Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmeyi de dusundum o ara bugun sanssiz gunum maaleseff belki gidebilirim cok ustume gelindi ama yankis anlasilarakJou fotograf gitmiş tanıyamadım seni
Noldu kız nedennGitmeyi de dusundum o ara bugun sanssiz gunum maaleseff belki gidebilirim cok ustume gelindi ama yankis anlasilarak
Anne olmak isteyenlerde bakabilirisn kuzum lm benim sanada cok tesekkur ederimm seninle konusmak dertlesmek cok guzeldiiNoldu kız nedenn
Gidiyormusun yani canımAnne olmak isteyenlerde bakabilirisn kuzum lm benim sanada cok tesekkur ederimm seninle konusmak dertlesmek cok guzeldii
Bilmiyorum sizinle konusmakta iyi geliyoduGidiyormusun yani canım
Gitmee kal Joum hayırrBilmiyorum sizinle konusmakta iyi geliyodu
Napicagimida sasirdim
Selam tatlım nasılsınn
Evet. O günler geçmek bilmiyor bideAy imkansız gerçektenn inkansızz sürekli bişeylerden belirti buluyorum birde gün yaklaştıkça
Neler demedilerki linç edildim sanki canim benimNe olsu tatlım kim ne dediki
Gitmee kal Joum hayırr
Hepimiz bu konuda hassasız çok yıpranıyoruz canım malesef en gerçeği bu işin bu biraz kafanı dinle yine buralrda ol amaBilmiyorum sizinle konusmakta iyi geliyodu
Napicagimida sasirdim
Of evet yaa bugün çok akıntım var birdeEvet. O günler geçmek bilmiyor bide
InsaAllah güzel seylerin habercisidir akıntıOf evet yaa bugün çok akıntım var birde
Tesekkur ederiim mimariyemm benimHepimiz bu konuda hassasız çok yıpranıyoruz canım malesef en gerçeği bu işin bu biraz kafanı dinle yine buralrda ol ama
Of evet yaa bugün çok akıntım var birde
Neee akintimiii cok heyecanlandim suann simdii insallahh guzel habercisidir o ya ben catlatma igne vuruldugumda hic akinti fln yasamadimOf evet yaa bugün çok akıntım var birde
Yaa sen boş ver onları sen bişeyleri başarmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun onlar boş kalmış boş boğazlık yapiyo takma boşver bir kulağından girsin öbüründen çıksınNeler demedilerki linç edildim sanki canim benim
Tiniminimm oyy senide tanimakta guzeldii her nekadar az tanisakta birbirimizi hepinizde oylee
Ay arada kalmış mesaj bitanem çok özür dilerim ya. Bende iyiyim nolsun işte ev işi biyerden topla arkandan dağılsın sonra yine başlaIyilik tatlım seni sormalı
InsaAllah güzel seylerin habercisidir akıntı
Neee akintimiii cok heyecanlandim suann simdii insallahh guzel habercisidir o ya ben catlatma igne vuruldugumda hic akinti fln yasamadim
Yaaaaaaa simdide siz olmasaniz ne ederdim burdaa iyiki bu konu cikti karsima cok vosluga dusmustumYaa sen boş ver onları sen bişeyleri başarmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun onlar boş kalmış boş boğazlık yapiyo takma boşver bir kulağından girsin öbüründen çıksın