lotislandcım sen nasılsın canım yaa evet insan bazen dizileri unutuyo o kdar yeni dizi varki
ayy ebroşum kız inş sıra gelir yakında bize rabbim hayırlısı ile bizleride sevindirir canım inşşbende birazdan çıkcam ütü yapmam gerek canım kociş için erken kaçıcam yani..
vay beeeee buda olurmus artik yalniz degilsin caniiiimmm ohhhhh bebegime arkadas geliyooooo zemuszemus :sm_cool: :dance: :teytey: zemuszemus sırnaşık şey
canımm çok tebrik ediyorum seni Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim yaa gecikmiş halayımı çekiyim
:teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool::teytey::dance::sm_cool:
ayy ylnzcım çok sevindim canım inşş cuma günü daha net belli olur hadi gözün aydın saglıkla kucakla inşşşş canım darısı bizlerin başına inşş :dance::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv: :ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey::teytey: oyuna bende katıla m yaa halay güzel olsun ohhh yandan:dance::teytey:
selam hanımlar iyi geceler dilemek için geldim iyi değilim o nedenle gelemedim artı çokta yorgunum..yarın sabahtan evden çıkıcam feyzayı hastaneye götürücem ayrıca ablamında kontrolü var..hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın iyi geceler:gitme:
slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyimrabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))
canım hayır olsun inşş yaa kasım ayında hayırlı haber verirsin inş bize hem dr a gitmişsin herşey normalmiş ohh sonrada gelir bebegin inşş
kışlıkda yapıyomuşsun inş bebeginle birlikte yersin kız oda göbüşünde olur ..:ecrin_bebek: inşş
buarada günaydın kızlar gecmısı az cok okumaya calıstım
kacırdıgım olduysa affola
makbusum cnm benım gecmıs olsun cnm sana ablana ve feyzaya
dıkkat et kendıne cok yoruluyosun herseyi sana yüklemesınler yahulmaz puyorumnanaktan
derınım bı problem cıkmadıgına cok sevındım cnm umarım testlerınde güzel cıkar ve kavusursun melegıne:Saruboceq:buarada bende özledım senıŞeniz
ebrarım mısafırın varmıs bgn bacım hadı kolay gelsın sanada senlede karıslasamıyoruz bacım dıkkatet kendınea.s.
ylnzcıgım cok sevındım cnm alah analı babalı büyütsün :1hug::Saruboceq:
sevalcıgım bgn doktora gıtcekmıssın yalnıs okumadıysam umarım güzel cıkar sonuclar cnm
ıyı haberlerle gelırsın fıstıgım benım:Saruboceq:a.s.
aglamacıgım yalnızmı kaldın sen yıne kendı kendınemı konustun olur cnm bende yaparım arada onu ıyı gelıyo bazen:sm_cool:sen nasılsın cnm benım agrıların varmıs normaldır bebiş yapıyo deger onun ıcın naz yapma bakım:1hug:
ıtuanacıgım sende regl görmüşsün hayırlısı olsun cnm bı sorun olmadıgına sevındım cnm benımopuyorumnanaktan
eylullcugum bızde özledık cnm senı umarım dedıgın gıbı topık ugurlu gelır hepımıze ınsallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
ya cıvcvım ceylanım nerdesınız kızlar küstünüzmü bızlere cok özledık sızı:gitme:
nehırımde doğum yapmıs oh masallah asrın yıgenımız gelmıs hayırlı olsun bıtanem allah analaı babalı büyütsüna.s.
uhdecıgım sen nerelerdesın görünmüyosun umarım hersey yolundadır cnm benım
arzucugum sende hoşgeldın aramıza cnm:1hug:
ve dıger kızlar sızde kendınıze ıyı bakın ŞenizŞeniz