"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güzeller selam nasılsınız anam ne güzel topiç doldu
bacılar semoş gökçoş nasılsınız

hım tamam makbuş az önce slm attın onu demedim lenn hani sana yazdım ya dün onu dedim neyse ee sen nasılsın çocuklar hastaymış geçmiş olsun datlum

gökçecim bugünde anahtrı kapının üstünde içerde unuttum kapıyı çekttim
aklım böyle gidiyo
canım sen nasılsın bende yarın doktora gidiyo m eşimde gidecek erken kalkttım randevü almak içn i anahtarı içerde unuttum

ne bağrıyon nan delüüüüüüü
bende yorgun ve uykusuzum işte ne olsun evet feyza hasta yarın hastaneye götürücem

ayy sevalim alemsin bacım aman içerde koydunda nasıl girceniz alabildinmi sonra anahtarı cnım yarında inşş hayırlı haberler alırsın
bugün ylnz da gitcekti dr acep naptı sonuç ne çıktı yaaaaa

canım geçer feyzanın hastalığı bir şey duydum reyhanla naneyi kaynatıp ver gribe biete biirmiş

canım yedek olanı var ama kapının üstünd benim ki gelip birazdan bakacak yaa öilingirc,i çağırıız ya da kola şiesinin kesip onla açarız canım inşalah canım
evet yanlz<da gidecek bence hamiledir

ii bakalım sevalim inş açarsınız kapıyı canım kib yarın güzel haberlr al inş öptm
kızlar ben kaçıyorum kociş gelcek yemege kaçmam gerek artıkk öptüm hepinizi görüşmek üzre kib..

hanımlar ben kaçar yavaştan hazırlanıyım artık gelince girerim yine öpüldünüz kocaman

sağol gökçoşum inşalah canım bugün daha gelmeyecenmi bacı kız
öpyom seni canım kolay gelsain allaha emanet olopuyorumnanaktan

selam canlarım.makbuşum sevalim burada görünüyonuz kıslar nasılsınız?çok özledim sizi iki gündür giremedim:)dügün vardı tekirdaga gittik çok yorulduk yafffakannehir
az önce de doktordan geldim smear testinin sonucunu gösterdim çok şükür korkulacak birşey yokmuş.dondurulacak adetin üçüncü günü..aynı zamanda hormon testlerini yaptırıcam tabi üçüncü gün.off offff.
sizler nasılsınız.Şeniz
oyacıgım hoşgelmişsin canım aramıza.anlat istersen biraz kendiniopuyorumnanaktan

derin gelmiş oley
kız loçkam seni çok özledim ne zaman hasret gidereceğiz canım oh gözün aydın canım ne güzel
ohhh beişlerimize adım adım yaklaşıyoz canım

bu arada geçmişi şimdi okuyamadm kıslar valla.basım da agrıyor.okuyacam ama bi ara.önemli bişy yok dim. ?

derin gelmiş oley
kız loçkam seni çok özledim ne zaman hasret gidereceğiz canım oh gözün aydın canım ne güzel
ohhh beişlerimize adım adım yaklaşıyoz canım

sagol sevalim benimŞenizzaten doktor dedi her ihtimale karşı yapıyoruzçsenin yaşındaki hastalarda kansere rastlanmıyor dedi..ayy Allah korusun herkesi...:Saruboceq:
valla sevalim bizim durumlar biraz kritik.şimdi doktorada harcıyom.faturalar birikti.adetin üçüncü günü hormon testlerim,dondurma işlemi falan onlarda masraf.inşallah ödeyecez kuşum zor geçim derdi valla.
sen neler yaptın loçkam?ya geçende soracaktım sana senin beyin emarı çekilmişti loçkam bi sonuç çıkmış mıydı ya?

canım geçmiş osun sende yaramaz bir şey yok demi
canım her şey yolunda canım düğün yakınızınmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…