"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım tamam görüşürüz sonra gel de konuşak canım
bende yatıracam kız hem evin erkeği hemde hanım olmak zor
bunada şükür bende aseni çok öpttümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım geldim yine banyodan çıktım şimdi yatsam uyanamam sersem gibi olurum en iyisi oturmak
küçük değil hasta olan büyük kız grip olmuş okulda arkadaşlarından bulaşmış yarında hastaneye götürücem

hoşbuldum makbuşum bende iyiyim uğraşıyom işte geçmiş olsun büyük kız hastaymışş

ufaklığı okula götürücem sonrada faturalı yatırıcam belediyeye gidip birde geçen ay su faturası geçmiş dönem borcuyla geldikii biz ödemiştik hepsini ona itiraz edicem makbuzları elimde

he bende burdayım hoşgeldin gökçe hanımmmmmm nasılsın yafff tedavi iyi gidiyo dimi herşey yolunda gider ,inşşşşşş

amin semoşum
gökçe hanım hoşgeldiniz benide hiç görmüyor artık dünde yazdıklarıma yorum yazmamışsın :dilcikar:

semoş hanım saol canım tedavi ii çok şükür yalnızca eşim grip oldu benden sonra terslik oluyo ama napalım dogal yönden halletmeye çalışıyoz nanelimon la
aaaaaaaa makbuşum kızzzz dünü aç hele oku allah aşkına ne yazmışmım anaa delü geçmiş olsunda yazdım ben kız hemende küsüyo delü mü nee sen bana slm atmadın hiçç ben küscemmm:KK43:

aaa delünün zoruna bak hele gece ben çıktıktan sonra gelmişsin
ayrıca az öncede hoşgeldin dedim hıhhhh

slm canım ay çok sevindim yaa rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eyler inş canım hayırlı haberler vermek bizlerede nasip olur inş :dance::teytey::teytey::nazar::nazar::CüvCüv::emir_bebek:
makbuşum geçmiş olsun canım yaa ay allah korumuş valla yaa neyse geçmiş olsun tekrarda hem gece güzel geçmiş en azından inş herşey güzel olur kız agrıların varmış hayır olsun yaa sen bu aralar bayagı bi rahatsızlanıyon dikkat et kendine bide
derinimi çokk özledim konuşursan slm söle onada olurmu canım kib
kızlar nabersiniz yaa hayden gelin konuşalım azcıkk bakın bi hamiş daha var topikte ohhhhopuyorumnanaktanzemuszemus

bakkkk makbuşşşşşşş hanımmmmmmmm işte okuyunuzzzzzz

X