"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kanaman az az devam edıyorsa doktoruna bunu mutlaka bıldır bak progestan ısımlı dusuk onleyıcı bı ılac verıyorlar hemen ıcmeye basla faydası oluyo hormon destegı yapıyo plesenta olussun dıye

asumancımmmm çok sevindim yaaa. böyle sizlerden duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, nolur bizede ver allahımmmm allahım inşallah size bağışlar bebişinizi mutluluklar diliyorum sanaaaazemuszemus

saolun kızlar darısı sizlere inşallah kanamam olmadı olursa hemen ara beni doktor zaten demişti gebelik var gibi ama net deil değerim düşerse hayal kırıklığı yaşamayım tektar diye öyle demiş ama olsun dediğinin artık bi önemi yok bebeğim benleyaa çok mutluyum allah herkese yaşatsın bu duyguyu AMıN.

Bu arada kızlar sızle bıŞey daha paylaŞmak ıstıyorum ben bundan 3 hafta Önce yanı bebeĞıme hamıle kalacaĞım gÜnlerde tanımadaıĞım bırı bana bu ay bebeĞının olacaĞının haberını alacaksın deyıp bana adak adamamı sÖyledı ve bu haberı bana o verdıĞı ıÇın onun bahÇesınde keseceĞımı sÖyledı yanı bınevı zorunlu bı adak adattırdı ve bı an Önce gıdıp adaĞımı kescem aslında Şu an herŞeyden Çok bunun Şokunu yaŞıyorum kızlar ınanılır gıbı deĞıl ama gerÇek kalp gÖzÜ ıŞtee

slmmmm kızlarrr

asuman hayırlısı olsun cnm sağlıkla büyüsün inşallah karnında darısıda bie inşallahhh buarad sana söyleyen kadın nasıl biriydi yav falamı baktı nasıl anladıki merak ettimm valla?

nurcummmmmmmmmmm nerdesin ya dinleniyosun herhalde inşallah herşey güzel geçmiştir...

kızlar herkes iyidir inşalahhhhhhhh

kızlar canım çoookkk sıkkın şimdi doktordan geldim yumurtam gelişmemiş çarşamba yine gel dedi
oysa ben çok ümitliydimmafoldumben

asuman cım keşke bende senin gibi güzel haberlerle gelseydim ama olmadı doktor olumsuz konuşunca şoka girdim hiç belemiyordum çünki buda yetmezmiş gibi eşimlede tartıştık moralim 000 yani.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

makbuşum benim sütüm şimdi bile var...galiba tam çekilmeden hamiş kaldığım için geliyo....
olabilir canım ama ben yeni farkettim.inşallah hepiciğimizin sütü bol bol gelir
oyy delüm güldürdün beni kaydirigubbakcemile3amin diyorum ama memiklerin büyümesi dışındakilerine :))
Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerİm 206 hİÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbİm tez zamanda sİzlerİnde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn İnŞallah
aa canım biz demiştik değil mi sana çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.. sen bu ara dinlenmeye devam et ağır iş yapma bol bol yat canım

kızlar canım çoookkk sıkkın şimdi doktordan geldim yumurtam gelişmemiş çarşamba yine gel dedi
oysa ben çok ümitliydimmafoldumben
canım benim üzülme yaa ( Allah büyük inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan

selam güzeller bugün yeni uğrayabiliyorum sabah erken çıktım evden hastanede kontrolüm vardı.çok şükür öksürüğüm az da olsa geçmiş ama boğaz akıntım devam ediyomuş.tekrar şurup yazdı birde boğaz pastili..inşallah şuruplar bitince tamamen geçmiş olur..
ayrıca doktorumu değiştirmeye karar verdim aynı hastanede başka bir doktora gidicem.kısmetse perşembe günü gidip görüşücem..
yarında hayırlısıyla bebişimin odası gelicek yani hafta sonu aradım salı teslim edicez dediler kısmet artık..neyse şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz nasipse..
nurum senide merak ettim inşallah bebişin bugünden itibaren seninle olur

saol gökçecim aynı işte kızın nasıl iyi dimizemuszemus
benim aynı be cnm aynı şeyler işte bekle bekle bekleeee

ske cnm üzülme ltfen herşeyde bi hayır bak kaç gündür neler yaşadım anlattım bugün bi kez daha anladımki bunların hepsi bi sınav bizim için inş olumlu olur çarşamba günü dualarım sizlerle cnm

inşallah canım. moralman çökmüş vaziyetteyim canım hiç bişi yapmak istemiyorbayanssulusmile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol cnm darısı başınıza inşallah şu olaya gelince fal deil cnm ben yanlız kalmaktan korkuyorum çocukluğumdan beri bi hocaya gittim muska yazdırmak için o söyledi yakında iyiolcaksın ve bu ay haberini alcaksın çocuğun olcak dedi 3 hafta önceydi ve bende şu an 3 haftalık hamileyim hala şokundayım olayın

cnm o günde söyledik en azından bi tesellin var yanında ya hiç olmamış olsaydı şimdiye kadar o daha kötü olurdu dimiiii o yüzden sağlam dur cnm moralini bozma bak tedavi olurken olmuyo bırakınca oluyo allah büyük ne zaman ne olacağı belli olmuyo

sağol bitanem desteğin için ama hiç beklemediğim bişidi.doktor birden kafasını sallayınca başımda aşağı kaynar sular döküldü.yumurtam 10na10muş enaz 15 olması gerekirmiş.ama bugün adetimin 12.günüymüş belki erken olduğu için küçük olabilirmiş bazısıda durup durup birden büyürmüş bilmiyorum yaaa çok üzgünüm.bu arada sen nasılsın canım.inan haberini alıncaçok sevindim rabbim senide bebişinide korusun:Saruboceq:

haklısın canım bunun için allahıma binlerce kez şükrediyorum,ama böyle sorunlar insanı yıpratıyo ya hiç olmazsa yaa kaan ımın kardeşi olmazsa diye benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…