"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam integralcim iyi geceler tatlı rüyalar canım sanaopuyorumnanaktan

amiiinn tuanacim ama bu duygu baska be tatlim inss birgün tadarsin o günlerde gelir.......
iyyiz hocam cok sükür daha yolun basindayiz bebegim ses veriyo arada bir kasik batmasi migde bulanmasi falan var

sanırım birdaha 3 kasım gibi adet olacağım.valla kızlar sormayın 1 haftadır idrar iltihabı vardı.çok kötüydü.tuvaletten çıkamadım.

güle güle hocaaammmm allah rahatlik kolaylik versin inss......

canim tuanacim kizzz nereyi öpeyim karnima egilsemde yetisemiyorum bacim kaydirigubbakcemile3 ama onun haberi var sizlerdende hepinizi yavas yavas taniyo artik ..... inss birgün hepinizinde haberinizi aliriz

hocam nasil oluyo idrar iltihabi sanki biseyler bendede var süpheleniyorum cünkü bi yazsana özelden yezebilirsin yani

afiyet olsun canım içmiş kadar oldum

tuanacım sen doktora gitmeden mi içtin söktürücüü öyle bişey yaptıysan çok kızarım aaa belki hamişsindir ne biliyon

yok canım yaaa.. en son ağustos un 6 sında oldum. eylül de başladım doktora gitmeye ama hiç bir sorun olmadığını söylediler. sonra başka doktora gittim o da sorun yok dedi biraz daha bekle dedi. tekrar gittim bu sefer söktürücü verdi.. her doktora gittiğimde yani 3 defa kanda gebelik testi yapıldı negatif çıktı.. kan testi yaptırmadan içermiyim canım lmaz:

canım tuana derken benimi kastettin ???

izliyorum makbusum demin ennemi söyledik bagira cagiraaa offff annem ne yapiyo aceba simdi

amiiinn tuanacim ama bu duygu baska be tatlim inss birgün tadarsin o günlerde gelir.......
iyyiz hocam cok sükür daha yolun basindayiz bebegim ses veriyo arada bir kasik batmasi migde bulanmasi falan var

saol canım başkadır tabii:)) ben pek gecikme yaşamadığım için bu daralmalara da alışkım değilim en çok o yüzden etkilendim galiba allah hepimizn yardımcısı olsun :Saruboceq:

ayyy canim senmi yazmistin onu yaaa alinti yapmiyorum sonra unutuyorum günüm gibi kimin yazdigini kusura bakma tatlim yaaa

belli olmaz yinede canım yaa söktürücü hemen söktürüyor
hem derinin kardeşi de söktürücü kullanırken öğrenmiş hamişliğini
geç döllenmede olabilir

amin tuanam üzme o tatli canini hayirlisi rabbimden allahim ne zaman yollayacagini kendi bilir tatlim

evet makbusum katiliyorum sana caniimm belli olmaz bi test falan yaptinmi yada dr git bacim neden adet olmadin en azindan bunu ögren en iyisi bu durumdayken gitmek biliyormusun su anda daha iyi görebilir ne durumdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…