"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yanlızım saol canım bizim için dua et inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız...
sende kendine dikkat et olurmu?

yanlızım saol canım bizim için dua et inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız...
sende kendine dikkat et olurmu?

tabi canim etmezmiyim inanin aklima sizler geldiniz rabbim hepinize nasip etsin insaallah:Saruboceq::Saruboceq: enyakin zamanda bende sizler icin halay cekmek istiyorum:sm_cool::sm_cool:

bersucum nasılsın canım?senin kırmızılar gelmiş inşallah gelecek ay bebişin seninle olur..
buarada çok özledim eski muhabbetlerimizi...

ebrarım gel yanlızcım hammiş kız darısı bizim başımız<a
evet bu ay hamiş patlaması olacak

tabi canim etmezmiyim inanin aklima sizler geldiniz rabbim hepinize nasip etsin insaallah:Saruboceq::Saruboceq: enyakin zamanda bende sizler icin halay cekmek istiyorum:sm_cool::sm_cool:

canım allah razı olsun..
bak artık yanlız değilsin bebişin seninle rabbim bir ömür ayırmasın sizi.herşey gçnlünce olsun..
galiba bu topic uğurlu geldi hep güzel haberler alıyoruz sırada gökcem var inşallah onunda tedavisi hayırlı geçer ve bebişine kavuşur.tabi makbuşumda onunda bişeyler var gibi gözüküyo .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben simdi cikiyorum canlarim..kocisim ise gidecek onu gönderdikten sonra tekrar gelirim öpüyorum:teytey::teytey::teytey:

canlarım bu güzel haberi aldım ya vallahi çok iyi oldum canım
benim ttekrar tebrikler ben kaçıyom eve gitmem lazım yemek falanderken
hepinizi çok öpüyom

kızlar bende çıkıyorum benim de kociş gelicek sofrayı hazırlamam lazım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan ynlz cım sende kendine dikkat et yorma kendini Şeniz

vay beeeee buda olurmus artik yalniz degilsin caniiiimmm ohhhhh bebegime arkadas geliyooooo zemuszemus :sm_cool: :dance: :teytey: zemuszemus sırnaşık şey

kislaarrrrr canolarim nasilsiniz yaaa umarim darisi hepinizin basina rabbim inss tek tek her ay birinizden bi müjde alalim inss allahiiimmm :Saruboceq:

derinim canoomm konusamadik ne zamandir bacim cok uzuldum bu olaya allahim vijdanimizdan geriye koymasin bizi bacim inss insanlarin kiyip kopardigi güller umarim bizde yeserirler bacim kib öpüyorum seni opuyorumnanaktan

kizlaarrr yine ben geldim kimse kalmadi cok berbat durumdayim heryerim agriyo normalmi anormalmi her gecen gün dahada kötü oluyorum karin agrisi bel agrisi bacaklarima vuruyo birde mahvoluyorum ne yapacam ben böyle yaaa yardimci olun ne olur nerdesiniz suan oturdugum yerde bile dayak yemis gibi hic biyerim tutmuyoooo mafoldumben

slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyim rabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))
canımm çok tebrik ediyorum seni Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim yaa gecikmiş halayımı çekiyim
:teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool:

selam canım ben burdayım...nasılsın bakalım varmı değişiklik?

ya buarada günüm nerelerde acaba inşallah iyidir .merak ediyorum....

makbuş nehir doğum yapmış haberiniz varmıydı canım?merak ettim biraz takıldığı topice baktım ordan aldım haberi...
rabbim bağışlasın oğluşunu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…