"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sao ylnzcım başladım edaviye ii gidiyo şimdilik bakalım hafta içi kontrole giderim bakalım sonu hayırlı olur inş canım sende git bakalım güzel haberlerle gel yaaa inşş canım gidiyon galiba kib öptüm görüşmek üzre

canım çok geçmiş olsun allahım korumuş yaa .neyse küçük sıyrıklarla atlatılmış .allah bidaha yaşatmasın..
sanada geçmiş olsun cano sonu hayır olur inşallah .bebiş geliyordur umarım...

selam arkadaşlar herkes kaçmış yine bende gidiyorum kociş film izliyelim diyo .hepinize iyi geceler.

meraba makbercim kız bakıyorumda pas veremez oldunuz küstüm size kaç gündür yokum nasıl haberler senden nehaber bir bebiş tablosu yapsananıza görelim bakalım ne var ne yok:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm canım allah kazadan beledan esirgesin cümle alemi

canım çok geçmiş olsun allahım korumuş yaa .neyse küçük sıyrıklarla atlatılmış .allah bidaha yaşatmasın..
sanada geçmiş olsun cano sonu hayır olur inşallah .bebiş geliyordur umarım...
amin bitanem sağol..
yaa açıkçası bebiş için umutlanmak istemiyorum daha 9 günüm var bu kadar erken belirti vericeğini sanmıyorum

geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm canım allah kazadan beledan esirgesin cümle alemi
bitanem merak etmez olurmuyum hiç çok sık girmedim bi kaç gündür aslında kafam çok dağınık bi kaç gündür ne yaptığımı dahi bilmiyorum
yoksam sana küsermiyim hiçŞeniz
bizde üzüldük kaza için daha önce de kötü bi tecrübesi var askere gideceği gün benimkinin arabasıyla kaza yaptı yanındaki arkadaşı öldü araba hurdaya çıktı ayrıca ehliyetsizdi ve şuan 20 milyar borç var karşı tarafa bu da kötü oldu
ama cana geleceğine mala gelsin baya büyük kaza atlatmışlar Allah korumuş gerçekten...

saat gecenin 3ü ve ben bu saate kadar kocişime ders çalıştırdım
müdür yardımcılığı sınavına giricek ve deli gibi ders çalışıyor olanda bana oluyor tabi :))))
neyse bana iyi geceler sizlere hayırlı sabahlar kocaman öpüldünüz

herıkese günaydın
makberim çok geçmiş olsun canım allah korumuş
senin gününde iyi geçirdi ne güze l
rabim her türlü kötülüklerden korusun canım
sende iyimişsin ne güzel canım
kızlar gelinde sabah keyfi yapak

güzel bir hafta dileğiyle günaydın arkadaşlar,
makber çok çok geçmiş olsun canım

günaydın fıstıklar gece geç yatıp sabah 8de uyanmak berbat bi durum kafam kazan gibi
kahvaltı yaparken bakıyım dedim

sevalim ve uhdecim çok teşekkür ediyorum kızlar size Allah razı olsun

günaydın makberim canım niye erken kalkttın uyusaydın canım
bende anahtarı kapının üstünde unuttum sabah sabah

nasıl kalkmıyım canım kocişi okula yolladım ütü yaptım kahvaltı hazırladım
büyük kız hasta yollamadım okula onlarda kahvaltı ediyor şimdi
hayırdır canom ne dalgınlık bu nasıl unuttun anahtarı

sevalim yoğunsun heralde canım ben çıkıyorum bi duş alıcam belki kendime gelirim sonra biraz uyuklarım..öğlende dışarı çıkıp fatura yatırıcam aslında hiç halim yok ama el mahkum..
öpüyorum canım seni görüşürüz

ah canım çok haklısın allah yardımcımız olsun
aynı dert bndede var vallah bir de dükkan aç
temizle zor valahi
canım çok unutkan ve tutarsız olmuşum deiklerim birbirini tutmuyo
küçük kızın neyi var geçmşiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…