"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende bilmiyorum tatlim yaaaa gördüm ama bakmadim tam kimse sari bi kizdi heeee.......
bacuumm aradim folik asitmis bu hap bi gün icecem bi gün icmeyecekmisim ögrendim yanii

valla belli bi saatimiz yok canım şansa girdiğimizde burda oluyorsa kızlar muhabbete başlıyoruz
bazende giriyoruz kimseler olmuyor..

hg merseraycim canim nasilsin iyisin umarimm...
valla hocam ben bütün gün burdaydim aksama kadar canim SIKILDI

iyidir şükür olsun canım idare ediyoruz işte bunalımdayım:))) adet olamıyorum söktürücü içtim 5 gün hala bişey yok 3 gün oldu ilaç biteli sancı var ama sonuç yok.. hamile oluncada böyle oluyor demekki insan sıkıntıdan patlıyor valla ağlamacım allah yardımcın olsun canım valla ve diğer bütün hamişlerimize de tabii :CüvCüv:

ohhh afiyet olsun hocam keske imkan olsaa gelsek bi cayinizi icsek severim ögretmenlerin sohbetini okul zamanima gittim valla.......

hocam adet tarihini versene makbus eklesin senide listemize tabiki istersen

hg merseraycim canim nasilsin iyisin umarimm...
valla hocam ben bütün gün burdaydim aksama kadar canim SIKILDI

teşekkür ederim ağlamacım iyiyim sağol sen b ve yiğenim nasıl öp kız onu benim yerime, dualarını bekliyorum canım yarın regl günüm 2,5 senedir uğraşıyorum ben çok umutlu değilim ama umutsuz da yaşanmıyor işte, senin duaların çok makbuldür şimdi opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben gider.işlerim var.heres kendine iyi baksın.hamişler tabii daha iyi baksın.herkes birbirine dua etsin.umarım zamanı gelince herkes hamiş olur.kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

ben çay içiyorum.bu arada isterseniz buyrun çaya
afiyet olsun canım içmiş kadar oldum
tuanacım sen doktora gitmeden mi içtin söktürücüü öyle bişey yaptıysan çok kızarım aaa belki hamişsindir ne biliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…