Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam tatlım

Evet tüpee iyi oldu yetti artıkk doktor a gidiyom hergun asiri iliski hergunnn diyo bana ya hergun ettik biray tık yok gidiyom 2 gund ebir diyo yumurtan buyudu diyo yine dedigini yaptim gene aynı dr resmen bıktırdı beni bu iştenn

Fated canım nabıyorsun bu ara yoksun iyisin umarım bilgilerini verirmisin eklicem listeye canım

Ahahhaa bunlar nasıl karşılaşmazlar anlamıyorum ama bu sperme yumurta ben onu tüplerinde sorun yok eşinde de yok dimi canım

Reactions: Jou
Ne bilgisi bebeğim napim öyle ev iş dışarısı uğraşıyorum sen
Bende aynı aenin gibi canım napayım
Şu listeyi taZeliyorumda onu demek iatedim ekliyim senid e

Cok sükür bebegimm hicbi sorun yokk gün gelsinde artik baslasamokadar ettim gene bi karşölasamadilar yumurtayla
Nasipten öte yol yok dedikleri bu olsa gerek Allahtan umut kesilmez dur bakalım belki olur bu ay kuzum

Çagırrr kocanuuuuu yaz ona ben uyicam yetişş de
Yok bide normalde hiç uyuyan bir insan değilim 1 2 bana yatalım demese kimse yatmam bu ara nolduysa vitaminlerimmi düştü yine noldu acava

Biz bugun sabahlicazz Cookiie mimoşş suan dizimi izliyorum 12 den sonra 2 film kzler yatariz assagaa
Ya biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruz
Yoruluyosunda kuzucum normal bunlarr belkide igne etkiledii modunu dusurdu
Olabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdir

Ya biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruz
Kuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dram
Olabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdir
Istee iyi bak kendineeeeee

KIZLAR BU ŞEKİLDE HAZIRLADIM @sev9 @Drdr17 Baede sizlerde bilgileri yazarsanız ekleyip canlarım.

unuttuğum kızlar varsa nolur kusura bakmasın hemen söyleyin eklerim.

evremmrv canımm sende söyle yaa ben unuttum tam olarak özür dilerim
Bir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yok Ben bu ay bi tedavi ve kür uygulamadım saldım gitti hsg çekinecektim çekinemedim kastığım için işlem olmadı anestezili yaptır dedi doktor .Herhangi bir sağlık sorunumda yok henüz.bat tarihim 23 Haziran

Merhaba sohbetinizi bölüyorum ama bende hsg çektirdim siz neden anestezi istemediniz anestesisizz daha cok kotu acitiyomus nasil cesaret ettiniz acaba

Kuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dram

Istee iyi bak kendineeeeee
Biz netflix de bile bulamıyoruz ya biz seçiciyiz sanırım biraz ben dram falan istemiyorum ay içim daralıyor eşim aile filmi gibi olsun istiyor ayıplı şeylwr istemiyor baya bi arıyoruz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…