• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik sırasında ben varım listeye göre 😂😂🤭🤭 Bebeğim sebebi değiştirelim erkek infertilitesi çıktı ya biliyosun zaten durumu bat 6 Temmuz uygulamaya göre
evet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diye :D valla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır :D

bilgisayardan yazınca : D yaptığımızda kahkaha ifadesi çıkıyormuş ya :D :D

evet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diye :KK70: valla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır :KK70:
İyi yapmışsın zaten biz bize kaldık :halay:

kızlar ya ben gün aşırı olur dedim ama 3 gündür değerlendirme yapamıyorum he bence bu ayda olmaz bu iş

• Beğen
Reactions: Jou
çok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.
bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda :KK70: :KK70:
O zaman dinlen kocan gelmeye çiçeğimmm kaçırmayınn😍

çok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.
bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda :KK70: :KK70:
Ooyyy kuzuşumm yaaa bide siz isteyince olmuyo iste onu dusunmeden yapicaksin yoksa olmuyo yanii ben bile başıma geldii dedim boşa vuruldum igne bibise oldugu yok🤣🤣🤣🤣

Aynen aynenn aynı oyle oluyo gün aşırı bile dedi doktorr edemedim o gün aşırı bikereden olup bidaha istek olmuyo gec oluyo sabah işe gidiyo hic saatler bile uymuyodu ya
Bir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor valla 😂😂

Bir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor valla 😂😂
Ayyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artık🤣🤣 nede olsa temmuzda tüp bebek olcak böylede ugraşılmiyo artık dedik canimiz nezaman isterse o zaman ederukk🤣🤣🤣

bende çıktım canım eşimin yeğeninin doğum günüydü önce onu kutladık sonra orman köylerinde turladık biyerde durduk azcık piknşikvari bişey yaptık çok iyi geldi :)

yaptımda herkesi sildim burda konuştuklarımızı bıraktım sadece birde hamile kalanları :KK70: katılmak isteyeni tekrar eklerim D:
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava

Ayyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artık🤣🤣 nede olsa temmuzda tüp bebek olcak böylede ugraşılmiyo artık dedik canimiz nezaman isterse o zaman ederukk🤣🤣🤣
En güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçekten 😂😂 ama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor 😍
Aa bat benim 1 temmuz uygulamaya göre
Tamam bitanem eklicem bilgisayarı geri açtığımda kapattım şimdi😘😘

Back