Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bosverin oturun assagaaa bidaha misir fln bise hazirlamadan bulun durdurun baslayin hazirlamaya
Artık öyle yapıcaz canım genelde hep belgesel izliyoruz yada eski dizilerden
Ayy maşallahh bende bir gömlek aldım geçen baya bi bol geldi. Değiştircektim şimdi eşimle onu konuşuyordum dedim değiştirmesemmi hamile olmak nasip olursa o zaman giyerim diye ah hamilelik kıyafetlerimi bile hazırlıyorumda bebiş yok
Hiç ağrın sızındamı olmamıştı kuzum ya beni iğne kaynaklı sanırım cidden işte o testlerden çok darbe yediğim için adet olmadan 14. Güne erebilirsem o zaman bitane yaparım canım bariz bi çizgi görmeden kaale almam dedim testi

Yok kuzum çektiremedim.Ankarada anestezili çekileceğim artık burda olmadı
Olsun kuzum çektirirsin. Ankarada belki c kollu vardır büyük şehir ya. C kollu bulabilirsen hiç ağrı falan olmyypr canım anesteziye bile gerek yok ondan

Hahahaha izleyin izleyinn bizde belgelselde izliyoruz komik geliyor ama arada sürekli birini bulup yiyilar midem bulaniyo yaa öggkk oluyoo agızlar kan icinde

Hahahaha izleyin izleyinn bizde belgelselde izliyoruz komik geliyor ama arada sürekli birini bulup yiyilar midem bulaniyo yaa öggkk oluyoo agızlar kan icinde
Ayy hayvan belgesellerinde evett biz bu ara gezegenler falan onlara taktık

Reactions: Jou
Hahahha gitmeyi düşünuyonuzmu uzaya gitneye öyle birşey cıktı

Dün naptın uyudunmu hemen çalışmalar varmiydi
Ahahah kız hiç düşünmedik ama ben korkarım
Dün eşim geldi canım ondan çıktım biraz muhabbet ettik ondan teli elime almadım. Sonrada azcık çalışmış olabiliriz

Ahahah kız hiç düşünmedik ama ben korkarım
Dün eşim geldi canım ondan çıktım biraz muhabbet ettik ondan teli elime almadım. Sonrada azcık çalışmış olabiliriz
Bende korkarim ya eşim diyo gidelimm 1trilyonu nerden bulcaz dedim hahahaha takılıyo adamm vermezzz

Oo iyi iyii benimkide birakmiyo benle ilgilen diyo aklı başına geldii çok giremiyorumm

Bende korkarim ya eşim diyo gidelimm 1trilyonu nerden bulcaz dedim hahahaha takılıyo adamm vermezzz

Oo iyi iyii benimkide birakmiyo benle ilgilen diyo aklı başına geldii çok giremiyorumm
1 trilyonmuymuşş nereye gidiliyor marsamı ben hiç bilmiyorumki
Bende o varken pek girmiyorum sonra ne konuşuyosun diyor bazen. Bakmak istiyor. Diyorum sakın öyle bişey yapma çok kötü olur birsürü kadının özeli var sonuçta orda sanane bundan diyorum sonra ses etmiyor

Hahahahah ayni benim kociss yaaa oda sorup duruyo zaten dedim sananeee kadınlar arası özell sana ne lazımm diyorum tamam diyo biyereydi cano tayyip yapmiş gene bisiycikler

Hahahahah ayni benim kociss yaaa oda sorup duruyo zaten dedim sananeee kadınlar arası özell sana ne lazımm diyorum tamam diyo biyereydi cano tayyip yapmiş gene bisiycikler
Marsa diye duymuştum sanki ama pek araştırmadım canım ya yok benlik değil o iş yapamam

O kadar kızdım ki bu yazdığını okurken. Doktor sevmiyormuymus anestezili. Vah vah bak sen! Bunlar bizim nelerle ugrastigimizin farkında değiller heralde. Başhekime şikayet etseydin ya canım. Herkes korkusuzca yaptıracak diye Bisey yok. Hayret bisey! Bu tip doktorlardan nefret ediyorum. Umarım bir gün bizim olduğumuz duruma düşerler!
Sende güzel bir hastane araştır kuzum. InsaAllah bizi anlayan insanlarla karşılaşırız her daim. ❤

Boşverdim
Canım nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik

Canım nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik
Iyiyim canım. Bugüne kadar hamile olduğumu unutuyordum. Bugün artık belli etmeye başladı. Bulantılar arttı. Koku hassasiyeti başladı. Çok şükür halimize. Sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata?

Iyiyim canım. Bugüne kadar hamile olduğumu unutuyordum. Bugün artık belli etmeye başladı. Bulantılar arttı. Koku hassasiyeti başladı. Çok şükür halimize. Sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata?
Kaç haftalık oldun canım
Benim bugün iğne günü haric 8. Günüm kuzum. Haftaya cumartesi bakcam adet olmazsam yaparım test bakalım. İyiyim bende gün sayıyorum

Maşallahh inşallah canım çokta kaptırmayımda
Valla artık insan ne yapacağını şaşırıyor. Umutsuz olsak kötüyü çağırıyoruz. Umutlu olsak olmayınca üzülüyoruz. En iyisi nötr olmak. Ama o da imkansız heralde

Valla artık insan ne yapacağını şaşırıyor. Umutsuz olsak kötüyü çağırıyoruz. Umutlu olsak olmayınca üzülüyoruz. En iyisi nötr olmak. Ama o da imkansız heralde
Ay imkansız gerçektenn inkansızz sürekli bişeylerden belirti buluyorum birde gün yaklaştıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…