"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

loçkam inşşalah her şwy yolun girer evet sen sağlğına bak canım faturaları ödersin canım
beynimde beze büyümesi çıktı doktor takip altına aldı dostinexs verdi artık süt gelmiyo deim büyük ihtimaal düşmüştür dei yarın gidecem

canım allah mesut etsin eşin tekir dağlı
canım değişiklik olmuştur sizede

ayy hemşerim gelmişşşş kız ben yerimede gezeydin özledim valla memleketimi
çıkmadan bi bakıyım dedim yakaladım sizi
oyacım aramıza hoşgeldin canım..
neyse kızlar işlerimi bitiriyim gelirim yine

evet sevalim eglendik biraz gerçi ben oynamayı pek sevmem ama eserseler işte oynarım arada:)))
makbuşum canım benim hoşgeldin güle güle:)

kızlarr bende kaçıyorum canlar öptüm hepinizi hoşçakalın girerim inş yine.

loçkam kız< özletme kendini canım
vallahi seni çok özlüyom kendine iyi bakopuyorumnanaktan

ben geldimm işlerim bitti ama bende bittim valla elektrik için 1 saat ayakta bekledim zonkluyor ayaklarım haber vermek için girdim şimdi çıkıyorum dizim başlıcak onu izlicem sonrada yemek yapıcam öpüldünüz kocaman

hayirli olsun canimm....cook sevindim ne güzel ya hamisler cogaliyoo..bende yarin doktora gitcem insaallah bende güzel haberler veririm..canim sen hamissin duan kabul olur banada dua edermisin:Saruboceq:
canım benim işallah bütün kalbimle dua ediyorum sana en kısa zamanda güzel haberlerle forumu şenlendirirsin işallahhhhhhhhhhhhh :).... sonuçta bende 1 senedir bu müjdeli haberi bekliyordum,doktora gitmiştik,bir sorun yok demişti ne eşinde nede sende....ama olmuyordu bir türlü nasip bu güneymiş,Allahtan umut kesilmez,hepinizin duacısıyım

anladım canım.iyi bari düşme varsa.benim prolaktin ne alemde kimbilir.bakalım adetin üçüncü günü yaptırıcam bende kısmetse.öpüyom loçkam.Şeniz
kızlar dün gece regl oldum yeni tarihim 9 kasım
canım sakın üzme kendini..olacak yakında inşallah.umutla bekledigin melegin inşallah çok yakında gelir canım.:teselli:
selam güzeller haftanız güzel geçsin inşallah.....

selam bersum.sagolasın canım seninde ç.ok çok güzel geçsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

bu arada gökçemm,ebrarım canlarım benim.çok özlediginizi yazmışsınız bende sizi çok özledim yaa((
hepinizi çok özlüyorum kızlar...Allaha emanet olun.Şeniz:a015:

canımm adet olmana sevindim çünkü belirsizlik hakikatten insanı sıkıyor.bebek yoksa eger adet olamamk çok kötü o bakımdan sevindim.yoksa keşke bebiş olsaydı da olmasaydın tabi o da ayrı bişy ama inşallahhhh şimdiden sonra herşey dahada güzel olur.bu adetinden sonra hemen kalırsın inş öptüm tunişimŞenizŞeniz

iyiyim tuanam sen nasılsın canım tam sana yazmıştım geçmişi okurken:)
kardeşimdeyim birazdan çıkacagım.

sagol tuanam yaa temiz çıktı.şimdi de adetin üçüncü günü dondurulacak kısmetse..ve de şimdi okudum tahmin ediyodum gerçi de,bu yara gebelige de engelmiş.zaten normaldir spermin geçiçş yolu temiz olmalı ki saglıklı ulaşsın.kan spermi öldürüyormuş çünkü ve benim son zamanlar afedersin ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ama anlıyordum rahimagzından oldugunu.hatta gökçeme falan demiştim neden acaba diye.hayırlısı artık ya..neyse cnm ben kaçıyom şimdi çok öptüm seni Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…