çok teşekkür ederim,doktora gittimcanım çok sevindim neyden emin olamadın ya , valla ben eminim sen hamilesin kaydirigubbakcemile3ya bugün hep güzel haberler alıyorum ya uklam da hamile ay kızlar sizin için ne kadar sevindiğimi anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip erder inşallah,
Allahım bu güzel annelerin hatrına bize de nasip et ya rabbim:Saruboceq:
çok teşekkür ederim,doktora gittimfasülye kadar minicik bir bebeğim olduğunu söyledi,resimlerini verdi bana,henüz keseden başka birşey gözükmüyor tabi,ayın 19'unda tekrar çağırdı, işallah hayırlı haberlerle yazacağım, tam 1 senedir anne olmak için uğraşıyorduk,güzel Allahım bugüne nasip etmiş,işallahh hepinizden hayırlı haberler bekliyorum...dualarım sizinle sizinde dualarınız benimle olsun...verdiğiniz moraller için çok teşekkürler
slm canım ay çok sevindim yaa rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eyler inş canım hayırlı haberler vermek bizlerede nasip olur inş :dance::teytey::teytey:çok teşekkür ederim,doktora gittimfasülye kadar minicik bir bebeğim olduğunu söyledi,resimlerini verdi bana,henüz keseden başka birşey gözükmüyor tabi,ayın 19'unda tekrar çağırdı, işallah hayırlı haberlerle yazacağım, tam 1 senedir anne olmak için uğraşıyorduk,güzel Allahım bugüne nasip etmiş,işallahh hepinizden hayırlı haberler bekliyorum...dualarım sizinle sizinde dualarınız benimle olsun...verdiğiniz moraller için çok teşekkürler
hayirli olsun canimm....cook sevindimne güzel ya hamisler cogaliyoo..bende yarin doktora gitcem insaallah bende güzel haberler veririm..canim sen hamissin duan kabul olur banada dua edermisin:Saruboceq:
canım yaa sen daha gitmedin mi kızz hem testede çıkmıştı senin neyse yarın inş hayırlı haberler verirsin sende vanım inşş
canım mrb yaa agrıların başlamış senin adet öncesi belli edermi kendini ben hiç anlamam da hemen gelir adetim ama inş senin gelmez adetin canım böle agrısı olup da hamile olanlar var inş sende onlardan olursunselam kızlar ben henüz regl olmadım ama oluyorum galiba ağrılarım başladı:gitme:mafoldumbenmafoldumben
cano bak kendini üzme kız hem memleketede geldin özlem başladı gene galiba ama anlıyorum seni canım sıkma canınıiyiym tuanacım işte idare ediyoz
ağlamacım bena arada geliyolar idare et işte bazençok sevinçli oluyom bazende çok mutsuz oluyon ne olacak bu halim bacuı
canım hadi bakalım kasım ayı senin yüzünü güldürsün inşş canım kib görüşemiyoruz özledi m senide ..selam kızlar benim kırmızılar her zamanki gibi tam günündee geldi bi gün geçiksede test yapsam birazcık da olsa umutlansam diyorum ama olmuyor herhalde bunda da bir hayır vardır umutlar kasım ayına devretti kasımda aşk başkadır derler belkide sonbaharın son ayı uğurlu gelir ebroşumun dediği gibi her yeni gün yeni bir umut ....
makbuşcum yeni tarihim 7 kasım ....
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
benı sorucak olursanız ıyı olmaya calısıyorum
kış için hazırlık yapıyorum
bersucugum hayırlısı olsun cnm benımkıde kasıma kaldı umarım daha fazla beklemeyız