- 20 Aralık 2020
- 17.160
- 2
- 76.196
- 548
Mimariyemm size bakınıyordum bence biz şu listeyi düzenlesek miTiniminim nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mimariyemm size bakınıyordum bence biz şu listeyi düzenlesek miTiniminim nasılsın
tabiikiiBirdee beniiii bulur sevgili Joum
Ohh temiz havayı aldın mis gbii nAsıl iyi gelmiştir kuzumSlm canım yaylaya gitmistim y3ni döndüm malum net olmuyo pek oralarda
Ahahah hep öyle olmazmı ama yaa ama kapalıydı bugün hava 1 hafta yağcakmıymışnapemm kuşum iş ettim bugün tam balkonu yıkadım yağmur havası geldii 1 hafta yağmur varmış başıma gelen yaaa
Afiyet olsun canım bende dışardaydım biraz gezindik geldik oturıyorum öyleKahvaltı kuzucumm geç uyandık sen napıyonnn
Ay düzenleyelim dimi kuzum yaa bilgisayara geçiyim benMimariyemm size bakınıyordum bence biz şu listeyi düzenlesek mi
Sağlık sorunu bildiğim kadarıyla yok 30 Haziran kuzum folik asit ve devit kullanıyorm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimOhh temiz havayı aldın mis gbii nAsıl iyi gelmiştir kuzum
Ahahah hep öyle olmazmı ama yaa ama kapalıydı bugün hava 1 hafta yağcakmıymış
Afiyet olsun canım bende dışardaydım biraz gezindik geldik oturıyorum öyle
Ay düzenleyelim dimi kuzum yaa bilgisayara geçiyim ben
Haydi yazın siz batlarınızı bilgilerinizi
hiiçç sorma rezill oldummmAhahah hep öyle olmazmı ama yaa ama kapalıydı bugün hava 1 hafta yağcakmıymış
Sağlık sorunu bildiğim kadarıyla yok 30 Haziran kuzum folik asit ve devit kullanıyorm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
8 temmuz d3 vitamin
bende hep camları sildikten sonra başıma geldi kız bıraktım artık amaan bananehiiçç sorma rezill oldummm
şarja takılı çalışmıyomu aşkoohayattaki şansım. Bilgisayarı aldım kucağıma oturdum baktım şarjı yok. Şimdi o bana bakıypr ben ona
aynenn bende boşverdimm nedir yaniiiibende hep camları sildikten sonra başıma geldi kız bıraktım artık amaan banane
çalışıyorda şarjı takılı değildi canım ondan taktım şimdişarja takılı çalışmıyomu aşkoo
aynenn bende boşverdimm nedir yaniiii
Valla çok iyi geldi talim hava da çok güzeldi kendime geldim vallaOhh temiz havayı aldın mis gbii nAsıl iyi gelmiştir kuzum
Ahahah hep öyle olmazmı ama yaa ama kapalıydı bugün hava 1 hafta yağcakmıymış
Afiyet olsun canım bende dışardaydım biraz gezindik geldik oturıyorum öyle
Ay düzenleyelim dimi kuzum yaa bilgisayara geçiyim ben
Haydi yazın siz batlarınızı bilgilerinizi
Evet olsun dolar o 1 saateçalışıyorda şarjı takılı değildi canım ondan taktım şimdi
KIZLAR BU ŞEKİLDE HAZIRLADIM sev9 Drdr17 Baede sizlerde bilgileri yazarsanız ekleyip canlarım.Merhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
NOT:BİLGİLENDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU BAT@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle @mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko @Slntcr Folik asit Dış gebelik @Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik @Sinoplu17 merional 150 - - @imtisall Klomen - Adet düzensizliği sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko Baede Glifor Soğan kürü Pko Drdr17 Gonal F450, Ovitrelle - Pko @papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi Cookiie yumurta takibi-ovitrelle-folidoce,corasprin - PKO 27.06.2021 Tiniminimavihanim Folikasit-devit - - 30.06.2021 Jou devit-3 - - 08.07.2021
bende çıktım canım eşimin yeğeninin doğum günüydü önce onu kutladık sonra orman köylerinde turladık biyerde durduk azcık piknşikvari bişey yaptık çok iyi geldi :)Valla çok iyi geldi talim hava da çok güzeldi kendime geldim valla
yaptımda herkesi sildim burda konuştuklarımızı bıraktım sadece birde hamile kalanları katılmak isteyeni tekrar eklerim D:Evet olsun dolar o 1 saate
tamam bitanemCano benimki açıklanamayan infertilite yazarmısın
Evett yaaaa herseyin hayirlisi rabbimmmtamam bitanem
inşallah bu sefer bu kiste uğur getirir biz burda kök salanlara
inşallah canımEvett yaaaa herseyin hayirlisi rabbimmm
sağolasın canım aminnEllerine sağlıkk kuzucummm inşAllah uğurlu gelirrr
Hamilelik sırasında ben varım listeye göre Bebeğim sebebi değiştirelim erkek infertilitesi çıktı ya biliyosun zaten durumu bat 6 Temmuz uygulamaya göre