evet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diyeHamilelik sırasında ben varım listeye göreBebeğim sebebi değiştirelim erkek infertilitesi çıktı ya biliyosun zaten durumu bat 6 Temmuz uygulamaya göre
İyi yapmışsın zaten biz bize kaldıkevet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diyevalla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır
hepinizi karnı dolu gönderiyimde şurdan en son ben ışıkları kapar menapozlulara transfer olurumİyi yapmışsın zaten biz bize kaldık
Aaa niye kuzu istekmi olmuyokızlar ya ben gün aşırı olur dedim ama 3 gündür değerlendirme yapamıyorum he bence bu ayda olmaz bu iş
çok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.Aaa niye kuzu istekmi olmuyo
Hayır öyle demek yok kuzummhepinizi karnı dolu gönderiyimde şurdan en son ben ışıkları kapar menapozlulara transfer olurum
O zaman dinlen kocan gelmeye çiçeğimmm kaçırmayınnçok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.
bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda
ay dur pozitif oluyorduk dimii şaka yapmıştım zaten bştanem :SHayır öyle demek yok kuzumm
öyle yapıyorum valla artık inşallah uyumam yineO zaman dinlen kocan gelmeye çiçeğimmm kaçırmayınn
Ooyyy kuzuşumm yaaa bide siz isteyince olmuyo iste onu dusunmeden yapicaksin yoksa olmuyo yanii ben bile başıma geldii dedim boşa vuruldum igne bibise oldugu yokçok yorgunluk var kuzum ya 2 akşamdır zaten koltukta uyuyakalıyorum.
bugünde eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. bana diyor iyice dinlen gelene kadar yoksa bu iş olmucak bu ayda
kesinlikle olmuyor o psikolojiyle çok zor gülme geliyor falanOoyyy kuzuşumm yaaa bide siz isteyince olmuyo iste onu dusunmeden yapicaksin yoksa olmuyo yanii ben bile başıma geldii dedim boşa vuruldum igne bibise oldugu yok
Aynen aynenn aynı oyle oluyo gün aşırı bile dedi doktorr edemedim o gün aşırı bikereden olup bidaha istek olmuyo gec oluyo sabah işe gidiyo hic saatler bile uymuyodu yakesinlikle olmuyor o psikolojiyle çok zor gülme geliyor falan
Bir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor vallaAynen aynenn aynı oyle oluyo gün aşırı bile dedi doktorr edemedim o gün aşırı bikereden olup bidaha istek olmuyo gec oluyo sabah işe gidiyo hic saatler bile uymuyodu ya
Ayyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artıkBir zaöan sonra bıkkınlık geliyor birde mecbur olunca 2 kat daha bıkkınlık oluyor valla
Iyi olmuş canım arada iyi geliyo temiz havabende çıktım canım eşimin yeğeninin doğum günüydü önce onu kutladık sonra orman köylerinde turladık biyerde durduk azcık piknşikvari bişey yaptık çok iyi geldi :)
yaptımda herkesi sildim burda konuştuklarımızı bıraktım sadece birde hamile kalanlarıkatılmak isteyeni tekrar eklerim D:
Aa bat benim 1 temmuz uygulamaya göreevet canım değişcektimde cevap bekledim yine senden batı falan söyle diyevalla sildim herkesi bi düzenliyim dedim. kendi aramızda devam ederiz katılmak isteyen olursa yine katılır
En güzeli yaa böyle canın ne zaman isterse akışında olmalı böyle planlı olmuyor bu iş gerçektenAyyyy evett ben bile bezdim artıkkk çok sık edemiyoruzz eşim yoegun ben yorgun ne zaman istersek artıknede olsa temmuzda tüp bebek olcak böylede ugraşılmiyo artık dedik canimiz nezaman isterse o zaman ederukk
Tamam bitanem eklicem bilgisayarı geri açtığımda kapattım şimdiAa bat benim 1 temmuz uygulamaya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?