• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bosverin oturun assagaaa🤣🤣 bidaha misir fln bise hazirlamadan bulun durdurun baslayin hazirlamaya 🤣🤣
Artık öyle yapıcaz canım genelde hep belgesel izliyoruz 😂😂 yada eski dizilerden 😂
Başladı çıkmaya artık hamile pantolonları geçeceğim galiba canım.

Yaaa mimariye ben her ay hamileyim bak midem bulandı bak şu bak bu diyodum sonuç hep olumsuz 🤭 bu sefer belirtim olmamıştı gögüs hassatiyetim dışında bide sende anlamadığım çok garip Bi test sıkıntısı var ya geçen sefer kesin diyodum direk kan mı versen gene böyle birsey yaşarsan üzülürsün arkadaşım ya
Ayy maşallahh😍😍 bende bir gömlek aldım geçen baya bi bol geldi. Değiştircektim şimdi eşimle onu konuşuyordum dedim değiştirmesemmi hamile olmak nasip olursa o zaman giyerim diye 😂😂 ah hamilelik kıyafetlerimi bile hazırlıyorumda bebiş yok:KK70:
Hiç ağrın sızındamı olmamıştı kuzum ya beni iğne kaynaklı sanırım cidden 🙄 işte o testlerden çok darbe yediğim için adet olmadan 14. Güne erebilirsem o zaman bitane yaparım canım bariz bi çizgi görmeden kaale almam dedim testi 🙄

Yok kuzum çektiremedim.Ankarada anestezili çekileceğim artık burda olmadı
Olsun kuzum çektirirsin. Ankarada belki c kollu vardır büyük şehir ya. C kollu bulabilirsen hiç ağrı falan olmyypr canım anesteziye bile gerek yok ondan

Hahahaha izleyin izleyinn bizde belgelselde izliyoruz komik geliyor ama arada sürekli birini bulup yiyilar midem bulaniyo yaa öggkk oluyoo agızlar kan icinde🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Hahahaha izleyin izleyinn bizde belgelselde izliyoruz komik geliyor ama arada sürekli birini bulup yiyilar midem bulaniyo yaa öggkk oluyoo agızlar kan icinde🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Ayy hayvan belgesellerinde evett😂 biz bu ara gezegenler falan onlara taktık 😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Hahahha gitmeyi düşünuyonuzmu uzaya gitneye öyle birşey cıktı😀😀

Dün naptın uyudunmu hemen çalışmalar varmiydi😍
Ahahah kız hiç düşünmedik 😂😂 ama ben korkarım😂😂
Dün eşim geldi canım ondan çıktım biraz muhabbet ettik ondan teli elime almadım. Sonrada azcık çalışmış olabiliriz :KK8::confused:

• Muhteşem
Ahahah kız hiç düşünmedik 😂😂 ama ben korkarım😂😂
Dün eşim geldi canım ondan çıktım biraz muhabbet ettik ondan teli elime almadım. Sonrada azcık çalışmış olabiliriz :KK8::confused:
Bende korkarim ya eşim diyo gidelimm 1trilyonu nerden bulcaz dedim hahahaha takılıyo adamm vermezzz 🤣🤣🤣🤣

Oo iyi iyii benimkide birakmiyo benle ilgilen diyo aklı başına geldii çok giremiyorumm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende korkarim ya eşim diyo gidelimm 1trilyonu nerden bulcaz dedim hahahaha takılıyo adamm vermezzz 🤣🤣🤣🤣

Oo iyi iyii benimkide birakmiyo benle ilgilen diyo aklı başına geldii çok giremiyorumm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
1 trilyonmuymuşş😂 nereye gidiliyor marsamı ben hiç bilmiyorumki😂😂
Bende o varken pek girmiyorum sonra ne konuşuyosun diyor bazen. Bakmak istiyor. Diyorum sakın öyle bişey yapma çok kötü olur birsürü kadının özeli var sonuçta orda sanane bundan diyorum sonra ses etmiyor :KK70:

1 trilyonmuymuşş😂 nereye gidiliyor marsamı ben hiç bilmiyorumki😂😂
Bende o varken pek girmiyorum sonra ne konuşuyosun diyor bazen. Bakmak istiyor. Diyorum sakın öyle bişey yapma çok kötü olur birsürü kadının özeli var sonuçta orda sanane bundan diyorum sonra ses etmiyor :KK70:
Hahahahah ayni benim kociss yaaa oda sorup duruyo zaten 🤣🤣 dedim sananeee kadınlar arası özell sana ne lazımm diyorum tamam diyo🤣🤣🤣 biyereydi cano tayyip yapmiş gene bisiycikler🤣🤣

Hahahahah ayni benim kociss yaaa oda sorup duruyo zaten 🤣🤣 dedim sananeee kadınlar arası özell sana ne lazımm diyorum tamam diyo🤣🤣🤣 biyereydi cano tayyip yapmiş gene bisiycikler🤣🤣
Marsa diye duymuştum sanki ama pek araştırmadım canım ya 😂 yok benlik değil o iş yapamam😂😂

• Komik
Ya canım yapılabilir sandım yengemle konuştum o anestezisiz yaptırmıştı seneler önce ondan cesaret aldım doktorda anestezili yapıyoruz demedi yaşadığım şehir küçük tek bi özel hastane var çok zor durumda kalınırsa yapılıyor dedi.ben bi cesaret gittim hsg için hazırlandım doktor geldi spekulum u yerleştirmeye çalıştı çok kastın göremiyorum falan dedi ben zangır zangır titredim öylece kaldı eziyet çektim bir sürü.anestezili yaptır ama onuda ben hiç sevmem başka yerde yaptır dedi doktor.bi daha o doktorda hasteneyede gitmem şimdi Ankara’da araştırıyorum anestezili çekilebilecek bi yer .
O kadar kızdım ki bu yazdığını okurken. Doktor sevmiyormuymus anestezili. Vah vah bak sen! Bunlar bizim nelerle ugrastigimizin farkında değiller heralde. Başhekime şikayet etseydin ya canım. Herkes korkusuzca yaptıracak diye Bisey yok. Hayret bisey! Bu tip doktorlardan nefret ediyorum. Umarım bir gün bizim olduğumuz duruma düşerler!
Sende güzel bir hastane araştır kuzum. InsaAllah bizi anlayan insanlarla karşılaşırız her daim. ❤

Boşverdim :halay:
O kadar kızdım ki bu yazdığını okurken. Doktor sevmiyormuymus anestezili. Vah vah bak sen! Bunlar bizim nelerle ugrastigimizin farkında değiller heralde. Başhekime şikayet etseydin ya canım. Herkes korkusuzca yaptıracak diye Bisey yok. Hayret bisey! Bu tip doktorlardan nefret ediyorum. Umarım bir gün bizim olduğumuz duruma düşerler!
Sende güzel bir hastane araştır kuzum. InsaAllah bizi anlayan insanlarla karşılaşırız her daim. ❤
Canım nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik

Canım nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik
Iyiyim canım. Bugüne kadar hamile olduğumu unutuyordum. Bugün artık belli etmeye başladı. Bulantılar arttı. Koku hassasiyeti başladı. Çok şükür halimize. Sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata?

• Beğen
Iyiyim canım. Bugüne kadar hamile olduğumu unutuyordum. Bugün artık belli etmeye başladı. Bulantılar arttı. Koku hassasiyeti başladı. Çok şükür halimize. Sen nasılsın? Kaç gün kaldı bata?
Kaç haftalık oldun canım
Benim bugün iğne günü haric 8. Günüm kuzum. Haftaya cumartesi bakcam adet olmazsam yaparım test bakalım. İyiyim bende gün sayıyorum 😅

Maşallahh😍 inşallah canım çokta kaptırmayımda 😂
Valla artık insan ne yapacağını şaşırıyor. Umutsuz olsak kötüyü çağırıyoruz. Umutlu olsak olmayınca üzülüyoruz. En iyisi nötr olmak. Ama o da imkansız heralde 😁

Valla artık insan ne yapacağını şaşırıyor. Umutsuz olsak kötüyü çağırıyoruz. Umutlu olsak olmayınca üzülüyoruz. En iyisi nötr olmak. Ama o da imkansız heralde 😁
Ay imkansız gerçektenn inkansızz 😂 sürekli bişeylerden belirti buluyorum birde gün yaklaştıkça 😂

Back