"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sızlere de ıyı pazarlar kızlar umarım herkes guzel bı hafta sonu gecırıyodur ınsallahopuyorumnanaktan
ebrarcım ben de kocaman opuyorumm cnmopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim. inanın dua ederken önce sizlere sonra kendime ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım belırtılere takılma herkeste aynı olmuyor kı kımı cok sıddetlı belırtıler yasarken kımınde hıcbır belırtı olmuyor bak pazartesı yarın cok fazla bısey kalmadı ben ınanıyorum guzel sonuc alıcaz :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım

çok teşekkür ederim. inanın dua ederken önce sizlere sonra kendime ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tesekkurler canım cok sukur ıyıyım tv keyfı yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
bu arada ne ıcın dua edıyorsun aklinialirimsmile

canım benim hakkında hayırlısı inşallah,yarın bende doktora gidiyorum klomen bitti çatlatma iğnesi yapıcak herhalde:1hug:

tesekkurler canım cok sukur ıyıyım tv keyfı yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
bu arada ne ıcın dua edıyorsun aklinialirimsmile

bende iyiym canım sağol.bugün temizlik falan yookk kendime izin verdimzemuszemus
ne için mi dua ediyorum aaaaaa hamiş olmayanlar hamiş kalsın diye,hamiş olanlarda sağlıkla bebişlerini kucaklasınlar diye canım boshayallersmile

ne guzel dınlen sen de bugun bilmiyorumkismile
senın de bı oglun varmıs allah bagıslasın canım ınsallah ıkıncı melegın de bekletmez fazla senı

ne guzel dınlen sen de bugun bilmiyorumkismile
senın de bı oglun varmıs allah bagıslasın canım ınsallah ıkıncı melegın de bekletmez fazla senı

amin cannımm sağol.allahın izniyle inşallah 2. bebişime kavuşurum.dedimya yarın doktorum çağırdı vajinal ultrasyon çekicek.korkuyorum çok acı çekiyorum ultrasyonda.ne yapalalım allah beterinden korusuneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kız ne var vajınal ultrasonda kaydirigubbakcemile3

selam fıstıklar ben geldim ama kimseler yok yine..
neyse dün gece farkettimki az az sütüm gelmeye başlamış çok garip oldum kızlar yaa hareketleri falan ayrı ama sütün gelmesi bambaşka bişey Rabbim hepinize yaşatsın inşallah

merhabalar kızlar ben geldimmm.anlaşılan herkes meşgul kimsecikler yok:umursamaz:

kız ne var vajınal ultrasonda kaydirigubbakcemile3

canım yaa benim çok canım yanıyor içeride çevirdikçe bide ben kendimi kasıyorum.doktorum bana anlatıyo işte kistler şukadar bukadar bilgi veriyo,kocaman bi ekran var karşımda ama ben doktorun ne dediğini bile anlamıyorum bir an önce bitsin diye dua ediyorum.anam ne biiliim canımmı çok tatlı neyse........zemuszemuszemuszemus

makbuşum benim sütüm şimdi bile var...galiba tam çekilmeden hamiş kaldığım için geliyo....

merhaba canım iyi dileklerin için sağol.ben geldim sen 7 dk önce çıkmışsın.

ben geldimmmm ama kimsecikler yok kiiibilmiyorumkismile

selam canlarım benimopuyorumnanaktanumarım bu güzel haftasonunuz harika geçmiştir:Saruboceq:bende işten az önce geldim..geldigim gibi çamaşır attım makineye.orayı burayı toparladım.sabah geciktim işe o yüzden yatak odamı darma peran bırakmıştımkaydirigubbakcemile3

makbuşumm ay canım ya inanki sütün geldigini okuyunca bende bi acaip oldum cano..Allahım o minicik yavrunun gögsünden gelen o sütleri culuk culuk sesleriyle en az 2 yaşına kadar içmesini nasip atsin:)aminnn...senin memişler de çocaman olsunkaydirigubbakcemile3

ske canım dün yazamadım..aramıza hoşgeldin..alışmışsın bile ne güzel..opuyorumnanaktanseninde pko vardı dimi öyle okumştum sanki?bende pkoyum canım ama daha önce hamile kaldım korkma...düşük oldu gerçi ama pkoyla ilgisi yok yani...o dedigin vajinal muayenede benimde agrım oluyo.rahim filminde bile agrımadı inan..bende kasıyom herseferindeboshayallersmile
inşallah biran önce melegin sana gelir tatlımopuyorumnanaktan

asuşş canım iyi olmana sevindim..bak testin koyu çıkmasıda iyiye işaret canım..hadi inşallah dahada iyi olucak herşey:Saruboceq:Şeniz

kıslarr kimseler yok bende dolaşayım birazz

derincim iyiyim ama nasıl geçti hafta sonu gel bana sor heyecandan yerimde duramıyorum sabahlar olmuyo hele bide yarın sabah kan vercemya bu gece bitmez rabbim inş korktuğuma uğratmaz

iyi geceler kızlar...
bugün kaynanamlar görümcemler geldi daha en, gitiler bakınayım dedim...
yarın büyük gün ama hiç heyecan yok içimde bana bol bol dua edin olurmu kendinize iyi bkın allaha emanet olun...

canım benim sağol.sizin gibi tatlı,hoş sohbetli kızzlara alışmamak mümkünmü.evet canım pkoluyum ve benim de 1oğluşum var 4 yaşında rabbim 2. meleğimi verir inşallaaah hep diyorum bu topik hamişten yıkılır işşşaaalllaaahhh..bugün sabah 7 de kalktım düşün ben 9 dan aşağı kalkmazdım uykuda karnıma ağrılar girdi uyandım.saat 4de gidicem doktora. haberleri yazarım sizlereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…