"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canımm adet olmana sevindim çünkü belirsizlik hakikatten insanı sıkıyor.bebek yoksa eger adet olamamk çok kötü o bakımdan sevindim.yoksa keşke bebiş olsaydı da olmasaydın tabi o da ayrı bişy ama inşallahhhh şimdiden sonra herşey dahada güzel olur.bu adetinden sonra hemen kalırsın inş öptüm tunişimŞenizŞeniz

amin canım şimdi doğum kontrol hapına başladım doktor istedi artık hayırlısıyla bidaha ki ay a devam:)))) :teytey:

sagol tuanam yaa temiz çıktı.şimdi de adetin üçüncü günü dondurulacak kısmetse..ve de şimdi okudum tahmin ediyodum gerçi de,bu yara gebelige de engelmiş.zaten normaldir spermin geçiçş yolu temiz olmalı ki saglıklı ulaşsın.kan spermi öldürüyormuş çünkü ve benim son zamanlar afedersin ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ama anlıyordum rahimagzından oldugunu.hatta gökçeme falan demiştim neden acaba diye.hayırlısı artık ya..neyse cnm ben kaçıyom şimdi çok öptüm seni Allaha emanet ol.

o sorun da ortadan kalkıyor hayırlısıyla artık sende sağlıklı sıhatli bebeşine kavuşursun inşallah canım alkisalkisalkis tamam canım kendine iyi bak opuyorumnanaktan

sagol tuanacım çıkmıştım yine girdim bi bakam dedim uzanmıştım kafam dahada sersemleşti.başım agrıdı bugün hep yaa.bide annemde afedersin istifra ettim:KK43:((
yaa bu arada kızlar bugün doktorda sıramı beklerken bi kadın geldi oturdu yanıma o da bekliyodu doktoru.
bana dedi hamile misiniz?hayır dedim siz?yok dedi ben aldırdım yeni dedi şimdi de çok kanamam var dedi..aman dedi bi çocugum var Allah ona ömür versin istemedim bakamazdım dedi...:çok üzgünüm: o anda ona orada agzıma geleni saymak istedim ama yapamadım dogal olarak...yani görünüşe göre sırf keyiften bebegini aldırmış ve dedi ki.çok kanamam var Allahın laneti oldu bana heralde ölecem kanamadan çok var dedi.hay Allahım yaa ne insanlar var..tmm kazayla kalmış olabilir ama aldırması şartmı yani:KK43:((çok üzüldüm çokkk anlatamam.şaşırdım çok.bi yandan da dedim belkide çok sorunları var bin türlü şey düşündüm ama yok yok dedim sonra.Allahım kimseyi şaşırtmasın.diyecektim bizlerde olsun diye ugraşıyoruz ama onu bile diyemedim:çok üzgünüm:sadece "hayırlısı artık,olan olmuş " dedim...he birde bişey dedi gülermisin aglar mısın."yok ya dedi sokakta mendil sattırıyolar dogurup dogurup "dedi ve o anda belki de biraz pişman oldugunu ve saçmasapan sözlerle vicdanını rahatlatmaya çalıştıgını düşündüm.çünkü kadının halini tavrını görseydiniz anlardınız...:çok üzgünüm:
neyse çıkıyorum şimdi kızlar.öptüm hepinizi.paylaşmak istedim sinirden kudurdum çünkü:KK43:(hoşçakalın.

kızlar mrb şöyle bi slm vrip çıkıcam kociş yemege gelcek yaa o yüzden gitcem hemen
derinim gelmiş canım benim gitmişsin sonuçlar ii ohh sevindim adettte gidecegin sonuçlarda güzel olur inşş canım benim kib öptüm evet çokk özledim delü muhabbetlerimizi yaa gel yakında hep aramızda ol canım
neyse kızlar hadi kaçtım kib öptümm
bu arada ylnz daha gelmedi naptı acepppp

anladım canım.iyi bari düşme varsa.benim prolaktin ne alemde kimbilir.bakalım adetin üçüncü günü yaptırıcam bende kısmetse.öpüyom loçkam.Şeniz

canım sakın üzme kendini..olacak yakında inşallah.umutla bekledigin melegin inşallah çok yakında gelir canım.:teselli:

selam bersum.sagolasın canım seninde ç.ok çok güzel geçsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

teşekkür ederim canım sağol, umutlarım her ay biraz daha tükeniyor aslında:1no2:

slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyim:emir_bebek: rabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))

slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyim:emir_bebek: rabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))

yok yaaa valla benim hislerim kuvvetli sırnaşık şey çok sevindim canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almak büyütüp yetiştirmek nasip etsin:Saruboceq: ne kadarlıkmış?

oey canım çok sevindim allah sapa salim kucağına almqayı nasip etsin canım
tebrikler:teytey::teytey::teytey:

bide halay sözüm vardı sana dimii heheheh:)) ,
hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

saolun kizlar insaallah sagsalim alirim kucagima...saka gibi inanasim gelmiyo...cuma günü tekrar gitcem doktora ultrasonla bakcak kan tahlillerini yapcak bakalim insaallah bi sorun cikmaz...valla doktor daha nokta gibidir dedi:))))) 4 veya 5 haftaliktir dedi doktor cuma günü tam belli olcak hihoyyytsırnaşık şey:teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:tebrik ederim canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah 9 ay boyunca sorunsuz hamişlik geçirirsin.tekrardan gözün aydın bitanem...

buarada herkese selam güzel haberi duyunca direk daldım ..
nasılsınız arkadaşlar?

canım belirtilerin nelerdi ne zamandean beri kasık ağrıların başladı

canim adetime 8 gün vardi cok asiri kasik agirim oldu sasirdim hatta bukadar erken niye adet belirtilerim basladi diye..bide gögüslerim cok hassasti ama heryeri sadece uclari deil..tuvalete cok sik gidiyorum...ben hasta oldugum icin herseyi hamileligime yormamistim:emir_bebek::emir_bebek:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:tebrik ederim canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah 9 ay boyunca sorunsuz hamişlik geçirirsin.tekrardan gözün aydın bitanem...

saol canim darisi sizlerin basina insaallah:teytey::teytey: valla hem saskinim hem mutluyum cok :teytey:hihoyyythihoyyyt

inanmıyorum yaaa süperr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selam canlarım.makbuşum sevalim burada görünüyonuz kıslar nasılsınız?çok özledim sizi iki gündür giremedim:)dügün vardı tekirdaga gittik çok yorulduk yafffakannehir
az önce de doktordan geldim smear testinin sonucunu gösterdim çok şükür korkulacak birşey yokmuş.dondurulacak adetin üçüncü günü..aynı zamanda hormon testlerini yaptırıcam tabi üçüncü gün.off offff.
sizler nasılsınız.Şeniz
oyacıgım hoşgelmişsin canım aramıza.anlat istersen biraz kendiniopuyorumnanaktan

canım derinim çok sevindm temiz çıkmasına rabbim hiçbirimizi korkutmasın inşallah.hayırlısıyla yaranda dondurulunca sorun kalmıycak kuzuu.
buarada gerçekten özledim muhabbetlerimizi inşallah enkısa zamanda yine devam ederiz cano.çok öptüm seni...herşey güzel gönlünce olsun..

bide halay sözüm vardı sana dimii heheheh:)) ,
hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canim yaaa:teytey::teytey::teytey: hadi bende seni yanliz birakmim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

X