"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa inşallah olmazsın canım yaa hamiş patlaması yaşayalım bu ay :Saruboceq:

kızlar bişey sorabilirmiyim, regl öncesi günlerde normalde akıntı olmaz mı kuru mu geçer bu dönemler? şimdiye kadar hiç dikkat etmedim de merak ettim.

ayyy hadi hayirlisi canim varmi bi anormallik ne durumdasin kiss

ya kızlar ne dicem
yemekten sonra dışarı çıktık kocişle bi alt sokakta merket var oraya
dönüşte kasıklarımdan aşağıya doğru inen bi ağrı saplandı 2 dakika sonra geçti neden böyle oldu anlamadım bide acayip akıntım var kaç aydır yoktu

belli olmaz yinede canım yaa söktürücü hemen söktürüyor
hem derinin kardeşi de söktürücü kullanırken öğrenmiş hamişliğini
geç döllenmede olabilir

evet canım derin söyledi ama sanırım onun kardeşi idrarda test yapmış ve çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam. ama benim kanda test yapıldı yaa benim ihtimalim çok daha azz o yüzden allahım bir mucize yapabilir orasını bilemiyorum tabi ki:)) benim asıl merak ettiğimde o zaten niye sökülemiyorum o zaman 1 hafta daha bekliycem artık olmadı haftaya cuma gününe randevu aldım doktordan bakalım ne olucak

merseraycım aynı konudan bahsetmişiz yaa heralde akıntı oluyor yumurtlama döneminden sonra çoğu öyle anlamış hamişliğini
hele ben bugün bi sitede okudum ne belirtiler yaşamışlar kollarında bacaklarında ağrı yaşayanlar hemde yumurtlamadan hemen sonra şaşırdım valla

aslında hamişimiz burdayken ona soralım
kız aglama varmıydı akıntın senin varsa ne zaman başladı :))

ayyy hadi hayirlisi canim varmi bi anormallik ne durumdasin kiss

yok canım ya hiç bir belirtim yok ne regl belirtisi ne hamilelik
zaten hiç belirti olmadan gelir benim hemde çok düzenlidir 28 günde bir hiç şaşmaz ama kafaya çok taktığım zaman psikolojik hamilelikler yaşadım, kasıklarda batmalar göğüslerde şişlik falan ama nafile, bir de klomen ve aşılama tedavileri gördüğümde ilaçların etkisiyle çok şey yaşadım tabi ama bunlar istisna,
şimdi de o yüzden biliyorum yani yarın regl olurum :umursamaz:
makbercim senin regline kaçgün var?

canim benimki normal oldu yine akinti vardi ama sadece akinti olsaydi belirtim hic anlamazdim hamisligimi cünkü hep akintili olurdubenim adete yakin günlerim yine ayniydi yani ne zaman ögrendim ve günüm gecmeye basladi akintimda fazlalasti yani sende var

aslında hamişimiz burdayken ona soralım
kız aglama varmıydı akıntın senin varsa ne zaman başladı :))

canım bende biryerlerde okuyunca baktım benimde akıntılarım var ama normal akıntılar yani ne bileyim daha önce hiç akıntı takibi yapmadım :) anormal bir akıntım yok sadece beyaz beyaz akıntım var, ama işte ben bilmiyorum regle 5-6 gün kala falaan akıntılar kesilirmiş

makbusum zaten soruna cevap yazmisim........
makbus sasirma bacim benim bacaklarim bi agridiki ceklirdi sanki halada var bacim kollarim uyusurdu herseyde süphelendim yani hersey bi garip oluyo gercekten

evet makbusum katiliyorum sana caniimm belli olmaz bi test falan yaptinmi yada dr git bacim neden adet olmadin en azindan bunu ögren en iyisi bu durumdayken gitmek biliyormusun su anda daha iyi görebilir ne durumdasin

canım valla gittim doktora ama bişeyin yok diyor ben şimdiye kadar hep düzenliydim 3, 5 gecikirdim en fazla bir tek iki yumurtalığımda da polikistik over gördü ama onlarda az olduğu için zararı olacağını sanmıyorum dedi. ama son 1.5 ay içerisinde 50 kilodan 55 kiloya kadar çıktım. bu da bir risk tabiki

canim benimki normal oldu yine akinti vardi ama sadece akinti olsaydi belirtim hic anlamazdim hamisligimi cünkü hep akintili olurdubenim adete yakin günlerim yine ayniydi yani ne zaman ögrendim ve günüm gecmeye basladi akintimda fazlalasti yani sende var

canım dediğim gibi bir belirtim yok, akıntıya da daha önce hiç dikkat etmediğim için normal zamanlardaki gibi akıntım bi anormallik yok yani sanmıyorum ben hamile değilimdir

ağlamacım bişey sorucam bacak ağrın nasıl oluyor. bacaklarının üst iç kısmında ve kramplar şeklindemi oturup kalkarken çoğalan cinsten?

iste merseraycim benim akintim hic kesilmedi zaten dedigin gibi regile olacagim zamanda ayniydi galiba hep akintim olurdu o zaman anlardimki adet olacagimi ama bu ay akintiya yogunlasmadim cünkü:
kasiklarim batti
adeta titredim cok üsüdüm
gögüslerimin her tarafi agridi
uykuya megil gündüz oldu gece sicrayip uyandim bi kac defa
kollarim bacaklarim cok agridi
karin agrim cok oldu sanki adet olacak gibiydim
valla hepsinide fazlasiyla yasadim yaaa benim belirtiler bunlar yani

size bi itirafta bulunayımmıı
ben bugün topicten çıktıktan sonra 3 gibi tv karşısına uzandım dizi izlemeye kii 2 gğndğr izleyemiyordum ilk reklamında uyumuşum :))))bi uyandım dizi bitmişşş valla belirti ararsam çokta ben inanmıyorum nedense

X