"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet exsim cok kötü ama icmeyecem inss kociside kovdum evden cik disarida ic canimi cektirme dedim nasil gülüyo iyi biraktim ama aksam olunca yada yemekten sonra canim istiyo hemen

aklıma ilk geleni söyliyim canım
akşam güneşi aşıyor
yine dertlerim başlıyor
ufuktaki kızıl gurur
yüreğimi ateşliyor

şu ana kadar bende özledim,huzurum kalmadı,bana sor ve unutmak istiyorum şarkılarını söyledi
yeni albüm çıkarıyormuş kız boynu bükük şarkılar diye programının adı da o

reklama girmis tatlim actim ama seni dilendim var hele o sarki beni mahveder hep dinlerim cok güzel bi parca

gözümde hasretin dinmez yagmuru kadere el acip seni dilendim
bitirdin bendeki bütün gururu yüz kizartip senden seni dilendim
bir ümit görmüstüm önce sende ben severek mutluluk bekledim senden
sensizlik sarhosu oldum bilmeden ictigim kadehten seni dilendiiiimmmmmm

vayy beeee genclik caglarima gittim ilk asik oldugum yillara

ben de her parçasını çok severim ama can bırakmadın şarkısı süper..
reklam bitti canım şimdi merak etme seni söylicek

gözümde hasretin dinmez yagmuru kadere el acip seni dilendim
bitirdin bendeki bütün gururu yüz kizartip senden seni dilendim
bir ümit görmüstüm önce sende ben severek mutluluk bekledim senden
sensizlik sarhosu oldum bilmeden ictigim kadehten seni dilendiiiimmmmmm

vayy beeee genclik caglarima gittim ilk asik oldugum yillara
oofffffffff offfffffffff bi sigara yakılır bunun üstüne:nazar:
ama sen sadece süt iç:mymeka:

offff offff aayyyy makbuuussss benide göz ardi et bacuummm ne varkiiii görme beni yanii kisss tamam icmem ama bu gidisle kocaman bira ficisi gibi olacam canim ne istiyosa yiyorum valla bizimki simdiden acikiyo valla sonu ne olur bilmem

evet makbusum aklimdaki bu sadece simdi inss keseyi görecez teyzesi inss rabbimden tek istegim bu bi göreyim bi iyi desin dr........
canim randevu aldigimiz dr bana hap yazmis ama ne hapi bilmiyorum sadece iki günde sadece birtane alsin demis vitamin hapi demis aceba kist icinmi yani hem cocuga hem benim icin yazmis bu hapi neden olabilir canim

dediğin gibi vitamin olabilir canım orda da öylemi bilmiyorum ama burda gebelik düşünen ve gebe kadınlara folik asit veriyorlar

olabilir canim bu geldi aklima birde kist icinmi aceba dedim hani kist dagilsin diye verebilirmi tam bilmiyorum yani bi arayim en iyi ögreneyim

kaydirigubbakcemile3 hmm olabilir exsim malum yogun günler coookkk calismak gerek coookkkk

evet canım ama benim için geçerli değil aram zaten limoni istemiyorum hiç soğudum nedense iyice

söyle ferdi abi söyleeeee intizarda varrr kisssss valla tam eglence

evet exim yaa kız o programı sunan biri daha var sarışın bilmem bilirmisin kral fm de harbi kız var heralde o tanıyamadım ben

X