Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik sırasında ben varım listeye göre Bebeğim sebebi değiştirelim erkek infertilitesi çıktı ya biliyosun zaten durumu bat 6 Temmuz uygulamaya göre
evet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diye valla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır

bilgisayardan yazınca : D yaptığımızda kahkaha ifadesi çıkıyormuş ya

evet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diye valla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır
İyi yapmışsın zaten biz bize kaldık

kızlar ya ben gün aşırı olur dedim ama 3 gündür değerlendirme yapamıyorum he bence bu ayda olmaz bu iş

Reactions: Jou
Aaa niye kuzu istekmi olmuyo
çok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.
bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda

bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda
O zaman dinlen kocan gelmeye çiçeğimmm kaçırmayınn

Ooyyy kuzuşumm yaaa bide siz isteyince olmuyo iste onu dusunmeden yapicaksin yoksa olmuyo yanii ben bile başıma geldii dedim boşa vuruldum igne bibise oldugu yok

Aynen aynenn aynı oyle oluyo gün aşırı bile dedi doktorr edemedim o gün aşırı bikereden olup bidaha istek olmuyo gec oluyo sabah işe gidiyo hic saatler bile uymuyodu ya
Bir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor valla

Bir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor valla
Ayyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artık nede olsa temmuzda tüp bebek olcak böylede ugraşılmiyo artık dedik canimiz nezaman isterse o zaman ederukk

Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava

Ayyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artık nede olsa temmuzda tüp bebek olcak böylede ugraşılmiyo artık dedik canimiz nezaman isterse o zaman ederukk
En güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçekten ama inşalalh böyle anda olur canım yaa hiç gerek kalmaz inşallah tüpe
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz hava
Evet canım valla çok iyi geliyor
Aa bat benim 1 temmuz uygulamaya göre
Tamam bitanem eklicem bilgisayarı geri açtığımda kapattım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…