sagol tuanacım çıkmıştım yine girdim bi bakam dedim uzanmıştım kafam dahada sersemleşti.başım agrıdı bugün hep yaa.bide annemde afedersin istifra ettim
((
yaa bu arada kızlar bugün doktorda sıramı beklerken bi kadın geldi oturdu yanıma o da bekliyodu doktoru.
bana dedi hamile misiniz?hayır dedim siz?yok dedi ben aldırdım yeni dedi şimdi de çok kanamam var dedi..aman dedi bi çocugum var Allah ona ömür versin istemedim bakamazdım dedi...:çok üzgünüm: o anda ona orada agzıma geleni saymak istedim ama yapamadım dogal olarak...yani görünüşe göre sırf keyiften bebegini aldırmış ve dedi ki.çok kanamam var Allahın laneti oldu bana heralde ölecem kanamadan çok var dedi.hay Allahım yaa ne insanlar var..tmm kazayla kalmış olabilir ama aldırması şartmı yani
((çok üzüldüm çokkk anlatamam.şaşırdım çok.bi yandan da dedim belkide çok sorunları var bin türlü şey düşündüm ama yok yok dedim sonra.Allahım kimseyi şaşırtmasın.diyecektim bizlerde olsun diye ugraşıyoruz ama onu bile diyemedim:çok üzgünüm:sadece "hayırlısı artık,olan olmuş " dedim...he birde bişey dedi gülermisin aglar mısın."yok ya dedi sokakta mendil sattırıyolar dogurup dogurup "dedi ve o anda belki de biraz pişman oldugunu ve saçmasapan sözlerle vicdanını rahatlatmaya çalıştıgını düşündüm.çünkü kadının halini tavrını görseydiniz anlardınız...:çok üzgünüm:
neyse çıkıyorum şimdi kızlar.öptüm hepinizi.paylaşmak istedim sinirden kudurdum çünkü
(hoşçakalın.