sagol cnm yok yok korkulacak birşey.canım geçmiş osun sende yaramaz bir şey yok demi
canım her şey yolunda canım düğün yakınızınmıydı
canım benim işallah bütün kalbimle dua ediyorum sana en kısa zamanda güzel haberlerle forumu şenlendirirsin işallahhhhhhhhhhhhh :).... sonuçta bende 1 senedir bu müjdeli haberi bekliyordum,doktora gitmiştik,bir sorun yok demişti ne eşinde nede sende....ama olmuyordu bir türlü nasip bu güneymiş,Allahtan umut kesilmez,hepinizin duacısıyımhayirli olsun canimm....cook sevindimne güzel ya hamisler cogaliyoo..bende yarin doktora gitcem insaallah bende güzel haberler veririm..canim sen hamissin duan kabul olur banada dua edermisin:Saruboceq:
anladım canım.iyi bari düşme varsa.benim prolaktin ne alemde kimbilir.bakalım adetin üçüncü günü yaptırıcam bende kısmetse.öpüyom loçkam.Şenizloçkam inşşalah her şwy yolun girer evet sen sağlğına bak canım faturaları ödersin canım
beynimde beze büyümesi çıktı doktor takip altına aldı dostinexs verdi artık süt gelmiyo deim büyük ihtimaal düşmüştür dei yarın gidecem
canım sakın üzme kendini..olacak yakında inşallah.umutla bekledigin melegin inşallah çok yakında gelir canım.:teselli:kızlar dün gece regl oldum yeni tarihim 9 kasım
selam güzeller haftanız güzel geçsin inşallah.....
makbercim sonunda kırmızıları gördüm biraz önce, o kadar mutluyum ki anlatamam.. inşallah doktor da bir problem olmadığını söyler de o zaman tamamen rahatlarım hayırlısıyla.. herşeyde bir hayır varyaa allahın izniyle bunda da bir hayır var sanırım rahatsızlığımdan sonra eşim de çocuk konusunda yumuşadı :lepi: neyse 10 kasıma bir rezarvasyon yaptırmak istiyordumm tabi listenizde boş yer varsa sırnaşık şey opuyorumnanaktan