"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim gidiyormusun kisss bi sohbette edemedik canim iyisin umarim bugün biraz tadin yok gibiydi konusamadik datluummm

ağlamacım tatlım sen geldin ben gidiyom yarın görüşürüz ç9oık öpttüm seni allaha emaet olopuyorumnanaktan

güle güle canim allahima emanet ol kissss
richim nereye tatlim yaaaa yine kimse kalmiyo bana inatmi anlamadimkiii görüsemedim hic birinizle özledim valla canlarim yaaa :gitme:

ağlamacım canım dükkan bazaen çok sıkıyo tek kalıyom dalıyom gidiyom eski şeyler aklıma geliyo moralim bozuluyo öfkeleniyom işte canım
canım sende iyisin demi bacı kendine iyi bak başka bir zaman dertleşiriz kusura bakma canım öpüyommmmmmmmm

tamam sevalim sen git bacim isin var galiba aman iyi ol bosver canim yaa dilerim hersey gönlünce olur datlum takma kafana bosver canim hic bisey senden kiymetli degilki canoooo

aglamacıgım kusrabakma cnm fasulye koymustum ocaga onu posetlıcem gelebılırsem gelırırm kendıne ıyı bak öptüma.s.

hadi bakalim kolay gelsin napalim bizde takiliriz yalniz yalniizzz :gitme:

prensesim nasilsin kissss hersey yolundamii görüsemedik ne zamandir canooo opuyorumnanaktan

selam hanımlar ben geldim berbat bür gün geçirdim
tam kocişimle kartala gitmiştik dolaşıyoduk telefon geldi kardeşi yeni aldıkları arabayla kaza yapmış
gittiğimiz gibi geri geldik
hatalı olan karşı tarafmış arabaya arkadan vurmuş ve önde de görümcemin kızı oturuyomuş bebeğiyle Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlatmışlar..
akşamı güzel geçti ama kocişim durumu düzelttikten sonra yemeğe götürdü beni biraz gezdik dolaştık..
şimdide berbat durumdayım adet ağrısı gibi bi ağrı var belim kopuyor resmen ve zorlukla nefes alıyorum ((
o yüzden fazla kalamıcam uzanıcam biraz öpüyorum sizi ilerleyen saatlerde gelirim

makbusum cok cok gecmis olsun allah korumus ne deyim valla aman senin iyi olmana sevindim canim kib öptüm cikmam lagzim byee

çok teşekkür ederim,doktora gittim fasülye kadar minicik bir bebeğim olduğunu söyledi,resimlerini verdi bana,henüz keseden başka birşey gözükmüyor tabi,ayın 19'unda tekrar çağırdı, işallah hayırlı haberlerle yazacağım, tam 1 senedir anne olmak için uğraşıyorduk,güzel Allahım bugüne nasip etmiş,işallahh hepinizden hayırlı haberler bekliyorum...dualarım sizinle sizinde dualarınız benimle olsun...verdiğiniz moraller için çok teşekkürler

hayirli olsun canimm....cook sevindim ne güzel ya hamisler cogaliyoo..bende yarin doktora gitcem insaallah bende güzel haberler veririm..canim sen hamissin duan kabul olur banada dua edermisin:Saruboceq:

slm canım ay çok sevindim yaa rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eyler inş canım hayırlı haberler vermek bizlerede nasip olur inş :dance::teytey::teytey::CüvCüv:
makbuşum geçmiş olsun canım yaa ay allah korumuş valla yaa neyse geçmiş olsun tekrarda hem gece güzel geçmiş en azından inş herşey güzel olur kız agrıların varmış hayır olsun yaa sen bu aralar bayagı bi rahatsızlanıyon dikkat et kendine bide
derinimi çokk özledim konuşursan slm söle onada olurmu canım kib
kızlar nabersiniz yaa hayden gelin konuşalım azcıkk bakın bi hamiş daha var topikte ohhhhopuyorumnanaktanzemuszemus

hayirli olsun canimm....cook sevindim ne güzel ya hamisler cogaliyoo..bende yarin doktora gitcem insaallah bende güzel haberler veririm..canim sen hamissin duan kabul olur banada dua edermisin:Saruboceq:

canım yaa sen daha gitmedin mi kızz hem testede çıkmıştı senin neyse yarın inş hayırlı haberler verirsin sende vanım inşş

canım yaa sen daha gitmedin mi kızz hem testede çıkmıştı senin neyse yarın inş hayırlı haberler verirsin sende vanım inşş

hafta sonu olunca gidemedim canim..yarin gitcem insaallah.. öglen haber veririm artik...hala iyilesemedim..yarin bütün doktorlari dolasicam herhaldemafoldumbenmafoldumben

selam kızlar ben henüz regl olmadım ama oluyorum galiba ağrılarım başladı:gitme:mafoldumbenmafoldumben
canım mrb yaa agrıların başlamış senin adet öncesi belli edermi kendini ben hiç anlamam da hemen gelir adetim ama inş senin gelmez adetin canım böle agrısı olup da hamile olanlar var inş sende onlardan olursun
iyiym tuanacım işte idare ediyoz
ağlamacım bena arada geliyolar idare et işte bazençok sevinçli oluyom bazende çok mutsuz oluyon ne olacak bu halim bacuı
cano bak kendini üzme kız hem memleketede geldin özlem başladı gene galiba ama anlıyorum seni canım sıkma canını
canım hadi bakalım kasım ayı senin yüzünü güldürsün inşş canım kib görüşemiyoruz özledi m senide ..

canım hayır olsun inşş yaa kasım ayında hayırlı haber verirsin inş bize hem dr a gitmişsin herşey normalmiş ohh sonrada gelir bebegin inşş
kışlıkda yapıyomuşsun inş bebeginle birlikte yersin kız oda göbüşünde olur ..:ecrin_bebek: inşş
delü ebroşummmm nirdesinnn gel konuşak bak gitcem haa yoksa kimseler yok zateklava:

ylnzcım hadi bakalım rabbim büyük inşş minişn senledir hayırlı haber al inşş canım bizide haberdar et olurmu sonuçtan ne olursa olsun söyle canım inş istedigin gibi olur herşey hem hastaydında ona göre ilaç verirler

hasta olmasam okadar önemli deil dicem ama ozamanda meraktan kosardim herhalde:ecrin_bebek:
sen nasilsin canim tedaviye baslamistin yanlis hatirlamiyosam,,nasil gidiyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…