• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçekten 😂😂 ama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor 😍

Tamam bitanem eklicem bilgisayarı geri açtığımda kapattım şimdi😘😘
Tamam tatlım 😘

En güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçekten 😂😂 ama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor 😍
Evet tüpee iyi oldu yetti artıkk doktor a gidiyom hergun asiri iliski hergunnn diyo bana ya hergun ettik biray tık yok gidiyom 2 gund ebir diyo yumurtan buyudu diyo yine dedigini yaptim gene aynı dr resmen bıktırdı beni bu iştenn 🤣🤣🤣🤣

Fated Fated canım nabıyorsun bu ara yoksun iyisin umarım🤗 bilgilerini verirmisin eklicem listeye canım 😍

Evet tüpee iyi oldu yetti artıkk doktor a gidiyom hergun asiri iliski hergunnn diyo bana ya hergun ettik biray tık yok gidiyom 2 gund ebir diyo yumurtan buyudu diyo yine dedigini yaptim gene aynı dr resmen bıktırdı beni bu iştenn 🤣🤣🤣🤣
Ahahhaa bunlar nasıl karşılaşmazlar anlamıyorum ama bu sperme yumurta ben onu😂😂 tüplerinde sorun yok eşinde de yok dimi canım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ne bilgisi bebeğim napim öyle ev iş dışarısı uğraşıyorum 😊 sen
Bende aynı aenin gibi canım napayım 🤗
Şu listeyi taZeliyorumda onu demek iatedim ekliyim senid e 😍
Merhaba kızlar 🌸

Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸

NOT:BİLGİLENDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.

İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
BAT
:anneadayı:@pnaarozeerKlomen, Ovitrelle
:anneadayı:@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
:anneadayı:@SlntcrFolik asitDış gebelik
:anneadayı:@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
:anneadayı:@Sinoplu17merional 150--
:anneadayı:@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
Baede Baede GliforSoğan kürüPko
@kbradlkGonal F450, Ovitrelle-Pko
:anneadayı:@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
Cookiie Cookiie yumurta takibi-ovitrelle-folidoce,corasprin-PKO27.06.2021
@tiniminihaniimFolikasit-devit--30.06.2021
@sev9erkek enfertilitesi06.07.2021
Jou Jou devit-3-Açıklanamayan infertilite08.07.2021

Cok sükür bebegimm hicbi sorun yokk gün gelsinde artik baslasamokadar ettim gene bi karşölasamadilar yumurtayla🤣🤣
Nasipten öte yol yok dedikleri bu olsa gerek 🙄 Allahtan umut kesilmez dur bakalım belki olur bu ay kuzum 😍

• Muhteşem
Çagırrr kocanuuuuu yaz ona ben uyicam yetişş de 🤣🤣
Yok bide normalde hiç uyuyan bir insan değilim 1 2 bana yatalım demese kimse yatmam bu ara nolduysa vitaminlerimmi düştü yine noldu acava😂😂

• Beğen
Biz bugun sabahlicazz Cookiie Cookiie mimoşş suan dizimi izliyorum 12 den sonra 2 film kzler yatariz assagaa🤣🤣
Ya biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruz 😂😂😂😂
Yoruluyosunda kuzucum normal bunlarr belkide igne etkiledii modunu dusurdu
Olabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdir

Ya biz asla film izleyelim dediğimizde bulamıyoruz film hazırlanıyoruz cipsler falan film ararken saatte geçiyor herşeyde yeniliyor izlemeden yediklerimizle kalıyoruz 😂😂😂😂
Kuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dram🤣
Olabilir canım bide benim d ve b düşüklüğüm vardı belki yine düşmüllerdir
Istee iyi bak kendineeeeee😪😪

KIZLAR BU ŞEKİLDE HAZIRLADIM @sev9 @Drdr17 Baede Baede sizlerde bilgileri yazarsanız ekleyip canlarım.

unuttuğum kızlar varsa nolur kusura bakmasın hemen söyleyin eklerim.

:KK68::KK68:
evremmrv evremmrv canımm sende söyle yaa ben unuttum tam olarak özür dilerim 😞
Bir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yok 😊Ben bu ay bi tedavi ve kür uygulamadım saldım gitti hsg çekinecektim çekinemedim kastığım için işlem olmadı anestezili yaptır dedi doktor .Herhangi bir sağlık sorunumda yok henüz.bat tarihim 23 Haziran 😊

Bir sürü kişi var kuzum hangimizi aklında tutacaksın sorun yok 😊Ben bu ay bi tedavi ve kür uygulamadım saldım gitti hsg çekinecektim çekinemedim kastığım için işlem olmadı anestezili yaptır dedi doktor .Herhangi bir sağlık sorunumda yok henüz.bat tarihim 23 Haziran 😊
Merhaba sohbetinizi bölüyorum ama😊 bende hsg çektirdim siz neden anestezi istemediniz anestesisizz daha cok kotu acitiyomus nasil cesaret ettiniz acaba:KK57::KK57::KK57:

Kuzumm ya biz tivibu aldik ama tivibuda izlwmwk istedigimiz filmler paralii busefer laptoptan bakiyoruz film hemen buluyo eşimm tvye aktariyo izliyoruz bugun bulmus 2 tane hahahah bakalimm biri korkunc film digeri dram🤣

Istee iyi bak kendineeeeee😪😪
Biz netflix de bile bulamıyoruz ya biz seçiciyiz sanırım biraz😂 ben dram falan istemiyorum ay içim daralıyor eşim aile filmi gibi olsun istiyor ayıplı şeylwr istemiyor 😂 baya bi arıyoruz yanii😂

• Komik
Back