Tamam canımBir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yokBen bu ay bi tedavi ve kür uygulamadım saldım gitti hsg çekinecektim çekinemedim kastığım için işlem olmadı anestezili yaptır dedi doktor .Herhangi bir sağlık sorunumda yok henüz.bat tarihim 23 Haziran
Meraba mimariye nasılsın iğne ilaçlar etkileri nasıl gidiyo kaç günün var ne zaman teste başlayacaksınGünaydınnnn
İyiyim canım sen nasılsınMeraba mimariye nasılsın iğne ilaçlar etkileri nasıl gidiyo kaç günün var ne zaman teste başlayacaksın
Bende iyiyim şükür canım hamile gibi değilim ki pek bel ağrım olmasa bilmiyorum hissedemiyorum da dahaİyiyim canım sen nasılsın
İğne gününü saymazsam 8. Günüm bugün. Ağız kuruluğum var 4. Günden başladı hala devam ediyor. Bel kasık ağrılarım var hafif hafif, birde halsizlik var kuzum. Ama ona yormuyorum yormayacağımcumartesi günü adet olmazsam yaparım canım nasipse test sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebek iyimi
Nerdeee oyle filmm her filmm yatak peşindeBiz netflix de bile bulamıyoruz ya biz seçiciyiz sanırım birazben dram falan istemiyorum ay içim daralıyor eşim aile filmi gibi olsun istiyor ayıplı şeylwr istemiyor baya bi arıyoruz yanii
Göbeğin şişmedimi daha canımBende iyiyim şükür canım hamile gibi değilim ki pek bel ağrım olmasa bilmiyorum hissedemiyorum da dahakız cumartesi taa 14. Gün olacak dayanabilecek misin ben genelde 10.gün başlıyordum bakıyordum silik mi devam ediyo koyu mu o da ayrı stres yapıyo tabi ama bi seferinde 13.gün bembeyaz Bi test Allahım olmadı dedim 14.gün geri silik oldu sanırım o gün iğne etkisi bitti artık bebeğin belirtisiydi kesin demiştim zaten
Yorma arkadaşım hiç bi belirtiyi rahatla dün eşinle vakit geçirmişsin çok sevindim iyi gelmiştir
İşte o yüzden bizde bulamayıp izleyemiyoruzNerdeee oyle filmm her filmm yatak peşinde
Merhaba canımm senide ilkkez görüyorum neseki allah kucagına almayı nasip etsin insallahh cinsiyet belli miBende iyiyim şükür canım hamile gibi değilim ki pek bel ağrım olmasa bilmiyorum hissedemiyorum da dahakız cumartesi taa 14. Gün olacak dayanabilecek misin ben genelde 10.gün başlıyordum bakıyordum silik mi devam ediyo koyu mu o da ayrı stres yapıyo tabi ama bi seferinde 13.gün bembeyaz Bi test Allahım olmadı dedim 14.gün geri silik oldu sanırım o gün iğne etkisi bitti artık bebeğin belirtisiydi kesin demiştim zaten
Yorma arkadaşım hiç bi belirtiyi rahatla dün eşinle vakit geçirmişsin çok sevindim iyi gelmiştir
Bosverin oturun assagaaaGöbeğin şişmedimi daha canımyakunda hareketlerinide hissedersin bence yaa nebileyim öyle diyorum yapmıcam diyorum ama belkide dayanamam çok yanıltınca testler beni artık elime alasım gelmiyor onları sende nasıl belirtiler olmuştu kuzum çok sağol canım valla bunalmıştık iyice iyi oldu
İşte o yüzden bizde bulamayıp izleyemiyoruz
Başladı çıkmaya artık hamile pantolonları geçeceğim galiba canım.Göbeğin şişmedimi daha canımyakunda hareketlerinide hissedersin bence yaa nebileyim öyle diyorum yapmıcam diyorum ama belkide dayanamam çok yanıltınca testler beni artık elime alasım gelmiyor onları sende nasıl belirtiler olmuştu kuzum çok sağol canım valla bunalmıştık iyice iyi oldu
İşte o yüzden bizde bulamayıp izleyemiyoruz
Merabalar bu topikte hamile kaldım bende kopamadım kızları hep okuyorumMerhaba canımm senide ilkkez görüyorum neseki allah kucagına almayı nasip etsin insallahh cinsiyet belli mi
Nasil kaldin dogal yollami oldu tedaviylemi olduMerabalar bu topikte hamile kaldım bende kopamadım kızları hep okuyorumerkek canım
Tedavi canım aslında Bi sıkıntı yoktu eşimde de bende de ama son zamanlar doktor bana sende yumurta tembelliği var dedi 3 kere klomen kullandım birisi kimyasal gebelik en son buda olmazsa aşılamaya geçecektim nasip etti RabbimNasil kaldin dogal yollami oldu tedaviylemi oldusoruyorum ama soylemek istersen tabii canın sağlılığı
Aaaaa gercektenmi ilk aşılamada tuttumu ne guzell bizimdi hicbirseyimiz yok banada oyle demistii yumurtam küçükmüş bide büyütüyoduk hep öyle yapıyoduk gene tutmadı 2 kez oldum hatta aşılama sanırım benimki beceremediii baska doktora gidiyorum artık aşılama yapalım istersen dedi bana ben direk tüp dedim beklemek istemiyorum bide onu bekle onun stresi flnTedavi canım aslında Bi sıkıntı yoktu eşimde de bende de ama son zamanlar doktor bana sende yumurta tembelliği var dedi 3 kere klomen kullandım birisi kimyasal gebelik en son buda olmazsa aşılamaya geçecektim nasip etti Rabbim
Yanlış anladın kızAaaaa gercektenmi ilk aşılamada tuttumu ne guzell bizimdi hicbirseyimiz yok banada oyle demistii yumurtam küçükmüş bide büyütüyoduk hep öyle yapıyoduk gene tutmadı 2 kez oldum hatta aşılama sanırım benimki beceremediii baska doktora gidiyorum artık aşılama yapalım istersen dedi bana ben direk tüp dedim beklemek istemiyorum bide onu bekle onun stresi fln
Aayyyy hahahaha yanlis okumusum kizz yaaa daha ayilamadim ben demekkiYanlış anladın kızbuda olmazsa klomen iğne aşılamaya olacaktım gerek kalmadı
Adetlerim geç olurdu benim 45 50 gün de ondan yumurta tembelliği dedi doktor sanırım geç oluşuyor sağlıksız diye düşündük bizde klomen etki etti 1 yumurta gelişti geride de var demişti ama sanırım o tuttu
Ya canım yapılabilir sandım yengemle konuştum o anestezisiz yaptırmıştı seneler önce ondan cesaret aldım doktorda anestezili yapıyoruz demedi yaşadığım şehir küçük tek bi özel hastane var çok zor durumda kalınırsa yapılıyor dedi.ben bi cesaret gittim hsg için hazırlandım doktor geldi spekulum u yerleştirmeye çalıştı çok kastın göremiyorum falan dedi ben zangır zangır titredim öylece kaldı eziyet çektim bir sürü.anestezili yaptır ama onuda ben hiç sevmem başka yerde yaptır dedi doktor.bi daha o doktorda hasteneyede gitmem şimdi Ankara’da araştırıyorum anestezili çekilebilecek bi yer .Merhaba sohbetinizi bölüyorum amabende hsg çektirdim siz neden anestezi istemediniz anestesisizz daha cok kotu acitiyomus nasil cesaret ettiniz acaba
Yok kuzum çektiremedim.Ankarada anestezili çekileceğim artık burda olmadıTamam canımçektiremedinmi hsg
Anladimm uzuldum senin icin benimde yengem normal yapmistii acından ölmüştü anestezi olmamistii devlette yapmiyolarmis anestezili zaten oda devlete yaptirinca ben ozele gidince anestezili oluyo dedii herseyin hayirlisi olsun insallahhh hallederdinYa canım yapılabilir sandım yengemle konuştum o anestezisiz yaptırmıştı seneler önce ondan cesaret aldım doktorda anestezili yapıyoruz demedi yaşadığım şehir küçük tek bi özel hastane var çok zor durumda kalınırsa yapılıyor dedi.ben bi cesaret gittim hsg için hazırlandım doktor geldi spekulum u yerleştirmeye çalıştı çok kastın göremiyorum falan dedi ben zangır zangır titredim öylece kaldı eziyet çektim bir sürü.anestezili yaptır ama onuda ben hiç sevmem başka yerde yaptır dedi doktor.bi daha o doktorda hasteneyede gitmem şimdi Ankara’da araştırıyorum anestezili çekilebilecek bi yer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?