"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende sağlıklı olsunlarda gerisi boş diyom
allahım en kısa ZAMAN DA SıZLEREDE VERSıN CANLARIM HEP AKLIMDASINIZZZ

sen de çok yoruluyon makbuşum ya bu okulların açılmassı da cabası
sevalcim senin dükkan da işler nasılll

canım semoşum hiç yok valahi oturuyom
canım
evet makberim sanada rabim güç kuvvet versin canım
bu aralar yoğunsun sen güçlüsün bunlarıda aşarsın:nazar:

hiç sorma canım ya bir zilalin okulu bi feyzanın valla deliye dönüyorum

allah bol kazançlar versin sevalim
oy kıyyamam makbuşum allahım sana da güç versinnn

sağolun canlarım rabim bize güç kuvet versin hepimize
dayanma gücü versin hiç bir zamn yığdırmasın

kızlar ben kaçıyorum şimdilik kocişim gelir birzdan eve gideriz artık gece uyuya kalmazsam gelirim öpüyorum sizi

gülegüle makbuşumm
kızlar banada müsade biraz dinleneyim yemek yapacam öptüm hepinizi byyyy

güle güle bacılarım kolay gelsin allaha emanet olun sizi çok öpüyom

kızlar selam.geçmişi okumadan direk yazıyorum canlarım vaktim yok fazla.
bugün doktora gittim kasık agrılarım için.ama piyasaya başka birşey çıktı.rahim agzım tertemizdi normalde geçen baktırdıgımde temizdi ama bu defa yara oldugunu söyledi doktor.simir testi yapılcak haftaya alacam sonucumu inşallah korkulacak birşey yoktur kızlar.birde farlutal verdi adetin üçüncü günü test yaptırıcam prolaktin falan.aslında gerek yoktu bu testlere doktorada dedim şuanda bebek için tedavi olmak istemiyorum dedim.ama yok yapalım yinede dedi.sadece simir testini yaptırayım diyorum digerlerini kaç kere yaptırdım şuanda yaptırmanın bi anlamı yokki yaa.ne bilim.
bu arada pko oldugumu söyledim anlattım herşeyi.şunu içiyorum bunu yapıyorum falan diye..aferin valla dedi ne kadar bilinçli bir hastasın ne güzel anlatıyorsun dedi.tesadüf doktor hanım da polikistikover kongresinden dönmüş 3 gün önce...artık çok yaygın dedi.birsürü konuştuk işte.gliforu kesinlikle bırakmıyorsun dedi.falan filan işte iyi geçti çok sevdim doktoru yakında bana hem.tedavi olacagım zamanda ona devam etmek istiyorum.
ay çok yazdım ben kusura bakmayın.hep giremiyorum diye doluyorum anlatıyorumkaydirigubbakcemile3yani kızlar agrı için gittim yara çıktı.yüzde 90 enfeksiyondan dedi ama yinede incelensin dedi.bakalım işte.inşallah korkulacak birşey yoktur biraz moralim bozuldu doktor da dedi pkonun yanında bu hiçbirşey degil.donduruluyor hemen dedi. ..
başınızı agrıttım kızlar karışık anlattıysam kusura bkmayın aceleden yani.
öptüm hepiciginizi.görüşürüz.Şeniz

bugün doktora gittim kasık agrılarım için.ama piyasaya başka birşey çıktı.rahim agzım tertemizdi normalde geçen baktırdıgımde temizdi ama bu defa yara oldugunu söyledi doktor.simir testi yapılcak haftaya alacam sonucumu inşallah korkulacak birşey yoktur kızlar.birde farlutal verdi adetin üçüncü günü test yaptırıcam prolaktin falan.aslında gerek yoktu bu testlere doktorada dedim şuanda bebek için tedavi olmak istemiyorum dedim.ama yok yapalım yinede dedi.sadece simir testini yaptırayım diyorum digerlerini kaç kere yaptırdım şuanda yaptırmanın bi anlamı yokki yaa.ne bilim.
bu arada pko oldugumu söyledim anlattım herşeyi.şunu içiyorum bunu yapıyorum falan diye..aferin valla dedi ne kadar bilinçli bir hastasın ne güzel anlatıyorsun dedi.tesadüf doktor hanım da polikistikover kongresinden dönmüş 3 gün önce...artık çok yaygın dedi.birsürü konuştuk işte.gliforu kesinlikle bırakmıyorsun dedi.falan filan işte iyi geçti çok sevdim doktoru yakında bana hem.tedavi olacagım zamanda ona devam etmek istiyorum.
ay çok yazdım ben kusura bakmayın.hep giremiyorum diye doluyorum anlatıyorumkaydirigubbakcemile3yani kızlar agrı için gittim yara çıktı.yüzde 90 enfeksiyondan dedi ama yinede incelensin dedi.bakalım işte.inşallah korkulacak birşey yoktur biraz moralim bozuldu doktor da dedi pkonun yanında bu hiçbirşey degil.donduruluyor hemen dedi. ..

loçkam geçmiş olsun canım inşalah oda geçer canım korkulacak bir şey yokmuş
derinim bacım bence tedavini ol iyleş eşin de gelir gelmez hamiş kalırsın
çünkü tedavilerin baıları uzun oluyo yinede sen bilirsin canım çünkü ne kadr olursan o kadariyi
hem de canım sadece cocu istediğin içi düşünme kendi sağlığın için tedavi olacağını düşün
yinede senn fikirinede saygı duyuuom loçkam
doktorunda iyimiş oh ne güzel tedavin hayırlı olsun canım
eeeeeeeee neler yapıyon hayat nasıl gidiyo loçkam

canım geçmişler olsun hiç endişelenme hayırlısıyla hiçbirşey çıkmıycak canım .zaten yılda birkere smear yaptırmak gerekiyo .yarada hemen hemen herkesde oluyo şimdi yakmıyolar donduruyorlar .sen şimdiden sorunları halletki kocişin geldimi bebiş için çalışmalara başlarsınız :hulya:kaydirigubbakcemile3.doktoru sevmişsin bu çok önemli tatlı dilli doktor bulmak zor budevirde :eek:.neyse cano herşey gönlünce olsun.öptüm..

buarada AĞLAMACIM tekrardan tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin .sağlıkla kucağına al bebişini .:nazar::nazar::nazar::1hug:

slm bacılar bgn gıremdım
aglamacıgım cok sevındım cnm allah analı babalı büyütüüsüna.s.
derıncgım umarım testlerın güzel cıkar cnm dıger testlerınıde
yaptır bence ıhmaletme bu hormonlar cok oynak oluyo
canınıda sıkma olurmu kib bacım:1hug:
kızlar sızlerde ıyısınızdır umarımopuyorumnanaktan
buarada dün yazmıstım sıze adet olcakmıs gıbı sancım var dıye
kızlar cok kötüydü sabaha kadr sancım vardı hatta ögelen kadr yataktan cıkamadım
karnım basım belım ayaklarım tutmadı ama emınım adet sancısıydı dakka bır wcye gıttım
oldummu acaba dıye halnukı daha cuma günü olmam gerek bebegı bıraktım allahım neolursun gününde
olum barı dıye dua ettım sımdı bıraz daha ıyıym
annemle konustum sabahta benı rüyasında görmüş ıkıtane erkke doğrumusum ıkız bırı esmermıs bırı beyaz annemgıl sevıyomus dıkkatlı sevın dıyomusum annemde bana kızıyomuskaydirigubbakcemile3
annecıgım benı oda torun hasretıyle yanıp duruyo cnm benım yamafoldumben
işte öyle bacılar kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıa.s.

bersum,sevalim,richim selam sizede şekerler.nasılsınız bakalım?

richim hayır olur anneciğinin rüyası inşallah canım.birgün rüyalar gerçek olcak bitanem.sabırlı olmamız gerek.buarada geçmiş olsun canım acaba üşüttünmü niye okadar sancın olduki.yoksam başka bişeymi :emir_bebek:.hayırlısı cano .hadii bende öptüm..

neyse kızlar bende kaçıyorum annemdeyim gece buralarda olursanız muhabbet ederiz inşallah.öptüm ...

X