- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Artık öyle yapıcaz canım genelde hep belgesel izliyoruz yada eski dizilerdenBosverin oturun assagaaa bidaha misir fln bise hazirlamadan bulun durdurun baslayin hazirlamaya
Ayy maşallahh bende bir gömlek aldım geçen baya bi bol geldi. Değiştircektim şimdi eşimle onu konuşuyordum dedim değiştirmesemmi hamile olmak nasip olursa o zaman giyerim diye ah hamilelik kıyafetlerimi bile hazırlıyorumda bebiş yokBaşladı çıkmaya artık hamile pantolonları geçeceğim galiba canım.
Yaaa mimariye ben her ay hamileyim bak midem bulandı bak şu bak bu diyodum sonuç hep olumsuz bu sefer belirtim olmamıştı gögüs hassatiyetim dışında bide sende anlamadığım çok garip Bi test sıkıntısı var ya geçen sefer kesin diyodum direk kan mı versen gene böyle birsey yaşarsan üzülürsün arkadaşım ya
Hiç ağrın sızındamı olmamıştı kuzum ya beni iğne kaynaklı sanırım cidden işte o testlerden çok darbe yediğim için adet olmadan 14. Güne erebilirsem o zaman bitane yaparım canım bariz bi çizgi görmeden kaale almam dedim testi
Olsun kuzum çektirirsin. Ankarada belki c kollu vardır büyük şehir ya. C kollu bulabilirsen hiç ağrı falan olmyypr canım anesteziye bile gerek yok ondanYok kuzum çektiremedim.Ankarada anestezili çekileceğim artık burda olmadı