"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neden demıcen mızmızım hem nerden anlasınkı doktor anlamaz bence
derınım o ılac nıcın kullanılıyo cnm

anladım derinim belki hassaslık yapmıştır yan etkisine baktın mı olabilir yani
evet baktım canım baş agrısı diyo en başta...hatta bugün prognova kullananları okudum da hep öyle demişler..bende diyom niye günlerdir başım kötü...
neden demıcen mızmızım hem nerden anlasınkı doktor anlamaz bence
derınım o ılac nıcın kullanılıyo cnm

adet düzenleyici canım.hormon hapı yani.
dogum kontrol gibi 21 tane var ama gebeligi engellemiyo zararda vermiyomuş kullanırken kalınırsa.

aa niye demicen canım..bence gizleme doktorundan hiçbirşeyi..ona göre tedavi uygular..
tutki o da verdi d.kontrol hapı o zaman napıcan:)bence söyle.niye önemsemesin ki öyle düşünme.

ama cnm sımdı dersem sacma gelmezmı hem bebek ıstıo hem dogum kntrol kullanıo zaten doktor keyfıme bırakmıstı zorunlu degıldı dellendım tamam dedım

sımdı farlı doktora yanı ınfertılıte bolumune gıtcem

11 aydır bebek olmuyor dıyecem

gecen ay kıstım vardı doktor bana yumurtan catlamıyor dedı dıyecem bakalım ne dıyecek zaten

dogum kontrol vermez kensınlıkle cunku ne kıst var ne bırsey adetımde duzeldı

yumruta takıbı olcak

bence yanı ben olayı hızlandırmak ıcın demıyecem

sımdı desem bana bır kac ay daha dene fılan demesınden korkuyorum cnmeyvahedigeldismile

Sen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili
Benim olgun gönlümde aşkının telaşı var
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili
Kim ne derse desin al beni sinene sar
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv güzelmiş yafffff boshayallersmile hoş ama ben duymadım yada sözlerini hatırlamadım

Son düzenleme:
ama cnm sımdı dersem sacma gelmezmı hem bebek ıstıo hem dogum kntrol kullanıo zaten doktor keyfıme bırakmıstı zorunlu degıldı dellendım tamam dedım

sımdı farlı doktora yanı ınfertılıte bolumune gıtcem

11 aydır bebek olmuyor dıyecem

gecen ay kıstım vardı doktor bana yumurtan catlamıyor dedı dıyecem bakalım ne dıyecek zaten

dogum kontrol vermez kensınlıkle cunku ne kıst var ne bırsey adetımde duzeldı

yumruta takıbı olcak

bence yanı ben olayı hızlandırmak ıcın demıyecem

sımdı desem bana bır kac ay daha dene fılan demesınden korkuyorum cnmeyvahedigeldismile

anladım mızmızım sen bilirsin canım..gökçemin dedigi gibi anlamaz tabi kullandıgını..kist eridiyse zaten vermez...hayırlısı inşallah.

mızmızcım bence 3. günü git canım.hormon testi isterse 3. günü yapılıyo çünkü genelde.

kızlar kaçıcam ben kociş yavaştan kalkalım deyoooooo:)

kızz bu kadannn mı olur yaaa:)))))
bende tam yazacaktım ben kaççççabilir miyim diyeekaydirigubbakcemile3
tamma canım ben kaçıyom şimdik öptüm seni.Şeniz
ayyy ne kadann seviyorum seni ben yaaa gökçem yaaaŞeniz

mızmızcım 3 günü gitmen iyi olur yumurtalar takip edilebilir o zaman

nasıl yapılcak o hanı adetın 21 gunude bır sey bakılıyormus kanda o ne ıs bılıyormusunuz

dıyelım kı 3 yumurtama bakıldı

bana klomen tarzı bırsey verırmı

cunku adetım basımı yoksa 3 gunumu dıye sormamım nededı hanı adetın basında ısmceye baslıyormussun ya kolomene 5 gun ıcıyormusun ya o yuzden ılk gıtsem dıom

yok cnm benım dertlerım bıtmedıkı esım sıra gelsın

sımdı ne zaman gıtsem bır derdım cıkıo

ılk trıot
sonra kıst

gecenlerdede tansıyon yuksek cıktı

bu aralarda onla ugrasıyorum 14 / 8,5

gecmıs olsun cnm cogu stresten ınankı stres yapma kendıne ugraslar bul
ama artık 11 ay olmus doktor esındende test ısteyebılır bence bunun ıcınde gec kalma bısıy varsa allah korusun umarım yoktur erken bılmıs olursunuz

kızlar kusura bakmayın benim kaçmam gerek yarın görüşürüz inşş hepiciginizi öpeyrumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslarrr ben kaçıyommm canlarımm müsadenizlee.başım zonklamaya başladı gene:bbo:
iyiki varsınız canlarım benim yaa..çok seviyorum hepinizi..çok iyi geldi bu gece konuşmak...çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun tatlı rüyalarŞeniz:eek:

gecmıs olsun cnm cogu stresten ınankı stres yapma kendıne ugraslar bul
ama artık 11 ay olmus doktor esındende test ısteyebılır bence bunun ıcınde gec kalma bısıy varsa allah korusun umarım yoktur erken bılmıs olursunuz

ısterlerse gelcek oda gercı pek bebek olmasın dıo ama kandırcam :)sempatiksalakcinni

X