sızlere de ıyı pazarlar kızlar umarım herkes guzel bı hafta sonu gecırıyodur ınsallahopuyorumnanaktan
ebrarcım ben de kocaman opuyorumm cnmopuyorumnanaktan
kızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim ama bende ağrıdan başka belirti yok malesef idrara fazla çıkmıyorum veya başka belirtiler yok yarın öğlen değerim eğer yükselmiş olsun ilk sizlerle paylaşcam bunu çünkü bana şu an en yakın sizlersiniz hepinizi çok öpüyorum iyiki varsınız
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım
çok teşekkür ederim. inanın dua ederken önce sizlere sonra kendime ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim ama bende ağrıdan başka belirti yok malesef idrara fazla çıkmıyorum veya başka belirtiler yok yarın öğlen değerim eğer yükselmiş olsun ilk sizlerle paylaşcam bunu çünkü bana şu an en yakın sizlersiniz hepinizi çok öpüyorum iyiki varsınız
tesekkurler canım cok sukur ıyıyım tv keyfı yapıyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan
bu arada ne ıcın dua edıyorsun aklinialirimsmile
bende iyiym canım sağol.bugün temizlik falan yookk kendime izin verdimzemuszemus
ne için mi dua ediyorum aaaaaa hamiş olmayanlar hamiş kalsın diye,hamiş olanlarda sağlıkla bebişlerini kucaklasınlar diye canım boshayallersmile
ne guzel dınlen sen de bugun bilmiyorumkismile
senın de bı oglun varmıs allah bagıslasın canım ınsallah ıkıncı melegın de bekletmez fazla senı
amin cannımm sağol.allahın izniyle inşallah 2. bebişime kavuşurum.dedimya yarın doktorum çağırdı vajinal ultrasyon çekicek.korkuyorum çok acı çekiyorum ultrasyonda.ne yapalalım allah beterinden korusuneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kız ne var vajınal ultrasonda kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmm ama kimsecikler yok kiiibilmiyorumkismile
selam canlarım benimopuyorumnanaktanumarım bu güzel haftasonunuz harika geçmiştir:Saruboceq:bende işten az önce geldim..geldigim gibi çamaşır attım makineye.orayı burayı toparladım.sabah geciktim işe o yüzden yatak odamı darma peran bırakmıştımkaydirigubbakcemile3
makbuşumm ay canım ya inanki sütün geldigini okuyunca bende bi acaip oldum cano..Allahım o minicik yavrunun gögsünden gelen o sütleri culuk culuk sesleriyle en az 2 yaşına kadar içmesini nasip atsin:)aminnn...senin memişler de çocaman olsunkaydirigubbakcemile3
ske canım dün yazamadım..aramıza hoşgeldin..alışmışsın bile ne güzel..opuyorumnanaktanseninde pko vardı dimi öyle okumştum sanki?bende pkoyum canım ama daha önce hamile kaldım korkma...düşük oldu gerçi ama pkoyla ilgisi yok yani...o dedigin vajinal muayenede benimde agrım oluyo.rahim filminde bile agrımadı inan..bende kasıyom herseferindeboshayallersmile
inşallah biran önce melegin sana gelir tatlımopuyorumnanaktan
asuşş canım iyi olmana sevindim..bak testin koyu çıkmasıda iyiye işaret canım..hadi inşallah dahada iyi olucak herşey:Saruboceq:Şeniz
kıslarr kimseler yok bende dolaşayım birazz