Tamam tatlımEn güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçektenama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor
Tamam bitanem eklicem bilgisayarı geri açtığımda kapattım şimdi
Evet tüpee iyi oldu yetti artıkk doktor a gidiyom hergun asiri iliski hergunnn diyo bana ya hergun ettik biray tık yok gidiyom 2 gund ebir diyo yumurtan buyudu diyo yine dedigini yaptim gene aynı dr resmen bıktırdı beni bu iştennEn güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçektenama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor
Ahahhaa bunlar nasıl karşılaşmazlar anlamıyorum ama bu sperme yumurta ben onuEvet tüpee iyi oldu yetti artıkk doktor a gidiyom hergun asiri iliski hergunnn diyo bana ya hergun ettik biray tık yok gidiyom 2 gund ebir diyo yumurtan buyudu diyo yine dedigini yaptim gene aynı dr resmen bıktırdı beni bu iştenn
Ne bilgisi bebeğim napim öyle ev iş dışarısı uğraşıyorum
Bende aynı aenin gibi canım napayımNe bilgisi bebeğim napim öyle ev iş dışarısı uğraşıyorumsen
Merhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
NOT:BİLGİLENDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU BAT@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle @mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko @Slntcr Folik asit Dış gebelik @Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik @Sinoplu17 merional 150 - - @imtisall Klomen - Adet düzensizliği Baede Glifor Soğan kürü Pko @kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko @papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi Cookiie yumurta takibi-ovitrelle-folidoce,corasprin - PKO 27.06.2021 @tiniminihaniim Folikasit-devit - - 30.06.2021 @sev9 erkek enfertilitesi 06.07.2021 Jou devit-3 - Açıklanamayan infertilite 08.07.2021
Cok sükür bebegimm hicbi sorun yokk gün gelsinde artik baslasamokadar ettim gene bi karşölasamadilar yumurtaylaAhahhaa bunlar nasıl karşılaşmazlar anlamıyorum ama bu sperme yumurta ben onutüplerinde sorun yok eşinde de yok dimi canım
Nasipten öte yol yok dedikleri bu olsa gerekCok sükür bebegimm hicbi sorun yokk gün gelsinde artik baslasamokadar ettim gene bi karşölasamadilar yumurtayla
Evett bebişimm hic belli olmuyor ki buişlerNasipten öte yol yok dedikleri bu olsa gerekAllahtan umut kesilmez dur bakalım belki olur bu ay kuzum
Aynen öyle canımEvett bebişimm hic belli olmuyor ki buişler
Çagırrr kocanuuuuu yaz ona ben uyicam yetişş deAynen öyle canımbeniö başladı yine uyku gelmeye daha adam yok
Yok bide normalde hiç uyuyan bir insan değilim 1 2 bana yatalım demese kimse yatmam bu ara nolduysa vitaminlerimmi düştü yine noldu acavaÇagırrr kocanuuuuu yaz ona ben uyicam yetişş de
Yoruluyosunda kuzucum normal bunlarr belkide igne etkiledii modunu dusurduYok bide normalde hiç uyuyan bir insan değilim 1 2 bana yatalım demese kimse yatmam bu ara nolduysa vitaminlerimmi düştü yine noldu acava
Ya biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruzBiz bugun sabahlicazzCookiie mimoşş suan dizimi izliyorum 12 den sonra 2 film kzler yatariz assagaa
Olabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdirYoruluyosunda kuzucum normal bunlarr belkide igne etkiledii modunu dusurdu
Kuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dramYa biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruz
Istee iyi bak kendineeeeeeOlabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdir
Bir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yok
Merhaba sohbetinizi bölüyorum amaBir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yokBen bu ay bi tedavi ve kür uygulamadım saldım gitti hsg çekinecektim çekinemedim kastığım için işlem olmadı anestezili yaptır dedi doktor .Herhangi bir sağlık sorunumda yok henüz.bat tarihim 23 Haziran
Biz netflix de bile bulamıyoruz ya biz seçiciyiz sanırım birazKuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dram
Istee iyi bak kendineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?