ya bişey olmaz muhtemelen yani inşallah zaten sorun var sonuçta neyden korkuyosam 😂😂 haber yok dimi kuzum
Ahahah benide ilk zamanlar mutlu etmiyor ama sonra alışıyorum aşkım sende alışırsın 😘😘 tamam ben bu ara sana bulaşmıyorum 😂😂

Cookiie Cookiie I imtisall canlar sorun olmaz dedi
20210615_183117.jpg

Bu iyi bisey senin için tatlım bi kaç gün sonra alisirsin hiç tatlı aramazsın

Back