• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neler demedilerki linç edildim sanki canim benim

Tiniminimm oyy senide tanimakta guzeldii her nekadar az tanisakta birbirimizi hepinizde oylee
Yaa sen boş ver onları sen bişeyleri başarmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun onlar boş kalmış boş boğazlık yapiyo takma boşver bir kulağından girsin öbüründen çıksın 😘

Iyilik tatlım seni sormalı
Ay arada kalmış mesaj bitanem çok özür dilerim ya. Bende iyiyim nolsun işte ev işi biyerden topla arkandan dağılsın sonra yine başla😅
InsaAllah güzel seylerin habercisidir akıntı 😍😍😍

Neee akintimiii cok heyecanlandim suann simdii😍😍 insallahh guzel habercisidir o ya ben catlatma igne vuruldugumda hic akinti fln yasamadim

Canımlarım inşallah güzel şeye vesiledir ama benim adet öncesinde böyle başlıyor akıntı 😬

Yaa sen boş ver onları sen bişeyleri başarmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun onlar boş kalmış boş boğazlık yapiyo takma boşver bir kulağından girsin öbüründen çıksın 😘
Yaaaaaaa simdide siz olmasaniz ne ederdim burdaa iyiki bu konu cikti karsima cok vosluga dusmustum

Cookiie Cookiie mimoşş benimde oluyodu oyle adetten once ama lutfen umutsuzluga kapilma olurmu adet oluncada olsun var bundada bir hayirr de herseyin vardir bir hayirrr bende oyle diyorum her adet olusumda surekli aglardim sonra dedim niye agliyosun allahh uzatiyosa guzellestiriyodur diyorumm sakinn motivasyonu yuksek tut yoksa kirmiyimm kafanii:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Back